Κι από εμένα έχει ένα τριαράκι (3) και θα εξηγήσω γιατί:
Οι ερμηνείες ήταν άθλιες. Ο Κιουζάκ δεν είναι κακός ηθοποιός, τον έχω δει σε ταινίες να ερμηνεύει ρόλους από καλά μέχρι άριστα. Εδώ απέτυχε πλήρως όπως και όλοι οι άλλοι που έπαιζαν μαζί του. Ο μόνος καλός για τον ρόλο του ήταν ο Ρώσος με τη φοβερή ατάκα του αιώνα "ITS RUSSIAN"

Α ρε τρελοί Ρώσοι, ποτέ δεν πεθαίνουν

Και επίσης ο νεαρός ρώσος πιλότος ήταν καλό γκομενάκι
Τα εφέ ήταν κακοφτιαγμένα, χωρίς ίχνος αισθητικής. Άσχημα, αταίριαστα, καθόλου ρεαλιστικά. Καμία μαγκιά.
Το σενάριο ήταν γελοίο. Ακόμα και αν δεν έπαιρνες την ταινία στα σοβαρά (αν την πάρεις στα σοβαρά και δεν είσαι Αμερικάνος , ξέρω ποιος είσαι, Βασίλη Λεβέντη κρύβεσαι παντού) και έλεγες "οκ θα γελάσω με τις μαλ4κίες που λένε" και πάλι δε μπορούσες γιατί ήταν ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Επίσης πολύ γελοίος ήταν ο μαύρος πρόεδρος και ο μαύρος κορυφαίος επιστήμονας. Ομπάμα Πάουεεεεερ ΡΕΕΕ! Άντε στην επόμενη αμερικάνικη ταινία καταστροφής θέλω και τον Άγιο Βασίλη στις διαφημίσεις της Κοκα Κόλα μαύρο

Η σκηνοθεσία ήταν "ΠΟΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ?"
Τέλος πάντων ενώ ήταν όλα χάλια της δίνω ένα τριαράκι για δύο λόγους:
1. Γούσταρα τον χίπη που είχε το ραδιοφωνικό σταθμό και τον τρόπο που αποχαιρέτησε τούτον τον κόσμο!
2. Είδα την ταινία στο CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ στο Ρέθυμνο

Αυτοί οι τρελοί κρητικοί έχουν σουβλάκια και μυζήθρα στο κυλικείο του κινηματογράφου

Όλοι μέσα στην αίθουσα, αντί να τρώνε ποπ κορν, έτρωγαν ψωμάκι με καλαμάκι. ΚΡΗΤΗ FOR THE WIN