mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω 260 gb μουσική αυτή την στιγμή.Αυτά είναι 63000 τραγούδια.5gb εβδομαδιαιως???? :wow::wow::!::!::!:
Εσυ πρεπει να εχεις οτι τραγουδι εχει κυκλοφορησει σε ηλεκτρονικη μορφη απο το 50 ...
Ναι σόρυ έννούσα forthnet economy.Άλλωστε και στο σπίτι μου έχω forthnet double play από όταν βγήκε οπότε...δε συμβιβάζομαι εύκολα με λιγότερο.(ναι το ξέρω είμαι κακομαθημένος σε κάποια πράγματα)Όταν λες ''για αυτό'' ποιό εννοείς? της Tellas double play?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω 260 gb μουσική αυτή την στιγμή.Αυτά είναι 63000 τραγούδια.
Παιζεις πουθενα Dj?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω παίξει κατά διαστήματα,αλλά τώρα θα προσπαθήσω να το μονιμοποιήσω σαν φοιτητικό επάγγελμα.Παιζεις πουθενα Dj?![]()

dexter08
Νεοφερμένο μέλος

ρε παιδια που ζειτε? ιδιοκτητα δικτυα, ειδικα απο forthnet και HOL υπαρχουν σε ολη την ελλαδα! σαμποταζ στον ΟΤΕ που μας τα ετρωγε τα λεφτα ολα αυτα τα χρονια!

ASTRONIK999
Νεοφερμένο μέλος

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet...https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376
dexter08
Νεοφερμένο μέλος

https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376
μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε.
!~Giwt@~!
Νεοφερμένο μέλος

μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε.
:no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα...
Anarki
Διάσημο μέλος

Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο".Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)?
Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες.(Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)??
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα.
Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις?
Anarki
Διάσημο μέλος

Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752
Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι

dexter08
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.