25η Μαρτίου 2012: Μια ελεύθερη πολιορκημένη παρέλαση

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Μίλησα για ΣΥΡΙΖΑ; O ΣΥΡΙΖΑ αυτό που ήθελε το πέτυχε. Αυτό δεν ήταν άλλο από το να έρθει ο Βενιζέλος στην αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ.
Έχεις δίκιο, δεν πρέπει ν' ακούμε ό,τι σαβούρα διαβάζουμε στο διαδίκτυο... :whistle:
Αν πιστεύειις ότι δεν κατέβηκε κόσμος οργανωμένα για να κράξει δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μιλάω αντικειμενικά πως έγιναν τα πράγματα γιατί ήμουν στην καρδιά των γεγονότων. Υπήρχαν οργανωμένοι αλλά υπήρχαν και ανοργάνωτοι που άλλοι κράζανε τους μπάτσους και άλλοι τους οργανωμένους.
Δεν ξέρω ποιους εννοείς εσύ οργανωμένους. Οργανωμένοι ήταν κι αυτοί:

Χορευτική διαμαρτυρία απο δεκάδες νέους και νέες στα "Λιοντάρια"

Τη δική τους νεανική επανάσταση έκαναν δεκάδες χορευτές στο Ηράκλειο, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Χωρίς «αντιπαρελάσεις» και έκτροπα, νέοι και νέες του Ηρακλείου, επέλεξαν να εκφράσουν την αντίδραση τους για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, χρησιμοποιώντας ως βασικό μοχλό έκφρασης, το χορό.

Προετοιμάζοντας το event για αρκετές ημέρες και χωρίς να επιθυμείται καμία σύνδεση με οποιαδήποτε σχολή, οι χορευτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια) , προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα δυνατό flash mob, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τον κόσμο, αλλά και εκατοντάδες παραβρισκόμενους.

Με ένταση, πάθος, αλλά και καλλιτεχνική δημιουργία που συνδέθηκε με ηχητικές παρεμβάσεις, οι χορευτές κατόρθωσαν να παρασύρουν, αλλά και να συγκινήσουν το κοινό, δείχνοντας πως η μορφή αντίδρασης δεν χρειάζεται να συνοδεύεται ούτε από βία, ούτε από ακραίες εκφράσεις θυμού.

Επίσης υπήρξαν και άλλες εναλλακτικές διαμαρτυρίες, όπως αυτή του Ε.ΠΑ.Μ. που μαζεύτηκε στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη και ο Νίκος Καλογερόπουλος διάβασε το λόγο του Γέρου από την Πνύκα.
Δεν ήταν όλοι οι οργανωμένοι μπαχαλάκηδες όπως θέλεις να παρουσιάζεις.

Είναι παράλογο κάποιος να παίρνει το παιδί του στη παρέλαση και από τα μεφάφωνα να ακούγονται εκφράσεις γηπέδου.
Ενώ είναι φυσιολογικό να πηγαίνει κάποιος το παιδί του στην παρέλαση και να βλέπει τόσους παραταγμένους μπάτσους...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Μπαααααά, αρκεί (προς το παρόν) το αυτομαστίγωμα σας!!! :vava:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Σιδηρόφρακτοι πολιτικοί

Στο άψε - σβήσε τελείωσε στην πλατεία Συντάγματος η κωμικοτραγική χθεσινή στρατιωτική παρέλαση. «Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα!», φανταζόμαστε ότι θα αναφώνησαν ανακουφισμένοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οι πάσης φύσεως υπόλοιποι πολιτειακοί και πολιτικοί παράγοντες που έβγαλαν αυτή τη σεμνή τελετή μεταξύ τους, χωρίς καθόλου «πλέμπα», με αστυνομικούς μπροστά τους, πίσω τους, δίπλα τους, γύρω τους, αλλά και... από κάτω τους, καθώς είχαν κλείσει και όλους τους κεντρικούς σταθμούς του μετρό για να μην ξεπηδήσουν οι «κολασμένοι»!
Ουδέποτε, κανένα καθεστώς της χώρας μας -με εξαίρεση τα χρόνια της ναζιστικής κατοχής- δεν θεώρησε αναγκαία την δια μέσου χιλιάδων αστυνομικών πλήρη απαγόρευση της προσέλευσης του ελληνικού λαού προκειμένου να εορτάσει την επέτειο της Επανάστασης του 1821 με στρατιωτική παρέλαση. Σχεδόν διακόσια (!) χρόνια τώρα, πρώτη φορά οι πολιτικοί προύχοντες χρειάστηκαν κυριολεκτικά χιλιάδες αστυνομικούς για να τους πάνε και να τους φέρουν σώους από τον χώρο των παρελάσεων. Ούτε από το... Κολωνάκι (!!!) δεν τόλμησαν να περάσουν πεζή οι υπουργοί.
Εσπασε κάθε ρεκόρ η ταχύτητα διεκπεραίωσης των παρελάσεων. Στην Αθήνα διήρκεσε μόλις... 35 (ναι, τριάντα πέντε!) λεπτά - και για καφέ να πήγαιναν οι επίσημοι, περισσότερος χρόνος θα χρειαζόταν για να τους σερβίρουν! Στη Θεσσαλονίκη, όλες οι παλιές καραβάνες της πολιτικής την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την εξέδρα των επισήμων και είχαν «αναμειχθεί με τον λαό», αφήνοντας μόνον του έναν δυστυχή υφυπουργό Υγείας πάνω στην εξέδρα, ο οποίος άκουσε τα μύρια όσα κατά της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στη βάση του Μνημονίου.
Τη μεγαλύτερη ίσως πολιτική σημασία έχει το γεγονός ότι οι σφοδρότερες διαμαρτυρίες και συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία έγιναν στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην Πάτρα - δύο ισχυρότατα επί δεκαετίες προπύργια του ΠΑΣΟΚ. Στην Κρήτη είχαμε μάλιστα επεισόδια και στα Χανιά και στο Ρέθυμνο, κάτι που δεν προοιωνίζεται ίσως ευτυχή αποτελέσματα στις εκλογές για το κυβερνών κόμμα.
Σημασία δεν έχουν ούτε οι λεπτομέρειες των επεισοδίων ούτε οι απώλειες του άλφα ή του βήτα κόμματος της συγκυβέρνησης στη μια ή στην άλλη περιοχή, οι οποίες άλλωστε μόνο τη νύχτα των εκλογών θα μετρηθούν αξιόπιστα στην κάλπη και μόνο σ' αυτήν. Αυτά θα συζητηθούν στον καιρό τους.
Εκείνο όμως που με βεβαιότητα μπορεί να ειπωθεί από τώρα και το οποίο επαναβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά χθες στις παρελάσεις, είναι ότι πλέον οι πολιτικοί πρώτης γραμμής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν μπορούν να εμφανιστούν σε δημόσιο χώρο χωρίς την προστασία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης προκειμένου να αποτραπούν εκδηλώσεις εντονότατης αποδοκιμασίας εις βάρος τους.
Στον βαθμό που αυτό δεν αφορά τέσσερα - πέντε άτομα με διαβλητή προσωπική συμπεριφορά, αλλά το σύνολο των ηγετικών στελεχών των δύο κυβερνητικών κομμάτων, η ευρύτατη λαϊκή αντιπάθεια και εχθρότητα σηματοδοτούν την ύπαρξη πρωτοφανούς στα μεταπολιτευτικά χρόνια ρήγματος μεταξύ των πολιτών και της πολιτικής ηγεσίας.
Μόνο στη βρώμικη εποχή της οργανωμένης από τη Δεξιά, το Παλάτι και τους Αμερικανούς «Αποστασίας» του 1965-1967 είχαμε ανάλογη διάσταση λαού και πολιτικών, αν και ακόμη και τότε το μίσος στρεφόταν εναντίον μόνο των πολιτικών της Ενωσης Κέντρου, που εξαγοράζονταν και περνούσαν στο στρατόπεδο της Δεξιάς και της ανωμαλίας, όχι εναντίον του συνόλου των βουλευτών των δύο και τότε κυβερνητικών κομμάτων.
Τώρα η απαξίωση των πολιτικών των κομμάτων εξουσίας στα μάτια της κοινής γνώμης είναι ευρύτερη και χειρότερη από εκείνες της αποφράδες ημέρες, εβδομάδες, εποχές. Το ρήγμα υφίσταται, αλλά ακόμη δεν έχει παγιωθεί. Οσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες, από την πολιτική που θα εφαρμοστεί θα κριθεί αν αυτό το ρήγμα θα καταστεί αγεφύρωτο χάσμα με απρόβλεπτες, αλλά σίγουρα συγκλονιστικές, συνέπειες για την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας. Ερχονται δύσκολοι, πολύ δύσκολοι καιροί.
Δύο δρόμοι
Πολιτική πυγμής ή ενσωμάτωσης;
ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ βρίσκεται η Ελλάδα. Αν οι δημοσκοπήσεις επαληθευτούν και στις κάλπες σε λογικό βαθμό, τότε τουλάχιστον ο μισός ελληνικός πληθυσμός θα ψηφίσει κόμματα που τάσσονται κατά της πολιτικής των Μνημονίων. Αν επίσης δεν υπάρξουν συγκλονιστικές εκλογικές εκπλήξεις, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα έχουν από κοινού πάνω από 151 βουλευτές, πράγμα που σημαίνει ότι θα συγκυβερνήσουν και θα συνεχίσουν να ασκούν την ίδια πολιτική αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις, όπως κάνουν μέχρι τώρα. Το ερώτημα είναι αν θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν το ενδεχόμενο κοινωνικών εκρήξεων προκαταβολικά, θέτοντας ως στόχο να ενσωματώσουν κοινωνικά στρώματα και ομάδες μέσω διαφοροποιήσεων της πολιτικής που υλοποιούν.

ερχονται ζορικοι καιροι...
μακαρι να ηρεμησουν τα πραγματα και την 28 Οκτωβριου να μην γινουν ξανα σιδηροφρακτες παρελασεις..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
https://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63635265
μακαρι να ηρεμησουν τα πραγματα και την 28 Οκτωβριου να μην γινουν ξανα σιδηροφρακτες παρελασεις..
Γιατί ρε Άγγελε, αφού ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως «η φετινή παρέλαση ήταν η καλύτερη που ζήσαμε ποτέ!» και ο Παπαδήμος πως «Ήταν μια θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821[...]». :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zed

Διάσημο μέλος

Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται IT και μας γράφει απο Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2,488 μηνύματα.
Απορώ πως κάθεστε και αναπαράγετε ότι σαβούρα διαβάζετε στο διαδίκτυο και δεν σκέφτεστε λίγο. Ευτυχώς έχετε εμένα να σας τα εξηγώ.

Εχτές υπήρχαν δρακόντια μέτρα ασφαλείας (περισσότερα από άλλες φορές) τα οποία ήταν δικαιολογημένα γιατί υπήρχαν φήμες για προσχεδιασμένα επεισόδια οι οποίες επιβεβαιώθηκαν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Σε κάθε περίπτωση ένα σημείο στο οποίο στέκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός, ο αρχιεπίσκοπος και άλλοι ισχυρές προσωπικότητες επιβάλεται να προστατεύεται από τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, ειδικά τώρα που η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο του κόσμου. Στα μέτρα προστασίας ήταν και οι ελεύθεροι σκοπευτές (όπως και σε κάθε παρέλαση φαντάζομαι). Οι ελεύθεροι σκοπευτές είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες και γνωρίζουν πότε θα χρησιμοποιήσουν το όπλο. Standard δεν θα χρησιμοποιούσαν το όπλο για μικροεντάσεις για να αφαιρέσουν μια ζωή ανούσια.

Να ρωτήσω κάτι πριν λίγο καιρό είχε καρναβάλι. Εκεί ήταν όλοι οι τοπικές ηγέτες της περιοχής που έβγαλαν και λόγους. Γιατί δεν δημιουργήθηκαν επισόδια τότε που ο κόσμος ήταν πολλαπλάσιος. Την απάντηση την ξέρω δεν θα σας τη πω "αν ήμουν ο fockos και όχι ο tsakos θα σας την έλεγα" (ως tsakos δεν μου αρέσει να δίνω μασημένη τροφή). Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και θα τη βρείτε μόνη σας.


Για αυτόν τον πρόεδρο της ολιγαρχοβασιλευομένης κοινοβουλευτικής δικτατορίας λες; Την μαριονέτα-γλάστρα; Το παλικάρι της Ηπείρου;

Κι όμως, υπάρχουν άτομα που αυτό το βίντεο ακόμα το αγνοούν. Κι όμως...

Για τον διορισμένο μασόνο πρωθυπουργό στέλεχος της Goldman Sachs, μέλος της τριμερούς επιτροπής; Που παραμένει μετά από τόσο καιρό παρανόμως πρωθυπουργός χωρίς να έχει εκλεγεί; Σκέψου μόλις τρία χρόνια πριν, αν σου έλεγα ότι θα μας κυβερνά ένας τραπεζίτης που δεν θα τον έχει εκλέξει ο λαός, ούτε διά της τεθλασμένης δεν έχει λαϊκό έρεισμα και θα σε κυβερνά μόνο και μόνο επειδή τον επέλεξαν τα μεγάλα συμφέροντα του τόπου και οι τραπεζίτες, πώς θα σου φαινόταν? Δεν θα το έλεγες θεωρία συνωμοσίας, ντάξει, καλά αυτά δεν ισχύουν? Αυτό ζούμε σήμερα, καλημέρα!
Ποιον πρωθυπουργό; Τον ιθύνοντα νου του χρηματιστηρίου και ταυτόχρονα χιλιάδων αυτοκτονιών; Αυτόν που μας έβαλε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία, μαζί με τον άλλο προσκυνημένο που εσύ φόκο μας εξυμνείς συνεχώς, τον Σημίτη; Ωπ, φίλε βρήκα φλέβα! Η αγάπη σου, ο Σημίτης... Τι να πρωτοθυμηθώ! Ίμια; Χρηματιστήριο; Ευρώ; Ολυμπιάδα; Σάμινα; Σκάνδαλα;
Αχ, ξέχασα κι η μασονία είναι θεωρία συνωμοσίας, η Goldman Sachs νοιάζεται για τα λεφτά της Ελλάδας, ο γάιδαρος είναι ροζ και πετάει.

Για ποιον αρχιεπίσκοπο μιλάμε; Για αυτόν; Για αυτόν που μας λέει ότι ο ρόλος της Εκκλησίας είναι μόνο παρηγορητικός; Που μας λέει ότι ο καλός Χριστούλης θα σταθεί δίπλα μας και θα απαλύνει τον πόνο μας;
Για αυτόν που συμπονά τον "δύσμοιρο γέροντα" Εφραίμ που τον πιάσανε θύμα και τον συκοφαντούν; Αυτόν που είχε ραντεβού με τον Ρουσόπουλο, τον Βουλγαράκη και την παρέα τους πιο συχνά κι από το όσες φορές ακούγεται η λέξη "αμήν" στις προσευχές; Που εσύ ΑΣΧΕΤΕ (επί του θέματος) φοκο επιμένεις ότι είναι ένα αθώο γεροντάκι κι όχι ένας που εκμεταλλεύτηκε τα ράσα για να κάνει μπίζνες; ΑΣΧΕΤΟ θα σε φωνάζω γιατί δυο φορές έχω παραθέσει σε τούτο το forum τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις λαμογιές του με λεπτομερή στοιχεία κι εσύ κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο. Σε ενοχλεί το ξέρω, αλλά έχω την τύχη να γνωρίζω την υπόθεση από πρώτο χέρι, όχι από την τιβί, όπως εσύ. Ή μήπως ξέρεις τίποτα παραπάνω και θες να μας τα παρουσιάσεις αλλιώς;

Για αυτόν τον υπουργό; Που κάνει νόημα ότι θα τους γαμήσει μετά ενώ πλάι έχει 50 αστυνομικούς;
Για αυτόν μήπως; Τον μαζί τα φάγαμε, είμαστε μαλάκες, φασίστες και κομμουνιστές;
Μιλάμε για αυτούς που καθημερινά καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας και κάθε νόμο, εκτός φυσικά από αυτούς που ψηφίζουν προς ιδίων και κομματικό όφελος; Τους υμνητές της "δημοκρατίας" που όποιον διαφωνεί με την άποψη των στρατηγών (καλέ του Μπένι και του Αντωνάκη λέω, αμέσως κακοπροαίρετοι να πάει το μυαλό σας στον Παττακό και τον Παπαδόπουλο...) τον διαγράφουν αμέσως και τον θάβουν;
Είναι αμέτρητοι οι δοσίλογοι, αμέτρητες οι προδοσίες, ας δούμε ένα γρήγορο resume σε αυτό το βίντεο.

Για αυτές τις "άλλες (όχι άλλοι) ισχυρές προσωπικότητες" μιλάς;

Για αυτούς τους τρομοκράτες μιλάς;

Για τους "standard" καλοπροαίρετους ελεύθερους σκοπευτές που δεν θα αφαιρέσουν ανούσια μια ζωή; Σαν αυτούς του Γρηγορόπουλου θα εννοείς.

Αγαπητό καρναβάλι της Πάτρας (τυχαίο;!), δεν κατέβηκε κανένας πολιτικός σε κανένα καρναβάλι της χώρας. Γενικά, δεν κυκλοφορούν πλέον οι πολιτικοί. Κρύβονται γιατί φοβούνται. Μόνο με διμοιρίες βγαίνουν. Ή μήπως δεν το ανέφεραν η Τρέμη με τον Πρετεντέρη;

Κι όμως, όλα τα παραπάνω σύμφωνα με τον απεσταλμένο των χουντικών, δεν αποτελούν κίνητρα για να αντιδράσει ο κόσμος, έστω και με αυτόν τον τρόπο.
Ευχαριστούμε για την προπαγάνδα σου, μας πεισμώνεις περισσότερο να συνεχίσουμε να σας ξεμπροστιάζουμε.
[...]
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους και στα σκυλάκια τους. Κάθε post σου αποδεικνύει όλο και περισσότερο ότι τελικά πληρώνεσαι και μάλιστα αδρά για την προπαγάνδα σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Γιατί ρε Άγγελε, αφού ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως «η φετινή παρέλαση ήταν η καλύτερη που ζήσαμε ποτέ!» και ο Παπαδήμος πως «Ήταν μια θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821[...]». :whistle:
ναι,και ο Παπουλιας μιλαγε με το ενα ματι ετοιμο να δει κανα αυγο που ερχοταν ιπταμενο κατα πανω του..

μυρισε μεντες η παρελαση,και αυτοι κανουν οτι ηταν αποσμητικο..:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,096 μηνύματα.

Που παραμένει μετά από τόσο καιρό παρανόμως πρωθυπουργός χωρίς να έχει εκλεγεί;

Ανώτατο όργανο της δημοκρατίας μας είναι η Βουλή που εκλέγεται άμεσα από το λαό. Ο πρωθυπουργός πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και ενοείται πως είναι νόμιμος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Σκέψου μόλις τρία χρόνια πριν, αν σου έλεγα ότι θα μας κυβερνά ένας τραπεζίτης που δεν θα τον έχει εκλέξει ο λαός, ούτε διά της τεθλασμένης δεν έχει λαϊκό έρεισμα και θα σε κυβερνά μόνο και μόνο επειδή τον επέλεξαν τα μεγάλα συμφέροντα του τόπου και οι τραπεζίτες, πώς θα σου φαινόταν? Δεν θα το έλεγες θεωρία συνωμοσίας, ντάξει, καλά αυτά δεν ισχύουν? Αυτό ζούμε σήμερα, καλημέρα!
Ποιον πρωθυπουργό; Τον ιθύνοντα νου του χρηματιστηρίου και ταυτόχρονα χιλιάδων αυτοκτονιών; Αυτόν που μας έβαλε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία, μαζί με τον άλλο προσκυνημένο που εσύ φόκο μας εξυμνείς συνεχώς, τον Σημίτη; Ωπ, φίλε βρήκα φλέβα! Η αγάπη σου, ο Σημίτης... Τι να πρωτοθυμηθώ! Ίμια; Χρηματιστήριο; Ευρώ; Ολυμπιάδα; Σάμινα; Σκάνδαλα;
Αχ, ξέχασα κι η μασονία είναι θεωρία συνωμοσίας, η Goldman Sachs νοιάζεται για τα λεφτά της Ελλάδας, ο γάιδαρος είναι ροζ και πετάει.
Kατά τη γνώμη μου ο Σημίτης δεν έφταιγε για το χρηματιστήριο. Για το Σάμινα έχω την ίδια άποψη. Η διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων το 2004 θεωρώ πως ήταν μια επιτυχία του Σημίτη, τους οποίους οι κυβερνήσεις Καραμανλή δεν την εκμεταλεύτηκαν. Το ευρώ ήταν προεκλογική δέσμευμση του Σημίτη (ο λαός τον ψήφισε με βάση αυτό). Ξέχασες τα ήμια. Βασικά η υπόθεση Σημίτη έχει ενδιαφέρον δεν ξέρουν για ποιο λόγο να τον κατηγορήσουν και τον κατηγορούν για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Για ποιον αρχιεπίσκοπο μιλάμε; Για αυτόν; Για αυτόν που μας λέει ότι ο ρόλος της Εκκλησίας είναι μόνο παρηγορητικός; Που μας λέει ότι ο καλός Χριστούλης θα σταθεί δίπλα μας και θα απαλύνει τον πόνο μας;
Εχεις δίκαιο. Κρίμα ο Χριστόδουλος έφυγε νωρίς.

Για αυτόν που συμπονά τον "δύσμοιρο γέροντα" Εφραίμ που τον πιάσανε θύμα και τον συκοφαντούν; Αυτόν που είχε ραντεβού με τον Ρουσόπουλο, τον Βουλγαράκη και την παρέα τους πιο συχνά κι από το όσες φορές ακούγεται η λέξη "αμήν" στις προσευχές; Που εσύ ΑΣΧΕΤΕ (επί του θέματος) φοκο επιμένεις ότι είναι ένα αθώο γεροντάκι κι όχι ένας που εκμεταλλεύτηκε τα ράσα για να κάνει μπίζνες; ΑΣΧΕΤΟ θα σε φωνάζω γιατί δυο φορές έχω παραθέσει σε τούτο το forum τα έγγραφα που αποδεικνύουν τις λαμογιές του με λεπτομερή στοιχεία κι εσύ κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο. Σε ενοχλεί το ξέρω, αλλά έχω την τύχη να γνωρίζω την υπόθεση από πρώτο χέρι, όχι από την τιβί, όπως εσύ. Ή μήπως ξέρεις τίποτα παραπάνω και θες να μας τα παρουσιάσεις αλλιώς;
To Βατοπέδι δεν ανήκει στην εκκλησία της Ελλάδος. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η υπόθεση Βατοπαιδίου είναι ένα φτιαχτό σκάνδαλο. Μπορείς να είμαι άσχετος αλλά σίγουρα είμαι πιο σχετικός από εσένα.

Στα υπόλοιπα έχω να πω ότι στο καρναβάλι της Πάτρας κατέβηκαν τοπικοί ηγέτες.
=======================================


Γενικά.... Σε λίγο έχουμε εκλογές. Μην ψηφίζετε μόνο με βάση ποιος ψήφισε ή ποιος δεν ψήφισε μνημόνιο αλλά με βάση το προεκλογικό πρόγραμμα. Η Άννα Νταλάρα όσο είναι στη Βουλή υποστήριξε τους μετανάστες και τους λαθρομετανάστες διεκδικόντας και πετυχένοντας γι αυτούς περισσότερα προνόμια. Όλη η παρουσία της στη Βουλή για ορισμένους σβήνει μόνο και μόνο επειδή ψήφισε μνημόνιο (ορισμός του λαικισμού).

Επίσης βλέπουμε το Καμμένο να μιλάει για απεχθές χρέος και το μόνο χρέος που αναγνωρίζει είναι 130 δις. Ο καμμένος ακόμα να εξηγήσει ποιος θα τα δώσει αυτά τα 130 δις. Το επιχείρημα θα δανειστούμε από τη Ρωσία μπάζει. Η Κύπρος για να πάρει δάνειο 2,5 δις από τη Ρωσία γύρισε τα πάνω κάτω. Υπάρχει κανένας που θα δώσει 130 δις τόσο εύκολα όσο παρουσιάζει ο Καμμένος. Τώρα απόψεις όπως να πράξουμε όπως η Ισλανδία κ.λπ. είναι γελοίες γιατί στη Ισλανδία δεν χρεοκόπησε το δημόσιο αλλά οι ιδιωτικές τράπεζες. Γενικά το ΔΝΤ έκανε μια γαμάτη προσφορά. Το θέμα ειναι ότι το ΔΝΤ ήθελε να εξασφαλιστεί γιατί κανένας δεν χαρίζει λεφτά. Οι πολιτικοί μας ηγέτες αποφάσισαν τη νύφη να τη πληρώσουν οι πολίτες. Αν οι πολιτικές ηγέτες έβρισκαν άλλη συνταγή το ΔΝΤ θα το δεχόταν. Συνεπώς πολύ ορθά πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί για το συμφέρον μας. Τι να το κάνουμε αν ο Καμένος πει όχι στο μνημόνιο αν εφαρμόσει ακριβώς την ίδια πολιτική.... Βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος.

Σε αυτές τις εκλογές όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε ένα χαστούκι στο δικομματισμό. Να πούμε αρκετά ως εδώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

prime

Πολύ δραστήριο μέλος

Η prime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,680 μηνύματα.

1.Ανώτατο όργανο της δημοκρατίας μας είναι η Βουλή που εκλέγεται άμεσα από το λαό. Ο πρωθυπουργός πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και ενοείται πως είναι νόμιμος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

2.Kατά τη γνώμη μου ο Σημίτης δεν έφταιγε για το χρηματιστήριο. .

1. Επειδή εσύ πολύ επικαλείσαι τα νόμιμα σε αυτό το θρεντ, βρες μου ΠΟΥ ακριβώς προβλέπεται στο Σύνταγμα αυτό που έγινε και κερδίζεις δωράκι.

2. :eek:

(σοκ και δέος)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,096 μηνύματα.
Υπάρχει το παρακάτω άρθρο. Βέβαια το παρακάτω δεν ισχύει γιατί ο Παπαδήμου πήρε την εμπιστοσύνη της Βουλής.:), και απολύτως νόμιμα σχημάτισε κυβέρνηση.

"άρθρο 37 παρ. 3

"Aν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Kυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Bουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Kυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Bουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Eπικρατείας ή του Aρείου Πάγου ή του Eλεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Kυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Bουλή."

2. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,096 μηνύματα.
Θα σας εξηγήσω παιδιά.

Η δημοκρατίας μας είναι κοινοβουλετυτική. Δεν εκλέγουμε πρωθυπουργό ούτε πρόεδρο εκλέγουμε Βουλή. Αυτά που γράφει το άρθρο 37 γίνονται όταν δεν έχουμε τη δεδηλωμένη. Tη δεδηλωμένη την είχε ο κ. Παπανδρέου και την μεταβίβασε στο κ. Παπαδήμο. Όταν ο Παπανδρέου δεν έπαιρνε ψήφο εμπιστοσύνης (δεν ικανοποιούσε δηλαδή την αρχή της δεδηλωμένης) τότε θα εκτελούνταν οι διευρευνιτικές εντολές, που προβλέπει το άρθρο 37.


Επίσης διαβάστε το άρθρο 38 παράγραφος 2 που είναι η περίπτωσή μας:
Αν ο Πρωθυπουργός παραιτηθεί, εκλείψει ή αδυνατεί για λόγους υγείας να ασκήσει τα καθήκοντά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διορίζει Πρωθυπουργό αυτόν που προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στο οποίο ανήκει ο απερχόμενος Πρωθυπουργός, εφόσον αυτό διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Η πρόταση γίνεται το αργότερο σε τρεις ημέρες από την παραίτηση ή την έκλειψη του Πρωθυπουργού ή από τη διαπίστωση της αδυναμίας του να ασκήσει τα καθήκοντά του. Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών, εφαρμόζεται αναλογικά η παράγραφος 4 και στη συνέχεια το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 2 και η παράγραφος 3 του προηγούμενου άρθρου. Η αδυναμία του Πρωθυπουργού να ασκήσει τα καθήκοντά του για λόγους υγείας διαπιστώνεται από τη Βουλή με ειδική απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, ύστερα από πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στο οποίο ανήκει ο Πρωθυπουργός, εφόσον αυτό διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Σε κάθε άλλη περίπτωση η πρόταση υποβάλλεται από τα δύο πέμπτα τουλάχιστον του όλου αριθμού των βουλευτών. ωσότου διοριστεί ο νέος Πρωθυπουργός τα καθήκοντα του Πρωθυπουργού ασκεί ο πρώτος κατά σειρά Αντιπρόεδρος και εφόσον δεν έχουν διοριστεί Αντιπρόεδροι ο πρώτος κατά σειρά Υπουργός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.

1. Γενικά.... Σε λίγο έχουμε εκλογές. Μην ψηφίζετε μόνο με βάση ποιος ψήφισε ή ποιος δεν ψήφισε μνημόνιο αλλά με βάση το προεκλογικό πρόγραμμα.

2. Σε αυτές τις εκλογές όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε ένα χαστούκι στο δικομματισμό. Να πούμε αρκετά ως εδώ.


1. Ε ναι, είναι μια σίγουρη μέθοδος. Ποιος άλλωστε θα βρεθεί να μας κοροϊδέψει τώρα, ότι λεφτά υπάρχουν; :whistle:
2. Αρκετά ως εδώ. :mad: Ψηφίζω Φόκο! Πού αλλού θα βρω τόση διασκέδαση; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
O Mάνος Αντώναρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι παρέλαση της 25ης Μαρτίου έγινε για πάρτη των "επισήμων".

Mε αποστομώνει το θράσσος όλων αυτών.
Σταματά το μυαλό μου.
Η απόφαση να γίνει η παρέλαση όχι μπροστά στον κόσμο, αλλά ενώπιον αστυνομικών και επισήμων, δεν θα την είχε σκεφτεί ούτε ο Οργουελ.
Κάποιος δεν εξηγησε σ’ αυτά τα ανθρωπάκια ότι οι παρελάσεις δεν γίνονται προς τιμήν των επισήμων, αλλά για τον λαό. Οι (μη χέσω) επίσημοι απλώς υποχρεούνται να παρίστανται. Κάτι σαν ντεκόρ...
Απλό είναι.
Είναι απίστευτο να ακούς εν χορώ του μεγαλο-δημοσιογράφους να αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν ο κόσμος να θέλει να διαμαρτυρηθεί ανήμερα της Εθνικής Εορτής.
Λες και ο Καραϊσκάκης και η Μπουμπουλίνα έβαλαν συνήγορο τον Μανώλη Καψή ή τον Χρυσοχοϊδη…και όλους τους υπόλοιπους που (το μισώ το ρήμα) συναινούν… Ολοι τις πάπιες κάνουνε.
Ενας δεν βρέθηκε να τους πει:
-Τι λες αγόρι μου, που θέλω διαπίστευση για να δω την παρέλαση; Στην ίδια μου τη χώρα; Για πάγαινε παρα'κει.
Εγραψε η φίλη μου η faliriotissa:
«Στις δημοκρατίες οι ηγέτες δεν φοβούνται τους πολίτες!
Στις δημοκρατίες οι ηγέτες ,που φτάνουν να γιουχάρονται τόσο πολύ και τόσο μαζικά από τους πολίτες, πάνε σπίτι τους να πλέκουν κασκόλ!!.
Στις δημοκρατίες , όταν η κατάσταση ξεφεύγει τόσο πολύ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
Αν, αγαπητοί βουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι, περιφερειάρχες και λοιποί ασχολούμενοι (ανεπιτυχώς) με τα κοινά, δεν αντέχετε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των "λαθών" σας, να πάρετε το κουβαδάκι σας και να πάτε να παίξετε στην παραλία.
Οι δημοκρατίες θέλουν πολιτικούς με @#$%^&# και όχι με σωματοφύλακες!!!!!»

Και επειδή ντρέπεται να το γράψει ευθέως σας το γράφω εγώ για να μην υπάρξουν απορίες: @#$%^&# = αρχίδια
Δεν βρεθηκε ούτε ένας εθνικιστής «επίσημος» που να διαμαρτυρηθεί. Ενας αριστερός να τους φτύσει… ένας δεξιός να κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι.
Κι έτσι βρίσκομαι εγώ –που έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω στις παρελάσεις- να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του απόγονου του Μιαούλη, να χαίρεται με τη σημαιούλα του στο πεζοδρόμιο καθώς περνά ο Στρατός της Ελλάδας.
Η αλήθεια είναι ότι απομάκρυναν τον κόσμο επειδή φοβήθηκαν την κατακραυγη , τα γιαούρτια, τα αβγά ίσως και χειρότερα. Το καταλαβαίνω… αλλά στα παπάρια μου. Αν δεν το αντέχεις, να επιστρέψεις στη (λέμε τώρα) δουλειά που έκανες πριν…
Δεν το κατάλαβα!!!
Μας απαγορεύετε να σας μουντζώνουμε;
Από πότε το να έχεις ένα αβγό στην τσέπη θεωρείται οπλοκατοχή;
Ούτε ένας δεν βρέθηκε να σκύψει το κεφάλι από ντροπή που φέτος για πρώτη φορά δεν παρήλασαν οι τραυματίες πολέμου. Ούτε ένας δεν ζήτησε συγγνώμη. Το μόνο που ζήτησαν είναι προστασία.
Ετσι παραμερίστηκαν οι τραυματίες πολέμου και επικράτησε η προστασία των αφράτων επισήμων.
Τους μουτζώνουν στα ίσα οι μαθητές και ΑΥΤΟΙ νομίζουν ότι (οι μαθητές) ξεμουδιάζουν τα δάκτυλά τους. Οι άνθρωποι είναι σε άλλον πλανήτη.
Συγγνώμη που το λέω … και σημειώστε ότι δεν μ’ αρεσαν ούτε στις σχολικές εκδρομές τα γιαουρτώματα… αλλά η διαμαρτυρία στην Δημοκρατία δεν είναι α-λά κάρτ.
Το Νova δεν έδειξε τα γεγονότα στο ντέρμπι, γιατί ακολουθεί αυτή την πολιτική. Τα λένε όμως «έκτροπα» κι όχι «γεγονότα»… ξεχνώντας ότι 40 χρόνια πριν και οι χουντικοί «έκτροπα» ονόμασαν το «Πολυτεχνείο».
Απογορεύονται τα πανό με πολιτικά συνθήματα στο γήπεδο.
Μπααααα… από πότε;
Και γιατί η τηλεόραση αρνείται να τα δείξει;
Ποιος βλάκας είπε ότι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν είναι εκτός από παιγνίδι και ένα από μόνο του πολιτικό γεγονός; Αυτοί οι ίδιοι δεν είναι που υποστήριζαν (συνήθως προεκλογικά) ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι πολιτική… και δεν είναι πολιτική όταν 2.000…500… 100 άτομα υψώσουν πανό με πολιτικό μηνυμα σε ένα φίσκα από κόσμο γήπεδο; Παίρνουν το ρίσκο να το κάνουν…. Είτε θα τους αποθεώσει το υπόλοιπο κοινό είτε θα τους κράξει… Η τηλεόραση δεν είναι εκεί για να αποφασίζει, αλλά για να μεταδίδει.
Φυσικά στεναχωριέμαι και συμπλέω με τους εμπόρους του κέντρου που είναι σε απόγνωση… Φυσικά-Φυσικα… Ομως το ίδιο πολύ στεναχωριέμαι και για τα εμπορικά μαγαζιά στη γειτονιά μου στο Παγκράτι, που κλείνουν το ένα μετά το άλλο…χωρίς να τα βανδαλίζουν διαδηλωτές, αναρχικοί, μπαχαλάκηδες ή γνωστοί και άγνωστοι… το ίδιο συμβαίνει και την Καλλιθέα, στο Πέραμα, στα Πατήσια, στα Τρίκαλα, στη Θεσσαλονίκη...
Εχω μείνει επί χρόνια στο Σύνταγμα και οι περισσότεροι έμποροι είναι γνωστοί ή φίλοι μου… Ειλικρινά καταλαβαίνω τον πανικό τους, την απόγνωσή τους… Δυστυχώς (και αυτό είναι άδικο) αποτελούν αυτό που λέμε: παράπλευρες απώλειες…
Φίλοι μου, δεν μας έχουν πάρει τα λεφτά …
Αυτό θα’ταν το λιγότερο… «Καλά να’σαι να τα ξανακάνεις»… λέει ο λαός… Μας πήραν το δικαίωμα της ελέυθερης επιλογής… της ανάσας… της προοπτικής... δεν φτάνει που μας πήραν τα κεκτημένα –για τα οποία γίνονται οι παρελάσεις- δεν μας τα πήραν απλά… τα βιάζουν μπροστά στα μάτια μας…. Τα ξεσκίζουν... Αυτός ο δημόσιος βιασμός γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας…
Αντί να πάνε σπίτια τους…με ένα: συγγνώμη λάθος… ετοιμάζονται να μας ξανακυβερνήσουν… και το χειρότερο είναι ότι ΘΑ μας ξανακυβερνήσουν…
Όταν άρχισα ναγράφω στο gazzetta, ένας πιτσιρικάς αναγνωστης μου έγραψε σε comment: «Ωραία τα λές, αλλά επειδή βαρέθηκα να μου λένε μόνο, έχεις καμμιά συγκεκριμένη πρώταση;»
Το δίκιο του παιδιού, μου καρφώθηκε στο μυαλό.
Ναι λοιπόν έχω πρόταση:
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ…
Ποιους άλλους; Δεν με νιάζει… ΑΛΛΟΥΣ!
Ξέρω… ξέρω… υπάρχουν και καλοί πολιτικοί… Ε, τι να κάνουμε; Παράπλευρες απώλειες κι αυτοί… όπως ακριβώς και οι έμποροι στο κέντρο της Αθήνας… Οι παραπλευρες απώλειες δυστυχώς είναι τυφλές.
ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ αυτούς που βγαίνουν στις τηλεοράσεις…
ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ αυτούς που φόρεσαν τα ρούχα τους αλλιώς.
ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ τους κωλοτούμπηδες…
ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;
Οποιον/αν σας φωτίσει ο Θεός… ΑΥΤΟΥΣ μην ξαναψηφίσετε…
Στειλτε τους σπίτι τους…
Αν θέλετε να τους τιμωρήσετε, δεν θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία και πιο ηδονικό (για σας) τρόπο.
Δεν τους ενδιαφέρει ο εμπαιγμός, το κράξιμο, το εθνικό φτύσιμο, το γιαούρτι, το αβγό ή οτιδήποτε άλλο… το μόνο που τους νιάζει είναι να μην χάσουν την επαφή με την εξουσία… Τους τρελλαίνει... τους αποσυντονίζει... τους πανικοβάλει.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους μεγαλοδημοσιογράφους, αλλά δεν είναι της στιγμής…. Είναι της επόμενης στιγμής.
Μέσα σε όλη αυτή την τρέλλα, έχουμε ξεχάσει τα αυτονόητα:
Οι Τράπεζες υπάρχουν γιατί ΕΜΕΙΣ τους δίνουμε τα χρήματα μας να τα φυλάνε… δεν υπάρχουν για να μας τα δίνουν ξανά πίσω υπό μορφή δανείου, ώστε να τα ξαναπάρουν 5πλάσια. Για σκεφθείτε το έτσι γυμνό… και θα σας καεί το μυαλό.
Ο δημοσιογράφος ελέγχει την εξουσία… δεν τη γλύφει. Οποιος θέλει να γλύψει ας γλύψει τις πληγές του.
Και τέλος οι βουλευτές πάνε στη Βουλή ως εκπρόσωποί μας, κι όχι ως νταβατζήδες μας….
Είναι στην διακριτική σας ευχέρεια να φηφίσετε όποιον θέλετε… είναι απόλυτο δικαίωμα σας...ακόμα και τους νατβατζήδες… απλώς καλό είναι να θυμάστε ότι αν δεν υπήρχαν πουτάνες, δεν θα υπήρχαν και νταβατζήδες.
Και επειδή στο προηγούμενο πόστ μου με κατηγόρησαν ότι υπήρξα «μαλακός»… και μάλλον έχουν δίκιο… σας χαρίζω έναν εφιάλτη, που αν τον αποκτήσετε θα’ναι κόλαφος γι’ ΑΥΤΟΥΣ:
Καμμιά πουτάνα δεν την απασχολεί το μέλλον της…
Το μόνο που την απασχολεί είναι να μην γίνουν τα παιδιά της πουτάνες.
Διαλέγετε και παίρνετε!

Gazzetta.gr
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
O Mάνος Αντώναρος


...o oποίος,
είχε επικαλεστεί την ...βουλευτική του ιδιότητα (!)
για να μην πληρώσει τα 30 ευρά
του πλοίου της γραμμής...
:P





υγ.
...εγω τα εβγαλα από την τσέπη να του τα δώσω πάντως
δεν εκτίμησε την κίνησή μου :(



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
...o oποίος,
είχε επικαλεστεί την ...βουλευτική του ιδιότητα (!)
για να μην πληρώσει τα 30 ευρά
του πλοίου της γραμμής...
:P
υγ.
...εγω τα εβγαλα από την τσέπη να του τα δώσω πάντως
δεν εκτίμησε την κίνησή μου :(
Δεν είναι 'αυτός' ο Αντώναρος βρε. :P Λες ο βΟλευτής να έγραφε στην Gazzetta?? :lol:
Ο αδερφός του είναι, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Δεν είναι 'αυτός' ο Αντώναρος βρε. :P Λες ο βΟλευτής να έγραφε στην Gazzetta?? :lol:
Ο αδερφός του είναι, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του, δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική.


αααα, είναι εκείνος ο ιδιοκτήτης της βίλας με τις πισίνες
στο ίδιο ανεμοδαρμένο νησί,
εκεί όπου και πήγαινε τοτε ο αδερφός του;
συγγνώμη. παραλειψις :(
θα προσέχω πριν μιλήσω ξανα :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DreamsRevenge

Περιβόητο μέλος

Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,757 μηνύματα.
...o oποίος,
είχε επικαλεστεί την ...βουλευτική του ιδιότητα (!)
για να μην πληρώσει τα 30 ευρά
του πλοίου της γραμμής...
:P





υγ.
...εγω τα εβγαλα από την τσέπη να του τα δώσω πάντως
δεν εκτίμησε την κίνησή μου :(





Τί πας και θυμάσαι κι εσύ τώρα...

τώρα θα αγωνιστούν όλοι μαζί για τη σωτηρία της χώρας και θα αφήσουν τα πάντα πίσω τους, με την ελπίδα να τα ξεχάσουμε κι εμείς...

...αλλά μια και το θυμήθηκες, έχω την εντύπωση ότι αναφέρεσαι στον αδελφό του Ευάγγελο Αντώναρο, που διετέλεσε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην κυβέρνηση της ΝΔ.
Είναι και οι δύο παιδιά του κορυφαίου γελοιογράφου Αρχέλαου Αντώναρου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
αααα, είναι εκείνος ο ιδιοκτήτης της βίλας με τις πισίνες
...

:P:P:P: Νανοκακίτσες, Ρεμπ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bot

Νεοφερμένος

Ο bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Ο Μάνος Αντώναρος δεν μπορεί να πιστέψει

Α να και η αναφορά στο 3ο φρούτο των εδώδιμων και αποικιακών ο ...Αντώναρος ο ομορφάντρας! Φτυστός ο Ερμής του Πραξιτέλη είναι αλλά διαθέτει κι άλλα προσόντα...πνευματοδιανοητικά!

Θαυμάστε τον σε ρόλο γλοιώδη συκοφάντη, και με μια ιδιαίτερη ικανότητα στην ευγλωτία (σκάσε βλάκα σκάσε βλάκα σκάσε βλάκα σκάσε βλάκα) στα γραπτά όμως τα πάει ακόμη καλύτερα, ίσως γιατί έχει τον χρόνο να...εμβαθύνει με τον χαρισματικό εγκέφαλο που τον προίκισε η φύση....Αυτό άλλωστε φάνηκε στην επιστολή που έστειλε αργότερα. https://www.zougla.gr/politiki/article/kolasi-gia-ena-kolospito

Δηλώνει λοιπόν ο Αντώναρος...ο πρώην σύμβουλος της ΕΤ (γι αυτό πάτωσε), στα περί παρέλασης....επεισοδίων και προσπάθειας αποτροπής τους!

{Εχω μείνει επί χρόνια στο Σύνταγμα και οι περισσότεροι έμποροι είναι γνωστοί ή φίλοι μου… Ειλικρινά καταλαβαίνω τον πανικό τους, την απόγνωσή τους… Δυστυχώς (και αυτό είναι άδικο) αποτελούν αυτό που λέμε: παράπλευρες απώλειες…}

Τι λε ρε ξεδοντιάρη, παράπλευρες απώλειες οι στοχευμένοι...στόχοι! Άει φτυσ τα μπούτια σου λεβεντομ@λ@κ@ πληρωμένε "δημοσιογράφε" της κακιάς ώρας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Όταν τα περισσότερα ποστ σου αποτελούν επιχειρήματα ad hominem, η λογική λέει πως ...έρχεται και η σειρά σου. :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top