Scandal
Διαχειριστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

(ναι το ξέρω οτι μπορώ απλά να ανανεώσω το bookmark μου αλλα... )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Thanks, το αναφέρω στον υπεύθυνο του server γιατί κάνουμε redirect όχι μέσω htaccess. Θα πρέπει να κάνει redirect.To https://e-steki.gr/ domain είναι ψιλοσπασμένο, γιατι τα fonts τα τραβάει απο το https://www.e-steki.gr/ και δεν έχει τους απαραίτητους cors headers οπότε τα μπλοκάρει (firefox windows, αλλά υποθέτω παντου).
(ναι το ξέρω οτι μπορώ απλά να ανανεώσω το bookmark μου αλλα... )

gademis
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

το παιδάκι φώκος παει προς τα δεξιά

Scandal
Διαχειριστής

Δεν το γνωρίζω!Να ρωτήσω αν εχουμε nginx και θέλει αλλαγή το config του για το redirect;
focko αφού ανεβάσει το avatar, αν είναι σε ανεκτή ανάλυση μπορείς με το ποντίκι να σύρει την εικόνα και να την κεντραρεις εκεί που θες. Αυτό γίνεται στο μικρό παραθυράκι επεξεργασίας avatar.
Guest 451212
Επισκέπτης

Guest 254537
Επισκέπτης

Scandal
Διαχειριστής
Scandal
Διαχειριστής

Νομίζω λέγεται +2 Cairo. Λογικά όλα τα μέλη δεν έχετε αυτή την ζώνη ώρας;Ε που ρυθμίζουμε την ώρα?δε θα έπρεπε να έχει Αττική?
Scandal
Διαχειριστής

Τα μόνο γνωστά θέματα σε θέμα server configuration είναι ότι υπάρχει όριο 2mb στο ανέβασμα αρχείων (που θα αλλάξει σε πολύ υψηλότερο) και ότι χρειαζόμαστε redirects στο www.

Nelliel
Περιβόητο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Απ' ότι καταλαβαίνω εντωμεταξύ αυτός εδω κάτω είναι και ο μόνος editor που έχουμε για απαντήσεις πλέον; Δεν βλέπω το κουμπί "παράθεση" στα πόστ των άλλων πια, παρά μόνο το αναφορά, το πολλαπλή παράθεση και το γρήγορη απάντηση.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πατώντας γρήγορη απάντηση στο ποστ σου,στο δικό σου ποστ,απάντησα με δικό μου ποστ ,με παράθεση στο μήνυμα σου.Αυτό που λέει το Αβέρκι ότι της έσωσε το ποστ αφού βγήκε, πρέπει να είναι αυτό το δεύτερο τελευταίο απο δεξιά στα εικονίδια (δισκετάκι) εδω στον editor που ανα 30 δευτερόλεπτα περίπου κάνει ένα πράσινο λαμπάκι επάνω στη δισκετούλα (μάλλον autosave draft ενω αν κλικάρει κάποιος το βελάκι μάλλον κάνει manual save draft).
Απ' ότι καταλαβαίνω εντωμεταξύ αυτός εδω κάτω είναι και ο μόνος editor που έχουμε για απαντήσεις πλέον; Δεν βλέπω το κουμπί "παράθεση" στα πόστ των άλλων πια, παρά μόνο το αναφορά, το πολλαπλή παράθεση και το γρήγορη απάντηση.

Scandal
Διαχειριστής

Βασικά τα Νέα μηνύματα φαίνονται και στην αρχική σελίδα, με buttons σελιδών, γι' αυτό θεώρησα περιττό να τα έχουμε και σε βασική σελίδα για τα Νέα.Οταν παω στο "Τι νεα;" βγαζει ως default το Νεα Δραστηριοτητα, το οποιο το θεωρω αχρηστο γιατι δεν με ενδιαφερει ποιος εκανε like σε καθε ποστ. Δεν γινεται να γινει default το Νεα μηνυματα;
Ναι ισχύει, κάνει save draft κάθε 20 δευτερόλεπτα!ν editor που ανα 30 δευτερόλεπτα περίπου κάνει ένα πράσινο λαμπάκι επάνω στη δισκετούλα (μάλλον autosave draft ενω αν κλικάρει κάποιος το βελάκι μάλλον κάνει manual save draft).
Ουσιαστικά η γρήγορη απάντηση κάνει και quote, γι αυτό αντικατέστησα το Παράθεση με το Γρήγορη απάντηση.
Πάντως πρέπει να υπάρχει και τρόπος να σε πάει σε νέα σελίδα με quote, όπως παλιά αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ..
Guest 254537
Επισκέπτης

Νομίζωείμαστε λίγο συντονι
Scandal
Διαχειριστής

Τι θες να πεις;!helπ? ,
Νομίζωείμαστε λίγο συντονι

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πατώντας γρήγορη απάντηση στο ποστ σου,στο δικό σου ποστ,απάντησα με δικό μου ποστ ,με παράθεση στο μήνυμα σου.![]()
ΡΕ θα σε δαγκώσω στο ρουθούνι, το ξέρω! Απλά είχε παλιά και μια ολόκληρη σελίδα, είναι αυτό που είπε ο πέτρος παρακάτω σε άλλο ποστ. Αλλά έχει το εξής γαμάτο το Xenforo σε σχέση με το παλιό VB3, όσο γράφεις εδω τόσο επεκτείνεται ο editor (οπότε, τη βάλει δεν τη βάλει στο μέλλον τη full editor page είναι πια ψιλοπλεονασμός).
Θα σας πεθάνω στα σεντόνια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Τι θες να πεις;![]()
Άλλαξες κανα collation στη database από UTF-8 σε κυριλλικό και γράφει άπταιστα Μολδαβικά η Πλασίμπο.

Ενα 24ωρο ρολόι (φορμάτ ώρας) πάντως στις ώρες που φαίνονται στις σελίδες όπως αυτή που έβαλε η Πλασίμπενα δεν θα ήταν άσχημο. Ή να εμφανίζει τα μέλη πρώτα στο πρώτο tab των συνδεδεμένων by default και μετά αμα θέλει κάποιος να δει και τους επισκέπτες να πηγαινει και στους επισκέπτες. Αν και οι επισκέπτες δεν έχουν σασπενς, ψιλοχεστήκαμε, τα μέλη έχουν το ζουμί του κουτσομπολιού νε.
Edit: Ωπ να feature που θέλουμε ξανα. Auto-merge posts.
Guest 254537
Επισκέπτης

Για συντονιστές χθες είδα : ο χρήστης τάδε βλέπει το προφίλ του χρήστη δεινα.κατινια^κατινια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.