e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα!!! Μέτρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Το 2012.
Μην το δείτε ούτε σε dvd.
Περιμένετε να το βάλει η τηλεόραση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

'
Το 2012.
Μην το δείτε ούτε σε dvd.
Περιμένετε να το βάλει η τηλεόραση.
Ε, δεν ήταν πια και τόσο χάλια!

Αν δεν περιμένεις να δεις μια ταινία ρεαλιστική που παρουσιάζει επιστημονικά δεδομένα για την κατάσταση του πλανήτη κι αν σ' αρέσουν τα ειδικά εφέ και το τρίπτυχο "αγωνία-δράση-περιπέτεια", η ταινία στέκεται μια χαρά και είναι πλούσια και ευχάριστη.
Είδα αυτό ακριβώς που περίμενα να δω γι' αυτό θα τη βαθμολογούσα με 7,5.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Αν δεν περιμένεις να δεις μια ταινία ρεαλιστική που παρουσιάζει επιστημονικά δεδομένα για την κατάσταση του πλανήτη κι αν σ' αρέσουν τα ειδικά εφέ και το τρίπτυχο "αγωνία-δράση-περιπέτεια", η ταινία στέκεται μια χαρά και είναι πλούσια και ευχάριστη.
Ε όχι και 7,5 καλέ! Μήπως την υπερεκτικάς;

Το imdb της έχει δώσει 6,3! Οι υπερβολές στην ταινία ήταν το κάτι άλλο! 'Ενα 6αράκι το έχει από εμένα!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Νταξ, αν η βάση είναι το 5 το 6άρι το 'χει, συμφωνώ.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Τα ειδικά εφέ ιδιαίτερα πειστικά, κράτησαν ψηλά τον πήχη του make believe, το οποίο είναι το ζητούμενο σε κάθε χολυγουντιανή υπερπαραγωγή, η οποία σέβεται τον εαυτό της. Φυσικά, ίσως να έπαιξε ρόλο ότι ειδικά την ταινία αυτή, επιλέξαμε να τη δούμε σε κινηματογράφο κι όχι σε dvd όπως συνήθως, μια και γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι όλα τα λεφτά ήταν ακριβώς ο εντυπωσιασμός της μεγάλης οθόνης και του dolby ηχοσυστήματος.
Με λίγα λόγια, πέρασα καλά περισσότερες από δυόμιση ώρες, χωρίς να νιώσω ότι έχασα τον χρόνο μου, τα χρήματά μου ή ότι προσβλήθηκε η νοημοσύνη μου ως θεατή, τουλάχιστον ως θεατή που γνώριζε τι πήγαινε να δει και δεν πέρασε ξέμπαρκος έξω απ' το σινεμά, γυρίζοντας από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.
Βαθμολογία: 7,00/10
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιος έκανε την κίνηση?
Τέλος πάντων επιμένω ότι ήταν μέτριο δηλαδή εγώ του βάζω (αφού αρχίσατε με τις βαθμολογίες) ένα 5,5.
Ευχαριστώ που με ακούσατε,..
Καλησπέρα σας.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Οι ερμηνείες ήταν άθλιες. Ο Κιουζάκ δεν είναι κακός ηθοποιός, τον έχω δει σε ταινίες να ερμηνεύει ρόλους από καλά μέχρι άριστα. Εδώ απέτυχε πλήρως όπως και όλοι οι άλλοι που έπαιζαν μαζί του. Ο μόνος καλός για τον ρόλο του ήταν ο Ρώσος με τη φοβερή ατάκα του αιώνα "ITS RUSSIAN"

Τα εφέ ήταν κακοφτιαγμένα, χωρίς ίχνος αισθητικής. Άσχημα, αταίριαστα, καθόλου ρεαλιστικά. Καμία μαγκιά.
Το σενάριο ήταν γελοίο. Ακόμα και αν δεν έπαιρνες την ταινία στα σοβαρά (αν την πάρεις στα σοβαρά και δεν είσαι Αμερικάνος , ξέρω ποιος είσαι, Βασίλη Λεβέντη κρύβεσαι παντού) και έλεγες "οκ θα γελάσω με τις μαλ4κίες που λένε" και πάλι δε μπορούσες γιατί ήταν ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Επίσης πολύ γελοίος ήταν ο μαύρος πρόεδρος και ο μαύρος κορυφαίος επιστήμονας. Ομπάμα Πάουεεεεερ ΡΕΕΕ! Άντε στην επόμενη αμερικάνικη ταινία καταστροφής θέλω και τον Άγιο Βασίλη στις διαφημίσεις της Κοκα Κόλα μαύρο

Η σκηνοθεσία ήταν "ΠΟΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ?"
Τέλος πάντων ενώ ήταν όλα χάλια της δίνω ένα τριαράκι για δύο λόγους:
1. Γούσταρα τον χίπη που είχε το ραδιοφωνικό σταθμό και τον τρόπο που αποχαιρέτησε τούτον τον κόσμο!
2. Είδα την ταινία στο CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ στο Ρέθυμνο

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σκέτο (0) μηδέν, εξ αιτίας της σκοπιμότητας γυρίσματός της!
Ποια πιστεύεις ότι ήταν η σκοπιμότητα αυτή φίλε Νωέα;
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

1. Γούσταρα τον χίπη που είχε το ραδιοφωνικό σταθμό και τον τρόπο που αποχαιρέτησε τούτον τον κόσμο!
Και εμένα αυτός μου άρεσε πάρα πολύ (συμφωνώ με τον τρόπο που το δέχτηκε, σιγά που θα τρέχουμε τώρα να μπούμε στις
τρελές κιβωτούς....)...
Εγώ την κατέβασα από το internet και την είδα σπίτι με τον άντρα μου ενώ το μωρό κοιμήθηκε...
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

συμφωνώ με όττο μεν (δεν υποκρίθηκε κάτι σαν ταινία) αλλά
Εγώ την κατέβασα από το internet και την είδα σπίτι με τον άντρα μου ενώ το μωρό κοιμήθηκε...
κάτι ήξερε

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

κάτι ήξερε![]()
Έλα ντε.... σου λέει ας κοιμηθώ εγώ γιατί μούφες καταστροφή θα γίνει αν είναι θα με ξυπνήσουν.!!!

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συμφωνούσα μαζί σου αν
δεν μιλάγανε καθόλου οι ηθοποιοί.
Αν ήταν σε μορφή ντοκιμαντέρ
θα του έβαζα 10.
Τέτοιους γελοίους διαλόγους
είχα να ακούσω από τον "άφθαρτο".
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

του Γιώργου 11 χρονών που τον φιλοξενίσαμε το περασμένο Σάββατο...
Το παιδί τον πήρε ο ύπνος...

Ε τι άλλο θέλετε να σας πω.....
ΧΑΧΑ και ενώ το βλέπαμε ξανά με τον Γιώργο λέω κάποια στιγμή γιατί το παρακολουθούμε ενώ το έχουμε δει...
Βλέπετε αλλά αδιάφορα.. δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεται

markezana
Νεοφερμένο μέλος

Μόνο οι προβλέψεις των Μάγια ας ελπίσουμε να μην επαληθευτούν....

Συμφωνώ και εγώ, ότι ούτε καν σε dvd.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.