Καφετζού πολυτελείας, που το παίζει γραμματιζούμενη. Σου λέει εκεί πέντε παπαριές, αυτά που θέλεις να ακούσεις, και χαίρεσαι εσύ που σου δίνει πρόσκαιρη ένεση αυτοπεποίθησης.
Not gonna lie, έχω σκεφτεί να ανοίξω τέτοιου είδους γραφείο (ε,
@Memetchi ?

) γιατί θεωρώ ότι είναι αρκετά προσοδοφόρα δουλειά. Οι χαζοί, άλλωστε, που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τέτοιες υπηρεσίες είναι άπειροι
Δεν έχεις άδικο με αυτό που κυκλοφορεί πλεον στα social εφόσον δεν ειναι αυτή η φιλοσοφία τους ..
Με μια εξάμηνη επιφανειακή εκπαίδευση προσπαθούν να κάνουν την δουλεια τους ..
Έπειτα τι σχέση έχει ο life coach με τον ψυχολόγο βρε παιδιά;
Πολύ άνιση σύγκριση...
Οι coach ασχολούνται ΜΟΝΟ με υγιείς προσωπικότητες και ΔΕΝ κάνουν καθοδήγηση...
Έπειτα να πω ότι πλήρωνα 80 ευρώ προ 10ετιας πολύ αξιόλογο ψυχοθεραπευτη και μάλιστα ευρέως γνωστό επί 45 λεπτά να κουνάει καταφατικά το κεφάλι του και να μου λέει αγκάλιασε τις κρίσεις πανικού σου ...αγκάλιασε το άγχος σου και εμένα να μου έρχεται να πηδηξω από το παράθυρο για να μη τον πνίξω...
Αυτις υποτίθεται ήταν επιστήμονας....
Μια καθηγήτρια μου από το Καποδίστρικο στο κομματι της ψυχοπαθολογιας οσο αφορα την καταθλιψη είπε κάτι πολύ σωστό..
Όταν οι ψυχολόγοι' ψυχίατροι σταματήσουν να βλέπουν τους ανθρώπους σαν τα ποντίκια που κάνουν πειράματα στο εργαστήριο τότε μόνο λέγονται θεραπευτες ..
Πόσο μα πόσο to the point ..
Ένα θα πω πλέον σημασία δεν έχει σε ποιον κάποιος βρίσκει την ψυχική του ηρεμία και το λρω εγώ που πλήρωσα και πληρώνω ακόμα αδρα σε ψυχολόγος μέχρι σήμερα για εποπτιες ,αν λέγετε ψυχολόγος αν ψυχοθεραπευτης σύμβουλος coach παπάς διάκος μεντορ ...
Σημασία έχει να βλέπουμε ήρεμους ανθρώπους..
Ας σταματήσουμε να υποβιβαζουμε επαγγέλματα που δεβ ξέρουμε και ας μείνουμε μόνο αν έχουν πελατολόγιο το οποίο είναι καλά..
Εδώ ο άλλος δήλωνε γιατρός και χειρουργούσε χωρίς καμία εμπειρία και Παρ όλα αυτά ο κόσμος των εμπιστευοταν ;
Ήταν γιατρός βλέπεις, ποιος να τολμήσει να τον υποβιβαση
Έχω παρακολουθήσει και πρόγραμμα life coach το οποίο ξέρω πλέον τι μπορεί να κάνεις.
Βασίζεται στη θετική ψυχολογία,ο πελάτης είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα και εκείνος βρίσκει την λύση στο θέμα του μέσα από ένα διάλογο ανοικτών ερωτήσεων που γίνετε από τον coach του ωστε να ανακαλύψει τις δεξιότητες του...
Χρησιμοποιεί πολεργασίαλια τα οποία διδάσκεται αλλά δουλεύει αποκλειστικά το τώρα..
Εργαλεια τα οποια τα βλέπεις και σ ένα ψυχολογος που δουλευει Γνωσιακη Συνμμπεριφοριστικη ...
Δεν γινετε καμία αμαδρομη στο παρελθόν πάρα μόνον ίσως για να θυμηθεί μια ιστορία που χρησιμοποίησε στοιχεία του εαυτού, που ίσως στο σήμερα τα έχει ξεχάσει...
Αν θες να δουλέψεις την αναβλητικοτητα σου δεν θα πας για ψυχοθεραπεία ...
Ακόμα τα κλαίω εκείνα τα 80αρια και δεν μου περισσευαν τότε για να μου λέει ότι να ναι ,άρα να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στα ΠΑΝΤΑ