εννοειται ψηφηζω κατα του ρατσιστικου νομου που ικανοποιει μονο τη μια πλευρα και στην προκειμενη περιπτωση τη μειονοτητα
Γιατί είναι ρατσιστικός ο νόμος;
ναι αλλα βγαλε τα παιδια κατω των 13 που δεν πανε σε καφε, βγαλε τους γερους ανω των 60 που δεν πανε σε καφε, βγαλε βγαλε βγαλε
εγω εννοουσα (νταξει λιγο υπερβολικα) οτι οι καπνιστες ειναι πιο πολλοι στα καφε παρα οι μη καπνιστες
Ναι, είναι πιο πολλοί, διότι τους αναγκάζουν οι συνθήκες να καπνίσουν. Όταν είναι κάποιος κάθε μέρα σε μπαράκια και κλαμπ και φουμάρεται, στο τέλος θα αρχίσει να καπνίζει και ο ίδιος, ή θα ελαττώνει τις επισκέψεις του.
δηλαδη ετσι θα λειτουργουμε πλεον? η ζωη σου ο θανατος μου?
Είναι η ζωή των καπνιστών και ο μερικός θάνατος των μη καπνιστών, ή η ζωή και των δύο.
δεν μπορουμε να βρουμε μια λυση που να ικανοποιει ολους?
Όταν οι καπνιστές θέλουν να μπορούν να καπνίζουν εκεί που υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να αναπνέουν καθαρό αέρα, όχι.
χωροι καπνιζοντων και μη σε ολα τα μαγαζια ανεξαρτητως μεγεθους
Ακόμη και διαχωριστικό να υπάρχει, ο καπνός εισέρχεται στο χώρο των μη καπνιστών μέσα από τις πόρτες που ανοίγουν. Για την οικονομική επιβάρυνση, έχουμε ήδη μιλήσει. Ακόμη, ο σερβιτόρος που θα πρέπει να εισέρχεται στο θάλαμο αερίων τί φταίει;
κοιτα η υγεια των καπνιστων δεν προφυλασσεται απο το νομο αφου αν δεν το αποφασισει μονος του ο ανθρωπος δεν το κοβει, και η υγεια των παθητικων καπνιστων δεν κινδυνευει αφου για να καπνισει ενα τσιγαρο ενας παθητικος καπνιστης πρεπει να δεχεται τον καπνο ενος καπνιστη για 100 ωρες (το νουμερο δεν ειναι υπερβολικο)
https://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=275735&ct=33&dt=28/06/2009
Ακριβώς το αντίστροφο, όπως είπε και η Κρου, 3 ώρες ισοδυναμούν με 100 τσιγάρα.
αρα συμφωνουμε οτι πρεπει να δημιουργηθουν χωροι καπνιζοντων και μη ωστε να μην μυριζουν τον καπνο....εμενα γιατι να με διωξεις δλδ?
Δε σε διώχνει κανείς. Το τσιγάρο διώκεται.
το οτι δεν λειτουργησε δεν σημαινει οτι δεν ηταν το σωστο...τι να κανουμε...αν δεν εφαρμοστει και αυτος ο νομος τι θα κανουμε θα σκοτωσουμε τους καπνιστες? (δινω και ιδεες)
Δε λειτούργησε, διότι δεν είναι δυνατόν να καπνίζουν στο διπλανό τραπέζι, κι εσύ να μη το μυρίζεις. Και σε μέτρα μακριά, και σε εσωτερικό χώρο, πάλι μυρίζει. Ο καθαρός αέρας είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα που δόθηκε από τη φύση και που δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου το στερήσει. Κι οι καπνιστές, σαφώς, έχουν δικαίωμα να βλάψουν την υγεία τους καπνίζοντας, αλλά εφόσον επιλέγουν να το κάνουν, θα πρέπει να το κάνουν χωρίς να είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να υποστούν τις δυσμενείς και βλαβερές συνέπειές του.
γιατι δεν κρατας εσυ την αναπνοη σου? Οπως λεω και γω συγκρατηση αναπνοης
Α, με την ίδια λογική, ας πετάω αμπούλες βρώμας ή αέριο της μουστάρδας συνέχεια γιατί γουστάρω να μυρίζω τη μυρωδιά των κοπράνων ή να αυτοκτονώ, κι εσύ να κλείσεις τη μύτη σου.
ποτε δεν το παιξα ξερολας...ο,τι εχω πληροφορηθει αναπαραγω...εσυ φαινεται πως το χεις ψαξει (η διδαχτει) και ξερεις πολυ περισσοτερα γι αυτο και εισαι χρησιμη για τη συζητηση
ειλικρινα ομως πες μου η τηλεοραση δεν τα μεγαλοποιει? η ειναι χειροτερα απ οσο φανταζομαστε?
Δε νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα βλέπουν πάνω από μία ώρα την ημέρα τηλεόραση. Εγώ προσωπικά βλέπω ελάχιστα λεπτά τη βδομάδα. Και μόνο η ανυπόφορη μυρωδιά που προκαλεί η καύση του τσιγάρου είναι υπεράρκετη για να με κάνει να το απεχθανθώ. Άλλο όμως το τσιγάρο, άλλο αυτοί που το καπνίζουν, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.