Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2010 στις 23:36 Ο Boom έγραψε: #21 18-06-10 23:36 Είναι λογικό που άλλαξαν τα χρώματα; Έγιναν πολύ έντονα και κουραστικά.Για αυτό το λόγο χρειάζεται ο αποκωδικοποιητής; (Ok, δεν το κατέχω το άθλημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.631 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Ο fockos έγραψε: #22 19-06-10 11:41 ο αποκωδικοποιητής μου δεν είναι mpeg 4 . Το περίμενα αλλά είχα μια κρυφή ελπίδα Αυτή η ερτ δεν παίζεται.... Τους αγώνες του μουντιάλ δεν μπορούσε να τους βάζει και στο sport+...... να τους βλέπουμε τουλάχιστον με μεγαλύτερη ανάλυση. Theodora τα χρώματα/contrast τα αλλάζεις στις ρυθμίσεις ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή. Χωρίς ψηφιακό δέκτη δεν πιάνεις καθόλου την Digea.... Αυτά που βλέπεις είναι τα αναλογικά τώρα πως άλλαξαν τα χρώματα μάλλον κάποιο μικρό σου αδελφάκι έπαιζε με το τηλεκοντρολ Προσωπικά δεν είμαι κατά της Digea. Επειδή οι γονείς μου είναι κόρινθο και έχουν μισό χρόνο digea... η ποιότητα είναι σαφώς καλύτερη... Απλώς έπρεπε να συνενοηθούν πιο πριν για να μην αγοράζει τσάμπα ο κόσμος εξοπλισμό..... Εγώ θα αγοράσω το φθινόπωρο μόλις αρχίσει το champions leage καινούριο αποκωδοικοποιητή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2010 PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 13:28 Ο PavloS έγραψε: #23 19-06-10 13:28 Ρε παιδια εχω μια απορια.Εγω εχω την LG Scarlet και εχει ενσωματομενο αποκωδικοποιητή.Ομως μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ μπορω να δω.Οταν ψαχνω ομως για αλλα ψηφιακα καναλια δεν βρισκω τιποτα και εχω χασει και το manual.Εχει κανεις καμια ιδεα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 14:03 Ο Άγγελος έγραψε: #24 19-06-10 14:03 μηπως ειναι μονο mpeg2 ο αποκωδικοποιητης? εψαξες στις συχνοτητες του ψηφιακου σηματος digea και δεν βρηκες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 17:38 Ο PavloS έγραψε: #25 19-06-10 17:38 ναι τελικα ειναι mpeg-2.γαμωτο!!!πρεπει να παρω αποκωδικοποιητη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 13:36 Ο papas έγραψε: #26 20-06-10 13:36 Ενταξει ρε παιδια το θεμα με τους αποκωδικοποιητες.Αλλα,αναλογιστηκαν και τις οικογενειες οι οποιες μπορει να διαθετουν μια τηλεοραση,αλλα να μην διαθετουν τα βασικα αγαθα για την επιβιωση τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 14:14 Ο Άγγελος έγραψε: #27 20-06-10 14:14 πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι λογικό που άλλαξαν τα χρώματα; Έγιναν πολύ έντονα και κουραστικά.Για αυτό το λόγο χρειάζεται ο αποκωδικοποιητής; (Ok, δεν το κατέχω το άθλημα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.631 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 11:41 Ο fockos έγραψε: #22 19-06-10 11:41 ο αποκωδικοποιητής μου δεν είναι mpeg 4 . Το περίμενα αλλά είχα μια κρυφή ελπίδα Αυτή η ερτ δεν παίζεται.... Τους αγώνες του μουντιάλ δεν μπορούσε να τους βάζει και στο sport+...... να τους βλέπουμε τουλάχιστον με μεγαλύτερη ανάλυση. Theodora τα χρώματα/contrast τα αλλάζεις στις ρυθμίσεις ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή. Χωρίς ψηφιακό δέκτη δεν πιάνεις καθόλου την Digea.... Αυτά που βλέπεις είναι τα αναλογικά τώρα πως άλλαξαν τα χρώματα μάλλον κάποιο μικρό σου αδελφάκι έπαιζε με το τηλεκοντρολ Προσωπικά δεν είμαι κατά της Digea. Επειδή οι γονείς μου είναι κόρινθο και έχουν μισό χρόνο digea... η ποιότητα είναι σαφώς καλύτερη... Απλώς έπρεπε να συνενοηθούν πιο πριν για να μην αγοράζει τσάμπα ο κόσμος εξοπλισμό..... Εγώ θα αγοράσω το φθινόπωρο μόλις αρχίσει το champions leage καινούριο αποκωδοικοποιητή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2010 PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 13:28 Ο PavloS έγραψε: #23 19-06-10 13:28 Ρε παιδια εχω μια απορια.Εγω εχω την LG Scarlet και εχει ενσωματομενο αποκωδικοποιητή.Ομως μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ μπορω να δω.Οταν ψαχνω ομως για αλλα ψηφιακα καναλια δεν βρισκω τιποτα και εχω χασει και το manual.Εχει κανεις καμια ιδεα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 14:03 Ο Άγγελος έγραψε: #24 19-06-10 14:03 μηπως ειναι μονο mpeg2 ο αποκωδικοποιητης? εψαξες στις συχνοτητες του ψηφιακου σηματος digea και δεν βρηκες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 17:38 Ο PavloS έγραψε: #25 19-06-10 17:38 ναι τελικα ειναι mpeg-2.γαμωτο!!!πρεπει να παρω αποκωδικοποιητη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 13:36 Ο papas έγραψε: #26 20-06-10 13:36 Ενταξει ρε παιδια το θεμα με τους αποκωδικοποιητες.Αλλα,αναλογιστηκαν και τις οικογενειες οι οποιες μπορει να διαθετουν μια τηλεοραση,αλλα να μην διαθετουν τα βασικα αγαθα για την επιβιωση τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 14:14 Ο Άγγελος έγραψε: #27 20-06-10 14:14 πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο αποκωδικοποιητής μου δεν είναι mpeg 4 . Το περίμενα αλλά είχα μια κρυφή ελπίδα Αυτή η ερτ δεν παίζεται.... Τους αγώνες του μουντιάλ δεν μπορούσε να τους βάζει και στο sport+...... να τους βλέπουμε τουλάχιστον με μεγαλύτερη ανάλυση. Theodora τα χρώματα/contrast τα αλλάζεις στις ρυθμίσεις ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή. Χωρίς ψηφιακό δέκτη δεν πιάνεις καθόλου την Digea.... Αυτά που βλέπεις είναι τα αναλογικά τώρα πως άλλαξαν τα χρώματα μάλλον κάποιο μικρό σου αδελφάκι έπαιζε με το τηλεκοντρολ Προσωπικά δεν είμαι κατά της Digea. Επειδή οι γονείς μου είναι κόρινθο και έχουν μισό χρόνο digea... η ποιότητα είναι σαφώς καλύτερη... Απλώς έπρεπε να συνενοηθούν πιο πριν για να μην αγοράζει τσάμπα ο κόσμος εξοπλισμό..... Εγώ θα αγοράσω το φθινόπωρο μόλις αρχίσει το champions leage καινούριο αποκωδοικοποιητή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 13:28 Ο PavloS έγραψε: #23 19-06-10 13:28 Ρε παιδια εχω μια απορια.Εγω εχω την LG Scarlet και εχει ενσωματομενο αποκωδικοποιητή.Ομως μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ μπορω να δω.Οταν ψαχνω ομως για αλλα ψηφιακα καναλια δεν βρισκω τιποτα και εχω χασει και το manual.Εχει κανεις καμια ιδεα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 14:03 Ο Άγγελος έγραψε: #24 19-06-10 14:03 μηπως ειναι μονο mpeg2 ο αποκωδικοποιητης? εψαξες στις συχνοτητες του ψηφιακου σηματος digea και δεν βρηκες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 17:38 Ο PavloS έγραψε: #25 19-06-10 17:38 ναι τελικα ειναι mpeg-2.γαμωτο!!!πρεπει να παρω αποκωδικοποιητη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 13:36 Ο papas έγραψε: #26 20-06-10 13:36 Ενταξει ρε παιδια το θεμα με τους αποκωδικοποιητες.Αλλα,αναλογιστηκαν και τις οικογενειες οι οποιες μπορει να διαθετουν μια τηλεοραση,αλλα να μην διαθετουν τα βασικα αγαθα για την επιβιωση τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 14:14 Ο Άγγελος έγραψε: #27 20-06-10 14:14 πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια εχω μια απορια.Εγω εχω την LG Scarlet και εχει ενσωματομενο αποκωδικοποιητή.Ομως μονο τα ψηφιακα της ΕΡΤ μπορω να δω.Οταν ψαχνω ομως για αλλα ψηφιακα καναλια δεν βρισκω τιποτα και εχω χασει και το manual.Εχει κανεις καμια ιδεα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 14:03 Ο Άγγελος έγραψε: #24 19-06-10 14:03 μηπως ειναι μονο mpeg2 ο αποκωδικοποιητης? εψαξες στις συχνοτητες του ψηφιακου σηματος digea και δεν βρηκες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 17:38 Ο PavloS έγραψε: #25 19-06-10 17:38 ναι τελικα ειναι mpeg-2.γαμωτο!!!πρεπει να παρω αποκωδικοποιητη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 13:36 Ο papas έγραψε: #26 20-06-10 13:36 Ενταξει ρε παιδια το θεμα με τους αποκωδικοποιητες.Αλλα,αναλογιστηκαν και τις οικογενειες οι οποιες μπορει να διαθετουν μια τηλεοραση,αλλα να μην διαθετουν τα βασικα αγαθα για την επιβιωση τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 14:14 Ο Άγγελος έγραψε: #27 20-06-10 14:14 πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηπως ειναι μονο mpeg2 ο αποκωδικοποιητης? εψαξες στις συχνοτητες του ψηφιακου σηματος digea και δεν βρηκες τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PavloS Νεοφερμένο μέλος Ο παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2010 στις 17:38 Ο PavloS έγραψε: #25 19-06-10 17:38 ναι τελικα ειναι mpeg-2.γαμωτο!!!πρεπει να παρω αποκωδικοποιητη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 13:36 Ο papas έγραψε: #26 20-06-10 13:36 Ενταξει ρε παιδια το θεμα με τους αποκωδικοποιητες.Αλλα,αναλογιστηκαν και τις οικογενειες οι οποιες μπορει να διαθετουν μια τηλεοραση,αλλα να μην διαθετουν τα βασικα αγαθα για την επιβιωση τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 14:14 Ο Άγγελος έγραψε: #27 20-06-10 14:14 πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι τελικα ειναι mpeg-2.γαμωτο!!!πρεπει να παρω αποκωδικοποιητη τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 13:36 Ο papas έγραψε: #26 20-06-10 13:36 Ενταξει ρε παιδια το θεμα με τους αποκωδικοποιητες.Αλλα,αναλογιστηκαν και τις οικογενειες οι οποιες μπορει να διαθετουν μια τηλεοραση,αλλα να μην διαθετουν τα βασικα αγαθα για την επιβιωση τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 14:14 Ο Άγγελος έγραψε: #27 20-06-10 14:14 πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει ρε παιδια το θεμα με τους αποκωδικοποιητες.Αλλα,αναλογιστηκαν και τις οικογενειες οι οποιες μπορει να διαθετουν μια τηλεοραση,αλλα να μην διαθετουν τα βασικα αγαθα για την επιβιωση τους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 14:14 Ο Άγγελος έγραψε: #27 20-06-10 14:14 πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρακτικα αν εχεις τηλεοραση,μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 30 ευρω και δοσεις εστω για εναν αποκωδικοποιητη.. που ειναι μια και εξω αγορα..αλλωστε το ψηφιακο σημα βοηθα δυσκολες περιοχες και τφωχους ανθρωπους με χαλια κεραιες ή μηδαμινες ,αφου το ψηφιακο σημα ειναι πιο ευκολο να το πιασεις....δεν θελει ενισχυτες και πολυπλοκες ακριβες κεραιες.. και πιανει μονο σε 2 το πολυ συχνοτητες ,και οχι σε 100 που χρειαζεται η αναλογικη που πρεπει να γυριζεις σαν τρελος την κεραια γυρω γυρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 20:45 Ο apaleytos: #28 20-06-10 20:45 Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς να δεις. Η Νέα Σμύρνη δεν λαμβάνει σήμα από Αίγινα. @Hρώ: Δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ανούσια chain mail. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:09 Ο self-instructive depressing: #29 20-06-10 21:09 το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:18 Η prinCess.: #30 20-06-10 21:18 Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 21:21 Ο apaleytos: #31 20-06-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ποστ της ηρούς ήταν τροφή για συζήτηση , γεγονός που καθιστά την δική σου παρατήρηση ανούσια Click για ανάπτυξη... Αυτό το λες εσύ που δίνεις σημασία σε κάθε είδους scam. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:13 Η fantasmenos: #32 20-06-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^prinCess^: Ερώτηση από άσχετη (μη γελάσετε -.- ) Αποκωδικοποιητή θέλουν όλες οι τηλεοράσεις του σπιτιού ή μόνο η μία και λειτουργεί για όλες, γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας; Click για ανάπτυξη... Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
apaleytos Νεοφερμένο μέλος Ο apaleytos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:28 Ο apaleytos: #33 20-06-10 22:28 Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geokam Δραστήριο μέλος Ο geokam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 628 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:30 Ο geokam έγραψε: #34 20-06-10 22:30 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Πλάκα πλάκα εγώ έχω μια παλιά τηλεόραση (δηλαδή δεν είναι επίπεδη πλάσμα κτλ κτλ αλλά χοντρομπαλού στο μέγεθος). Αυτές παίρνουν αποκωδικοποιητή ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια με το μαραφέτι; Πείτε ρε παιδιά τι πρέπει να κάνουμε δεν έχω ιδέα από αυτά και από ότι κατάλαβα θα έπρεπε να το είχα κάνει ήδη edit: Απάλευτε ξέρεις τον εποτέ; Click για ανάπτυξη... δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Ο Άγγελος έγραψε: #35 20-06-10 22:31 και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:31 Η prinCess.: #36 20-06-10 22:31 Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ωωω τέλεια! Δηλαδή 3χ40 = 120 ευρώ. Μπράβο ρε -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2010 στις 22:40 Η fantasmenos: #37 20-06-10 22:40 Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από apaleytos: Eίναι συμβατή με αποκωδικοποιητή, μην άγχεσαι (δεν τον ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από geokam: δεν έχει σημασία αν είναι παλιά, αρκεί να έχει ανάλογη υποδοχή από πίσω. Θα κοιτάξεις αν έχει, εκτός από το βίσμα υποδοχής της κεραίας, άλλες υποδοχές όπως scart (με πολλά δοντάκια). Να ξέρετε ότι κάθε τηλεόραση χρειάζεται δικό της αποκωδικοποιητή Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ αδέρφια ελπίζω να μη μου καταργήσουν το αναλογικό σήμα σύντομα βέβαια γιατί τα καλώδια τα σιχαίνομαι. Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: και εγω τι να πω ..που ειμαι πατρα και θα εχω ψηφιακη τελος καλοκαιριου.. Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 08:35 Ο Άγγελος έγραψε: #38 21-06-10 08:35 Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Εριφύλη charmander Scandal Unboxholics fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε καταλαβαίνω Άγγελε. Καλοκαίρι είναι, θα βάλει το νέο πακέτο τσοντών το alter (αν και θέλω να δω τη τσόντα με τα αόρατα πέη και σε ψηφιακή version) πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να τα βλέπεις digital. Click για ανάπτυξη... πώς με ξερειςςςς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 09:23 Η aporw έγραψε: #39 21-06-10 09:23 Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω παντως Νεα Σμυρνη βλεπω μια χαρα ακομα χωρις αποκωδικοποιητη! αλλαζει σταδιακα περιοχη περιοχη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 10:11 Ο gademis έγραψε: #40 21-06-10 10:11 Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάνανε 16/9 και τα αναλογικά σήματά τους τα κανάλια ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.