mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:27 Ο mi3s έγραψε: #21 03-09-09 19:27 Αρχική Δημοσίευση από sosat: 5gb εβδομαδιαιως???? :wow::wow::!::!::!: Εσυ πρεπει να εχεις οτι τραγουδι εχει κυκλοφορησει σε ηλεκτρονικη μορφη απο το 50 ... Click για ανάπτυξη... Έχω 260 gb μουσική αυτή την στιγμή.Αυτά είναι 63000 τραγούδια. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Όταν λες ''για αυτό'' ποιό εννοείς? της Tellas double play? Click για ανάπτυξη... Ναι σόρυ έννούσα forthnet economy.Άλλωστε και στο σπίτι μου έχω forthnet double play από όταν βγήκε οπότε...δε συμβιβάζομαι εύκολα με λιγότερο.(ναι το ξέρω είμαι κακομαθημένος σε κάποια πράγματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Ο sosat έγραψε: #22 03-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Έχω 260 gb μουσική αυτή την στιγμή.Αυτά είναι 63000 τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Παιζεις πουθενα Dj? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Ο mi3s έγραψε: #23 03-09-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από sosat: Παιζεις πουθενα Dj? Click για ανάπτυξη... Έχω παίξει κατά διαστήματα,αλλά τώρα θα προσπαθήσω να το μονιμοποιήσω σαν φοιτητικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο dexter08 έγραψε: #24 04-09-09 23:46 συναδελφος ρε παιδια που ζειτε? ιδιοκτητα δικτυα, ειδικα απο forthnet και HOL υπαρχουν σε ολη την ελλαδα! σαμποταζ στον ΟΤΕ που μας τα ετρωγε τα λεφτα ολα αυτα τα χρονια! πλεον στην forthnet εχω βρει εδω και ενα μιση χρονο την υγεια μου..τοσο εγω(με τις ταχυτητες που πιανω) οσο και η τσεπη μου(79 ευρω/διμηνο)! και φυσικα forthnet θα βαλω και φετος που θα ειμαι αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ASTRONIK999 Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Χουσάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο ASTRONIK999: #25 06-09-09 19:36 https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Ο Mariosxania: #26 06-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Ο dexter08 έγραψε: #27 07-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sosat: 5gb εβδομαδιαιως???? :wow::wow::!::!::!: Εσυ πρεπει να εχεις οτι τραγουδι εχει κυκλοφορησει σε ηλεκτρονικη μορφη απο το 50 ... Click για ανάπτυξη... Έχω 260 gb μουσική αυτή την στιγμή.Αυτά είναι 63000 τραγούδια. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Όταν λες ''για αυτό'' ποιό εννοείς? της Tellas double play? Click για ανάπτυξη... Ναι σόρυ έννούσα forthnet economy.Άλλωστε και στο σπίτι μου έχω forthnet double play από όταν βγήκε οπότε...δε συμβιβάζομαι εύκολα με λιγότερο.(ναι το ξέρω είμαι κακομαθημένος σε κάποια πράγματα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sosat Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Διαβασε το username αναποδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 257 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Ο sosat έγραψε: #22 03-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Έχω 260 gb μουσική αυτή την στιγμή.Αυτά είναι 63000 τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Παιζεις πουθενα Dj? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Ο mi3s έγραψε: #23 03-09-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από sosat: Παιζεις πουθενα Dj? Click για ανάπτυξη... Έχω παίξει κατά διαστήματα,αλλά τώρα θα προσπαθήσω να το μονιμοποιήσω σαν φοιτητικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο dexter08 έγραψε: #24 04-09-09 23:46 συναδελφος ρε παιδια που ζειτε? ιδιοκτητα δικτυα, ειδικα απο forthnet και HOL υπαρχουν σε ολη την ελλαδα! σαμποταζ στον ΟΤΕ που μας τα ετρωγε τα λεφτα ολα αυτα τα χρονια! πλεον στην forthnet εχω βρει εδω και ενα μιση χρονο την υγεια μου..τοσο εγω(με τις ταχυτητες που πιανω) οσο και η τσεπη μου(79 ευρω/διμηνο)! και φυσικα forthnet θα βαλω και φετος που θα ειμαι αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ASTRONIK999 Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Χουσάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο ASTRONIK999: #25 06-09-09 19:36 https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Ο Mariosxania: #26 06-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Ο dexter08 έγραψε: #27 07-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Έχω 260 gb μουσική αυτή την στιγμή.Αυτά είναι 63000 τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Παιζεις πουθενα Dj? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:33 Ο mi3s έγραψε: #23 03-09-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από sosat: Παιζεις πουθενα Dj? Click για ανάπτυξη... Έχω παίξει κατά διαστήματα,αλλά τώρα θα προσπαθήσω να το μονιμοποιήσω σαν φοιτητικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο dexter08 έγραψε: #24 04-09-09 23:46 συναδελφος ρε παιδια που ζειτε? ιδιοκτητα δικτυα, ειδικα απο forthnet και HOL υπαρχουν σε ολη την ελλαδα! σαμποταζ στον ΟΤΕ που μας τα ετρωγε τα λεφτα ολα αυτα τα χρονια! πλεον στην forthnet εχω βρει εδω και ενα μιση χρονο την υγεια μου..τοσο εγω(με τις ταχυτητες που πιανω) οσο και η τσεπη μου(79 ευρω/διμηνο)! και φυσικα forthnet θα βαλω και φετος που θα ειμαι αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ASTRONIK999 Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Χουσάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο ASTRONIK999: #25 06-09-09 19:36 https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Ο Mariosxania: #26 06-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Ο dexter08 έγραψε: #27 07-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sosat: Παιζεις πουθενα Dj? Click για ανάπτυξη... Έχω παίξει κατά διαστήματα,αλλά τώρα θα προσπαθήσω να το μονιμοποιήσω σαν φοιτητικό επάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:46 Ο dexter08 έγραψε: #24 04-09-09 23:46 συναδελφος ρε παιδια που ζειτε? ιδιοκτητα δικτυα, ειδικα απο forthnet και HOL υπαρχουν σε ολη την ελλαδα! σαμποταζ στον ΟΤΕ που μας τα ετρωγε τα λεφτα ολα αυτα τα χρονια! πλεον στην forthnet εχω βρει εδω και ενα μιση χρονο την υγεια μου..τοσο εγω(με τις ταχυτητες που πιανω) οσο και η τσεπη μου(79 ευρω/διμηνο)! και φυσικα forthnet θα βαλω και φετος που θα ειμαι αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ASTRONIK999 Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Χουσάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο ASTRONIK999: #25 06-09-09 19:36 https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Ο Mariosxania: #26 06-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Ο dexter08 έγραψε: #27 07-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συναδελφος ρε παιδια που ζειτε? ιδιοκτητα δικτυα, ειδικα απο forthnet και HOL υπαρχουν σε ολη την ελλαδα! σαμποταζ στον ΟΤΕ που μας τα ετρωγε τα λεφτα ολα αυτα τα χρονια! πλεον στην forthnet εχω βρει εδω και ενα μιση χρονο την υγεια μου..τοσο εγω(με τις ταχυτητες που πιανω) οσο και η τσεπη μου(79 ευρω/διμηνο)! και φυσικα forthnet θα βαλω και φετος που θα ειμαι αθηνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ASTRONIK999 Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος Χουσάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ναύπλιο (Αργολίδα). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:36 Ο ASTRONIK999: #25 06-09-09 19:36 https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Ο Mariosxania: #26 06-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Ο dexter08 έγραψε: #27 07-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:23 Ο Mariosxania: #26 06-09-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Ο dexter08 έγραψε: #27 07-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... Για να είναι 24 λογικά είναι στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:55 Ο dexter08 έγραψε: #27 07-09-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ASTRONIK999: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012376 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Click για ανάπτυξη... μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!~Giwt@~! Νεοφερμένο μέλος Η !~Giwt@~! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:59 Η !~Giwt@~!: #28 07-09-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dexter08: μετα το εξαμηνο ομως δεν μας λεει ποσο θα πλήρωνουμε. Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1::no1: σωστός ούτε στα ψιλά γράμματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Ο Anarki έγραψε: #29 07-09-09 13:14 Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: Ξέρεις πώς λέγονται αυτά που δεν είναι απαραίτητο να έχεις γραμμή του ΟΤΕ(και στην παρέχει ο παροχος)? Click για ανάπτυξη... Full LLU, ή στα Ελληνικά "πλήρης πρόσβαση στον τοπικό βρόχο". Αρχική Δημοσίευση από !~Giwt@~!: (Πώς κάνουμε στο ίδιο μήνυμα διπλή παράθεση(από διαφορετικά μέλη)?? Click για ανάπτυξη... Πάτα το μαύρο κουμπάκι κάτω δεξιά απο τα ποστ του μέλους που θέλεις να κάνεις quote (γράφει "Πολ. Παράθεση") και μετά πάτα στο "Απάντηση" και θα σου έχει όλες τις παραθέσεις έτοιμες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Ο Mariosxania: #30 07-09-09 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Shared LLU είναι (με πάγιο ΟΤΕ δηλαδή), αν δείτε στη 3η σελίδα της αίτησης το γράφει. Για την τιμή μετά το εξάμηνο δεν το έψαξα. Click για ανάπτυξη... Το πάγιο του ΟΤΕ πόσο είναι 15 το δίμηνο?Και εσύ τι προτείνεις ποιο πάροχο έχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Ο Anarki έγραψε: #31 07-09-09 13:20 Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ έχω αυτό: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179 Υπάρχει και το ίδιο για φοιτητές: https://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10012752 Δεν μπορώ να προτείνω κάτι, πάντως είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω. Το πάγιο του ΟΤΕ δε θυμάμαι πόσο είναι (ούτε θέλω να θυμάμαι ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:37 Ο dexter08 έγραψε: #32 07-09-09 15:37 με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
με παγιο οτε απλα ξεχαστε το..τα ιδιοκτητα δικτυα διαφορων ISP προσφερουν πλ καλυτερες προσφορες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.