17 χρόνια e-steki.gr

Λοιπόν ποιοι είστε οι αρχαίοι εδώ μέσα;;; :)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ αν δε το μάθω αυτό δε θα κοιμηθώ σήμερα.
Ουτε γω
Έφαγα κ μια τσίπουρα ολόκληρη πριν δέκα λεπτά
Μου μυρισε... 😁😁😁

Εγώ είμαι έξτρα ευγνώμων στο στέκι γιατί εδώ γνώρισα τον άντρα μου αλλά και πολύ αξιόλογους ανθρώπους, πέρασα πολύ όμορφες στιγμές αλλά και στεναχώριες. Χρόνια πολλά στέκι, εύχομαι να ζήσουμε κι άλλες όμορφες στιγμές και να δημιουργηθούν πάρα πολλές ακόμα φιλίες και πολλοί ακόμα έρωτες!!! :birthday::clapup::clapclap:<3
Ωχ δεν το ήξερα αυτό 😱😱.

Χρόνια πολλά στο Esteki και σε όλα τα μέλη του.🥳🥳

:P :P Κάντε giveaway ή άρση των bans για 17 μέρες.
Βλεπω να μην μένει ρουθούνι κλειστό αυτές τις μέρες ,βέβαια εκεί θα δεις και πραγματικούς χαρακτήρες :P

Χρόνια σας πολλά, χρόνια δημιουργικά γεμάτα με νέες ιδέες και μεγαλύτερη πρόσβαση σε άτομα που ίσως φτιαχουν ένα εικονικό κόσμο ιδανικό για εκείνους, μιας που ο πραγματικός κόσμος τους είναι λιγάκι μη προσβάσιμος λόγου κάποιου προβλήματος υγείας...

Απίστευτη παρεουλα τα φόρουμ για όλα αυτά τα άτομα που απλά δεν μπορούσα να βγουν έξω από την πόρτα του σπιτιού τους !!!

Καλή δύναμη και υπομονή την χρειάζεστε!!!

Λοιπόν ποιοι είστε οι αρχαίοι εδώ μέσα;;; :)
Τυχαίνει να είμαι από τους πιο αρχαίους εδώ. :redface:
10/6/2005 ιδρύθηκε το e-steki, 30/6/2005 έκανα εγγραφή (με το ψευδώνυμο Petros) ενώ το παρακολουθούσα μέρες!

Εγώ να πω ότι στο e-steki πέρασα επίσης και τα δύσκολα εφηβικά μου χρόνια! :P

Ακολουθούν ιστορικές εικόνες:
forum22.PNG

e-steki_1230681895709.png

φερτε πισω το forum με τις γατες :D :D

Χρόνια πολλά στο στέκι, που μας συντροφεύει καθημερινά...:)

Καλό κουράγιο σ' εσένα Πέτρο (που από το λίγο που σε ξέρω, έχω να πω ότι είσαι ένα ευγενέστατο παιδί...) και σε όλους τους διαχειριστές...

Ας ακολουθήσουν πολλά πολλά χρόνια ακόμα...

Χρόνια πολλά στο στέκι!! Ελπίζω και στα επόμενα 17 χρόνια να είμαστε πάλι εδώ και να τα γιορτάσουμε πάλι όλοι μαζί!

Κι ένα αγαπημένο μου τραγούδι που έλεγα πάντα στο τέλος κάθε Παλέρμο:
Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε!

Τυχαίνει να είμαι από τους πιο αρχαίους εδώ. :redface:
10/6/2005 ιδρύθηκε το e-steki, 30/6/2005 έκανα εγγραφή (με το ψευδώνυμο Petros) ενώ το παρακολουθούσα μέρες!

Εγώ να πω ότι στο e-steki πέρασα επίσης και τα δύσκολα εφηβικά μου χρόνια! :P

Ακολουθούν ιστορικές εικόνες:
forum22.PNG

e-steki_1230681895709.png
Wish we could turn back time..... To the good old days.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back