[2026] Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε / νέο section για κατοικίδια MyPetz!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.007 μηνύματα.
Η αναβάθμιση και η προσθήκη νέων λειτουργιών ολοκληρώθηκε.

Ζητώ συγγνώμη για το τόσο πολύωρο downtime που ήταν ασυνήθιστο για τα δεδομένα μας :redface:

Δεν ήταν τόσο το update που ήταν έτοιμο σε 2 ώρες, όσο το rebuild όλων των δεδομένων που πήρε κυριολεκτικά 32 ώρες!

Λοιπόν, παρακάτω σας ανακοινώνω τις αλλαγές! :D

1. Οι παλιοί θα θυμάστε ότι στα fora μας υπήρχε το section MyCat που αφορούσε αποκλειστικά τις γάτες.
Εγκαινιάζουμε το νέο μας section των fora μας με ονομασία MyPetz (εκ του friendz :D ) ως φυσική συνέχεια του MyCat, που παλαιότερα ανήκε στην οικογένεια των fora. Τα πολύτιμα μηνύματα και οι συζητήσεις του MyCat (δυστυχώς είναι μέχρι τον Απρίλιο του 2017, δεν γινόταν κάτι καλύτερο! ) ενσωματώθηκαν στο νέο περιβάλλον του MyPetz, όπου η κοινότητα απέκτησε νέα μορφή και όνομα.

mypetz.png

Πρόκειται για μια κοινότητα αφιερωμένη σε οτιδήποτε αφορά τα κατοικίδια – τις ανάγκες τους, τις χαρές και τις δυσκολίες τους. Είναι ένας χώρος συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν τα ζώα, όπου τα μέλη μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες, εμπειρίες, πληροφορίες και στιγμές από την καθημερινότητα με τους τετράποδους (ή φτερωτούς!) φίλους τους. Ένας τόπος που ενώνει όλους όσοι γνωρίζουν τι σημαίνει η μαγεία της αλληλεπίδρασης με το δικό τους ζωάκι.

Μπορείτε κανονικά να συνδεθείτε στο MyPetz και να προσθέσετε τα κατοικίδιά σας, να ανεβάζετε φωτογραφίες και να γράφετε ό,τι σας απασχολεί.

Επιθυμία μας είναι σε αυτό το νέο section να γίνονται συζητήσεις σε ό,τι αφορά τα κατοικίδια, όπως έχουμε και το iSchool για τα εκπαιδευτικά.
Για το λόγο αυτό, συζητήσεις στο e-steki ή στο iSchool που αφορούν σχετική θεματολογία, θα μετακινούνται στο MyPetz! :)

Κλείνοντας, στο MyPetz θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένες λειτουργίες γι' αυτό το σκοπό:
navmypetz.png

mypetzuploadphoto.png

addanimal.png

myanimals.png

3. Στην αρχική σελίδα, το tab "Χρήστες" μετονομάστηκε σε "Στατιστικά" με περισσότερες πληροφορίες!
Η λίστα συνδεδεμένων χρηστών έχει διαφορετικό design. Για όσους προτιμάτε την παλιά, απλά πατήστε το μοχλάκι πάνω πάνω - δεξιά!
Sorry σε όσους εμφανίζω που έχετε κρυφή τη δραστηριότητα σας :hehe:
onlinelist.png

Επιπλέον στατιστικά και fun-facts:
funfacts.png
Πλέον μπορείτε να βλέπετε γραφήματα που αφορούν τα μηνύματά σας και τα reactions.
Επίσης αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιήσιμη, πιέζοντας απλά το κουμπί "Χ".
graphs.png

4. Προστέθηκε νέο reaction: Thumbs Down ώστε να εκφράζει κανείς κι έτσι τη διαφωνία του!
thumbsdown.png

5. Το iSchool απέκτησε dark mode! :)
ischooldark.png

6. Γίνανε γενικές μικροαλλαγές και βελτιώσεις σε όλο το dark mode του forum.

7. Το alerts menu διαχωρίστηκε: πλέον έχουμε ένα alerts menu για τα reactions κι ένα ξεχωριστό για όλες τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις!
Υπολογιστής:
reactalerts0.png
Κινητό:
reactalerts1.png

8. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε Passkeys (πχ δαχτυλικό αποτύπωμα μέσω κινητού) για να συνδέεστε στο forum.
Περισσότερα εδώ.

9. Πλέον μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα προσωπικά μηνύματα μέσω της μηχανής αναζήτησης!

Αυτό το thread προσφέρεται για σχολιασμό των αλλαγών καθώς και για αναφορά λαθών!

ΥΓ1: Τρέχουν ακόμα κάποια rebuilds, συνεπώς μπορεί να μην βλέπετε όλα τα αποτελέσματα στην αναζήτηση ακόμα.

ΥΓ2: Δώστε μας λίγο χρόνο σαν ΟΔ να οργανώσουμε καλύτερα το MyPetz ;)

Enjoy!!
Πέτρος

Τελευταία επεξεργασία:
Τέλειοοο ευχαριστούμε :thumbsup:

Α, φυσικά, ξέχασα να αναφέρω το νέο section με τα Γνωμικά του Chat and Fun!

Thank fuckin Zeus, επιτελους σέξιον για ζωακια. Κάποιος είχε πάρει το domain για τις γάτες (δεν εχει σημασια να μιλήσω με ονοματα, δεν φταιει ο άνθρωπος εξ αλλου) και το χει κανει μπλογκ. Και τα μπλογκ δεν εξυπηρετουν το ίδιο με τα φόρα.

Μεγειά.

Επειδη τωρα μπηκα και δεν εχω προλαβει να τα δω ολα θα πω για αρχη επειδη δεν κρατιεμαι..ΠΕΤΡΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ mycat γιατι μπορουμε παλι να βλεπουμε τα θεματα μας..ολη σχεδον την ιστορια του mycat και να γραφουμε παλι σε αυτο.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ! :clapup: :clapup: :clapup:

Επειδη τωρα μπηκα και δεν εχω προλαβει να τα δω ολα θα πω για αρχη επειδη δεν κρατιεμαι..ΠΕΤΡΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ mycat γιατι μπορουμε παλι να βλεπουμε τα θεματα μας..ολη σχεδον την ιστορια του mycat και να γραφουμε παλι σε αυτο.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ! :clapup: :clapup: :clapup:
Να ξερες πόσο μου έλειπε το μαικατ. Ειχα ψαξει και το domain και ειχα σκεφτει να σας πω να καναμε κατι γι αυτό και το ειχα δει δεσμευμένο απο γνωστο σαιτ και αποκαρδιώθηκα. Επίσης ειχε κλείσει και ένα άλλο "σπίτι" κατι που το έκανε ακομα χειροτερο.

Υπήρχε τεραστιο κενό στις κοινότητες ζώων.

Αντε, σειρά του ραδιοφώνου τώρα. :bleh:

Πολύ ωραία η αναβάθμιση του Forum, προσωπικά μου θυμίζει πολύ το πως ήταν μέχρι το 2019 (κυρίως λόγω του Mycat). Ως φανατικός λάτρης της στατιστικής τα γραφήματα των στατιστικών σχετικά με τα reaction είναι η αγαπημένη μου προσθήκη!!!

Μπράβο @Scandal , πολύ καλή δουλειά!!​

Υπέροχη δουλειά Πέτρο, ευχαριστούμε!! 🙏🙏 Πολύ ωραία η προσθήκη του mycat!

Νταξει λιγο οι ειδοποιησεις στα προσωπικα μηνυματα θέλουν ενα μικρο iron out γιατι έρχονται στα αγγλικά, και λιγο με μπερδεψε η αναζητηση στο petz γιατι πάτησα να βρω το θεμα του Άρμιν και μου εβγαλε πρωτα τα πμ ως προτεραιοτητα κατι που δεν ηθελα (θα ηθελα να υπάρχει radio button ιδανικα στην αρχική σελίδα στο κενο αναζήτησης, αν θες ΠΜ ή θέματα).

Αλλά κι εγω ειμαι πολύ ενθουσιασμενος με το Petz. Δεν το περίμενα. Ειναι σα να πήραμε ενα κομματι απο την παλια εμπειρία μας πίσω.

Τρομερή δουλειά ο Πέτρος . Το φορουμ μας είναι παγκοσμίων προδιαγραφών :pfff:

Έχει αναφερθεί πρόβλημα με το scroll στα κινητά (= δεν γίνεται ομαλά), το κοιτάω <3

@Valder δεν έχω κάνει ακόμα rebuild search index. Θα φανούν σύντομα τα μηνύματα του MyPetz στην αναζήτηση. ;)

Να πω ότι δυστυχώς τα μηνύματα του MyCat είναι μέχρι 1η Απριλίου 2017, δεν υπάρχουν τα νεώτερα!

Να σας πω επίσης ότι βρισκόμαστε σε περίοδο μετάβασης σε νέα υπηρεσία αποστολής email, συνεπώς ενδέχεται τα email μας να σας έρχονται στο spam. Θα διορθωθεί σύντομα!

@Scandal όντως το scrolling στα κινητά (τουλάχιστον στα iPhone) έχει τρομάρα lags.

@Valder δεν έχω κάνει ακόμα rebuild search index. Θα φανούν σύντομα τα μηνύματα του MyPetz στην αναζήτηση. ;)
Α! Εντάξει, ευχαριστώ!
Να πω ότι δυστυχώς τα μηνύματα του MyCat είναι μέχρι 1η Απριλίου 2017, δεν υπάρχουν τα νεώτερα!
Δε λες παλι καλά που έχουμε κι αυτά! Δεν πειράζει, θα το συνεχίσουμε απο δω και πέρα να εισαι σίγουρος.

Να πω ότι δυστυχώς τα μηνύματα του MyCat είναι μέχρι 1 Απριλίου 2017, δεν υπάρχουν τα νεώτερα!
Δεν πειραζει..ειναι υπερ αρκετα!Εξαλλου προς το τελος δεν ειχε τοση συμμετοχη οπως παλιαΠροτιμω που εχει τα αρχικα μεχρι το 2017!
ΠΕΤΡΟ...ΣΕ ΑΓΑΠΩ! :air_kiss:

Ευχαριστούμε για το update Πέτρο! Εγώ δεν έχω ζωάκι οπότε δεν επηρεάζομαι τόσο από το Petz, αλλά θα βλέπω με όρεξη τις εμπειριες των εχόντων! :P

Τα στατιστικά κι εμένα μου αρέσουν, όπως και ο διαχωρισμός των ειδοποιήσεων σε αντιδράσεις και άλλες.

Οντως υπάρχει ένα θέμα με το scroll στο κινητό και σε εμένα.

Τρομερή δουλειά ο Πέτρος . Το φορουμ μας είναι παγκοσμίων προδιαγραφών :pfff:
Αύξηση θέλεις μάλλον εσυ

Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου να απολαύσουμε τις νεες αλλαγες μα και φυσικά το νεο φόρουμ το οποίο ειναι αγαπησιάρικο και θυμίζει τα παλιά! Όσοι εχετε ζωάκια, περάστε να μας τα συστήσετε εδω δημιουργώντας ετσι ενα ξεχωριστό θρεντ γι'αυτά. Να μαθαίνουμε νεα τους, να τα καμαρώνουμε και φυσικά..κατά το εθιμο να γίνονται τα αρραβωνιάσματα και τα παντρολογήματα.. Γρήγορα να ετοιμάσετε τις προίκες!! :P Ή ακόμη και για να συζητήσουμε περιβαντολλογικά ζητήματα, υπάρχει ειδική κατηγορία η οποία θα εμπλουτιστεί με νεα θρεντς που αφορούν στα σύγχρονα φαινόμενα.

Μεγάλο ευχαριστώ στον Πετρο μας που πάντα κάτι θα κάνει με την καλή του δουλειά για να ανεβάσει το φόρουμ σε μια εποχή που πηγαίνει κόντρα σ'αυτά!

Και ναι...εχω τα μηνυματα μου πισω!!!!!!!!! Αριθμητικα στο προφιλ εννοω!!!!!!!!!!! 67.181 ρε φιλε!

:hehe:

Ε ναι ρε φιλε..μου αξιζει!:hehe:

1768397471288.png

Σε εφαγα Βαλ!:hehe:

Και ναι...εχω τα μηνυματα μου πισω!!!!!!!!! Αριθμητικα στο προφιλ εννοω!!!!!!!!!!! 67.181 ρε φιλε!

1768397471288.png

Ξέρεις, αν ήθελες απλά να βγεις πρώτη, δε χρειαζόταν να επαναφέρουμε ολόκληρο φόρουμ! Μπορούσαμε απλά να αυξήσουμε τον post counter! :bleh:

Περα απο την πλάκα, αυτο δείχνει πόσο πραγματικά είχες δώσει όλη σου τη ζωή και το πάθος στο MyCat. Πιο τρανταχτή απόδειξη ανθρώπου με αφοσίωση και αγάπη στα ζωα και τη φύση, δεν υπάρχει, απο τη θυσία του χρόνου του γι αυτά.

Ξέρεις, αν ήθελες απλά να βγεις πρώτη, δε χρειαζόταν να επαναφέρουμε ολόκληρο φόρουμ! Μπορούσαμε απλά να αυξήσουμε τον post counter! :bleh:

Περα απο την πλάκα, αυτο δείχνει πόσο πραγματικά είχες δώσει όλη σου τη ζωή και το πάθος στο MyCat. Πιο τρανταχτή απόδειξη ανθρώπου με αφοσίωση και αγάπη στα ζωα και τη φύση, δεν υπάρχει, απο τη θυσία του χρόνου του γι αυτά.
Να εισια καλα μαναρι μου! :hug:

1768397471288.png

Ε δεν είναι δίκαιο αυτό, εγώ ήμουν πρώτος μέχρι τη Δευτέρα. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ MYPetz ΞΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΟΣ.

Πλάκα κάνω προφανώς.🙂🙂

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back