Neraida
Επιφανές μέλος

κοριτσάκι ως επαγγελματιας του είδους που είμαι σου συνιστώ ακρυλικό χτιστό γιατί είναι γερό..πολύ δυνατό ανθεκτικό...
βέβαια θα ήταν καλύτερα να μάκραινες τα ΄δικά σου και να έκανες διάφορες τεχνικές σε αυτά αλλά αν δεν είναι εφικτό..τότε η παραπάνω λύση είναι η ιδανικότερη για μένα!!! καλησπέρα σου!!!!
Παντως εχω δει αποτελεσμα με ακρυλικο και με τζελ και προτιμω το δευτερο...δε φαινεται καθολου οτι ειναι ψευτικα ειδικα εαν εχει κανει πολυ καλη δουλεια η επαγγελματιας...Ενω με το ακρυλικο φαινεται πολυ χονδρο το νυχι απο οπου και να το κοιταξεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stellinula
Νεοφερμένο μέλος

Παντως εχω δει αποτελεσμα με ακρυλικο και με τζελ και προτιμω το δευτερο...δε φαινεται καθολου οτι ειναι ψευτικα ειδικα εαν εχει κανει πολυ καλη δουλεια η επαγγελματιας...Ενω με το ακρυλικο φαινεται πολυ χονδρο το νυχι απο οπου και να το κοιταξεις...
well...check this out!!!
https://livingfragrance.files.wordpress.com/2007/06/my-first-set-of-acrylic-nails-004.jpg (acrylic)
https://www.salongeek.com/attachment...how-am-i-getting-lastscanbrisa-side-march.jpg (gel)
οπως θα δεις δεν υπάρχει διαφορά....αποτέλεσμα......παίζει ρόλο αυτή που σου κάνει την δουλείά...αν δηλαδή σοθ βάλει 500 κιλά ακρυλικό λογικό είναι να γίνει τούβλο.....και επίσης δεν ξέρω αν χρησιμοποιούν όλεσ το dual system acrylic που χρησιμοποιώ πλέον εγώ!!! :-)...anyway...ο καθένας ότι τον βολέψει κάνει κουκλίτσα :-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Εγω παντως απο περιεργεια και μονο εχω δοκιμασει μια φορα και εχω κανει τζελ, οπου κανεις δεν καταλαβαινε τη διαφορα απο τα φυσικα μου..(μιας και εχω αρκετα ανθεντικα νυχια και παντα κανω απλα μανικιουρ)..
Και καποια στιγμη ειδα τα νυχια μιας κοπελας και ηταν οπως ειπες "τουβλα", η οποια ειχε κανει ακρυλικο...Γι αυτο και δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις..αλλα μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι θεμα επαγγελματια...δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω...

Magica
Νεοφερμένο μέλος

Μηπως γνωριζει καμια σας ενημερωμενα site για αγορα προϊοντων;; Επισης αν ξερετε που μπορω να βρω σε οικονομικη τιμη εκτυπωτη για σχεδια στα νυχια

Stellinula
Νεοφερμένο μέλος

Magica
Νεοφερμένο μέλος

Για τον εκτυπωτη μηπως γνωριζεις κατι;;;

lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προτιμώ τα δικά μου, και μάλιστα οχι και πολυ μακριά!!
Τα άλλα κάνουν μπάμ οτι έιναι ψεύτικα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
softkings
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blondie
Νεοφερμένο μέλος

Σας έχω νέα.. βρήκα γυαλιστικό μανώ για φινίρισμα που κάνει τα νύχια να εχουν την ανθεκτικότητα που έχουν τα ψεύτικα (δηλ να μη ξεφτίζει το μανώ ακόμα και μια εβδομάδα μετά) και να γυαλίζουν χωρίς να πρέπει να περάσετε δεύτερο χέρι ποτέ! Βέβαια είναι ολίγον τσιμπημένο (η μαμά μου είπε πως κάνει κοντά 20 ευρώ), αλλά για μένα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, αφού είχα βαμμένα τα νύχια μου όλη την περασμένη εβδομάδα και δεν έφυγε τπτ, παρόλο που είναι και μακριά! Λέγεται Sally Hansen Mega Shine και είναι σε ένα ασημένιο μπουκαλάκι με μαύρο καπάκι!![]()
Βρε κορίτσια πήγα προχθές στα χόντος και ρώτησα γι΄αυτό το μανό αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν αυτή τη μάρκα. Μήπως το έχει πάρει καμιά από εσάς ή ξέρετε κάποιο άλλο που να κάνει την ίδια δουλειά γιατί έχω βαρεθεί να βάφω τα νύχια μου 2-3 φορές την εβδομάδα?
kajira, αν σου είναι εύκολο μήπως μπορείς να ρωτήσεις τη μαμά σου αν συνεχίζει να το πέρνει ακόμα και από πού?
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

blondie
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ kajira!!!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Abiogenesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

rafaela11
Περιβόητο μέλος

Σου αρέσει το στιλέτο από ο,τι καταλαβαίνω, με μύτη. Γενικά το στιλετο νυχι τραβάει μάκρος πολύ. κΚαλησπέρες παντού!! Έχω λίγο καιρό που σκέφτομαι να κάνω νύχια. Θέλω κοφτερές νυχάρες, όχι πολύ μακριές αλλά θέλω να ναι λεπίδες.. τα νυχια μου από μόνα τους όταν φτάνουν να είναι λίγο μακριούτσικα γίνονται αδύναμα και σπάνε. Μήπως μπορείτε να προτείνετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα για να τα φτιάξω; Και επίσης τι ζητάμε; Γιατί δεν έχω ιδέα πως πάνε αυτά..
Κοντά καλύτερα πας σε τετράγωνο ή οβάλ.
Μπορείς να κάνεις τζελ με συντήρηση που στην ουσία θα σου χτίσει το νυχι και θα στο ανανεώνει κάθε μήνα με καινούριο υλικό και χτισιμο και με ο,τι σχέδιο και χρώμα εννοείται θέλεις κάθε φορά, αλλιώς η επόμενη επιλογή είναι το ενισχυμένο ημιμονιμο που είναι ένα πιο χαλαρό του τζελ, και αυτό 3 εβδομάδες κρατάει.
Αν θες να τα φτιάχνεις συχνά καλύτερα πάνε σε τζελ, προστατεύει καλύτερα υπ νυχι.
Για Αθήνα δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω που να πας
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Abiogenesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Goth είμαι άλλα οκ έπρεπε να το πετάξειςΣτο στέκι υπάρχει πάντα για όλους και για όλες μια γωνιά. Ακόμα και για τις σλατίνες...
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Είναι ωραίο μια κοπέλα να φτιάχνει τα νυχια της αν θέλει.Στο στέκι υπάρχει πάντα για όλους και για όλες μια γωνιά. Ακόμα και για τις σλατίνες...
Εμένα δεν μου αρέσουν τα μεγάλα νύχια, τα θεωρώ ανθυγιεινά και μη λειτουργικά αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ένα σχεδιακι ή ένα χρωματακι μας αλλάζει τη διάθεση που και που

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.