Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

31-01-24

23:30
Μμμμμμ νοστιμιέςςςς! Θα παω να τα κανω μιαμ μιαμ μιαμ σλουρρρπ όλα! Και τα δέκα.ΙΟΥ
απλά φαντάσου τι αηδία μαζεύουν αυτά τα νύχια μέσα![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

31-01-24

23:32
Μμμμμμ νοστιμιέςςςς! Θα παω να τα κανω μιαμ μιαμ μιαμ σλουρρρπ όλα! Και τα δέκα.
Μία μπουκιά είπα να φάω βραδιάτικα, μόλις μου την έβγαλες από την μύτη..
Τι θέλω και μπαίνω

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

31-01-24

23:33
Και μετα θα παω και στων ποδιώνε να της τα κανω μιαμ μιαμ μιαμ κι αυτά, νο-στι-μιές νοστιμιές νοστιμιές!Μία μπουκιά είπα να φάω βραδιάτικα, μόλις μου την έβγαλες από την μύτη..
Τι θέλω και μπαίνω![]()

ΥΓ: Εχω πεθανει απο το γελιο. Οκ σκάω.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.

01-02-24

00:01
Και μετα θα παω και στων ποδιώνε να της τα κανω μιαμ μιαμ μιαμ κι αυτά, νο-στι-μιές νοστιμιές νοστιμιές!
ΥΓ: Εχω πεθανει απο το γελιο. Οκ σκάω.

Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-04-24

10:35
Εγώ απορώ με αυτά τα νύχια πώς κάνουν δουλειές.Ειναι της μόδας και τώρα αυτό το μακιγιάζ, η νέα γενιά το λέει "no make up, make up" ή "clean girl make up"
Τώρα ξανά αλλάζει μόδα και γυρνάμε πάλι στο βαρύ σιγα σιγα δυστυχώς, αλλά προσωπικά εμένα ήταν το αγαπημένο μου αυτό το καθαρό, υγιές πρόσωπο.
Μου αρέσει πολύ το μακιγιάζ που απλά αναδεικνύει όμορφα τα χαρακτηριστικά μας χωρίς υπερβολές.
Όπως και τα μακριά νύχια.. Παναγία μου.
Όμορφα νυχάκια με ωραία χρώματα, οχι αυτές οι δαγκανες που σκέφτομαι τι βρωμιά κουβαλούν μέσα τους όταν τα βλέπω.

Ούτε να ανοίξεις ένα αναψυκτικό δεν μπορείς!

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

14-04-24

10:52
Βρε όλα τα κάνουν, απλά είναι φουλ ανθυγιεινό.Εγώ απορώ με αυτά τα νύχια πώς κάνουν δουλειές.
Ούτε να ανοίξεις ένα αναψυκτικό δεν μπορείς!![]()
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

14-04-24

10:53
Και το πραγματικό νύχι απο κάτω μετά οταν τα αφαιρείς είναι σαν τσιγαρόχαρτο χάλιαΒρε όλα τα κάνουν, απλά είναι φουλ ανθυγιεινό.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

14-04-24

10:58
Ναι, φυσικά αν τα φτιάχνει κάποιος συνέχεια. Η φύση τους είναι να αναπνέουν.Και το πραγματικό νύχι απο κάτω μετά οταν τα αφαιρείς είναι σαν τσιγαρόχαρτο χάλια
Μια περίοδο τα έκανα ημιμονιμο στο φυσικο του μηκος αρκετά, και μετά ήταν πολύ ευαίσθητα.
Τώρα τα έχω αφήσει στην ησυχία τους.
Αλλά ένα μακρύ νύχι τεχνητό ή φυσικο από κάτω μαζεύει μικρόβια όσο και να τα πλένεις.
Βλέπω και στη δουλειά μου πλέον κοπέλες που τις αφήνουν να δουλεύουν με τέτοια νύχια και τραβάω τα μαλλιά μου.
Guest 991508
Επισκέπτης

14-04-24

10:58
Αυτό δεν το συζητώ καν. 🫥Βρε όλα τα κάνουν, απλά είναι φουλ ανθυγιεινό.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

14-04-24

11:01
τα μακρυά νύχια μάγισσας είναι χάλια αισθητικά. τελεία και παύλα. 

Guest 991508
Επισκέπτης

14-04-24

11:02
Βλέπω και στη δουλειά μου πλέον κοπέλες που τις αφήνουν να δουλεύουν με τέτοια νύχια και τραβάω τα μαλλιά μου.

Θυμάμαι, στη σχολή, είχα δει (τυχαίως, καθώς κινουσαν τα χέρια τους) σε κάποιες κοπέλες να είναι βρώμικα από κάτω και ήμουν σε φάση "ιουυυ"

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

14-04-24

14:54
Πες τα ρε φίλη. Την ίδια απορία έχω και εγώ.Εγώ απορώ με αυτά τα νύχια πώς κάνουν δουλειές.
Ούτε να ανοίξεις ένα αναψυκτικό δεν μπορείς!![]()
Εμένα με ενοχλούν πάρα πολύ σε πρακτικά πράγματα, πχ διάβασμα (όταν ακουμπάνε στο χαρτί ανατριχιάζω και νομίζω ότι θα γυρίσουν) και στο γράψιμο, όταν μακραίνουν πιο πολύ από ένα συγκεκριμένο σημείο.
Άλλο να τα περιποιούμαστε, εννοείται, και άλλο να τα αφήνεις δέκα μέτρα. Εγώ αναρωτιέμαι πως δε φοβούνται μην τους σπάσουν.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

14-04-24

15:05
Α εμένα αν τα αφήσω χωρίς να τα φτιάξω σπάνε. Αυτή τη στιγμή από τα 10, τα 3 είναι σπασμένα.0
rafaela11
Περιβόητο μέλος

14-04-24

16:06
συγγνώμη, @Phoenix_ γυναίκα εισαι;;Πες τα ρε φίλη
Δεν είχα προσέξει ποτέ το Η, κι απορούσα για το ενδιαφέρον του θέματος τόση ώρα
Παρασύρθηκα από τη φώτο, συγγνώμη!!

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

14-04-24

23:42
Ουτε εμένα μου αρέσουν τα πολυ μακριά! Εγώ τα κανω ημιμόνιμο αυτή την εποχή αλλά λίγο έχουν αδυνατισει οπότε άλλη μια το Πάσχα κ μετα ως τον Ιουνιο θα τα αφήσω ήσυχα. Βάζω προιοντα της podia για θρέψη
rafaela11
Περιβόητο μέλος

15-04-24

09:25
Το καλοκαίρι για εμένα πιο απαραίτητο είναι μια περιποίηση στα πόδια, να φανεί το πεδιλακιΟυτε εμένα μου αρέσουν τα πολυ μακριά! Εγώ τα κανω ημιμόνιμο αυτή την εποχή αλλά λίγο έχουν αδυνατισει οπότε άλλη μια το Πάσχα κ μετα ως τον Ιουνιο θα τα αφήσω ήσυχα. Βάζω προιοντα της podia για θρέψη

Αλλά έχω ένα θέμα με τις νυχουδες, όλες όσες έχω πάει κανουν φοβερή δουλειά και καθαρίζουν τα πάντα τέλεια, πρέπει να είναι η ανατομία μου τέτοια, πάντα μου δημιουργούν μια μικρή φλεγμονή σε ένα από τα δάχτυλα, σαν μια μικρή πληγή με πυον, η οποία σε 2 μέρες φεύγει
Δεν ξέρω γιατί, τους το έχω αναφέρει και όλες απορούν

Νομίζω επειδή έχω "λεπτό" δέρμα γενικά.

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

15-04-24

12:38
ΚαλημεραΤο καλοκαίρι για εμένα πιο απαραίτητο είναι μια περιποίηση στα πόδια, να φανεί το πεδιλακι
Αλλά έχω ένα θέμα με τις νυχουδες, όλες όσες έχω πάει κανουν φοβερή δουλειά και καθαρίζουν τα πάντα τέλεια, πρέπει να είναι η ανατομία μου τέτοια, πάντα μου δημιουργούν μια μικρή φλεγμονή σε ένα από τα δάχτυλα, σαν μια μικρή πληγή με πυον, η οποία σε 2 μέρες φεύγει
Δεν ξέρω γιατί, τους το έχω αναφέρει και όλες απορούν
Νομίζω επειδή έχω "λεπτό" δέρμα γενικά.![]()
Εφόσον το ξέρεις ότι συμβαίνει να σαι δίπλα προσεχτικη να ζητάς να αποστειρωνουν μπροστά σου τα εργαλεία τους κ στο τέλος να αποστειρωνεις κ εσυ την περιοχή
Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά πολλα νυχαδικα έχουν κλείσει γιατί είχαν μολύνσεις ακόμα και ηπατίτιδες και είτζ
Πόσο μάλλον αυτές που πανε μαυρα στα σπίτια, εγώ δεν τις θέλω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.