Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.118 μηνύματα.

13-10-22

19:15
Eννοειταιιιιιιιι!Καλορίζικο να είναι , είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς παρά πολύ!!
Αναμένουμε τις πρώτες φωτογραφίες μόλις το παραλάβεις.
Χωρια οτι θα κανω ενα πολυ καλο κερασμα στους συναδελφους,,με αλμυρα καλουδια..τοσο καιρο το περιμενουμε..ολοι μαζι!

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

13-10-22

19:35
Καλοτάξιδο.Eννοειταιιιιιιιι!
Χωρια οτι θα κανω ενα πολυ καλο κερασμα στους συναδελφους,,με αλμυρα καλουδια..τοσο καιρο το περιμενουμε..ολοι μαζι!![]()
Πόσο καιρό ήταν η αναμονή; Αυτοί που πήραν πετρελαιοκίνητα και περιμένουν να τα πάρουν τόσο καιρό μπορούν να τα ακυρώσουν τώρα που αυξάνεται η τιμή του καυσίμου;
Πάντως κυκλοφορούν πολλά νέα Toyota τελευταία. Έχει γεμίσει ο τόπος C-HR.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.118 μηνύματα.

13-10-22

19:38
Σε ευχαριστω!11 μηνες! 8 ελεγαν περσσι τον νοεμβρη που το παρραγγηλα!Καλοτάξιδο.
Πόσο καιρό ήταν η αναμονή; Αυτοί που πήραν πετρελαιοκίνητα και περιμένουν να τα πάρουν τόσο καιρό μπορούν να τα ακυρώσουν τώρα που αυξάνεται η τιμή του καυσίμου;
Πάντως κυκλοφορούν πολλά νέα Toyota τελευταία. Έχει γεμίσει ο τόπος C-HR.

Ναι....μαλλον ηρθαν μαζικα...και εγω βκλεπω πολλα καινουργια!
Αυριο θα το δω!

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.854 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.854 μηνύματα.

23-10-22

14:25
Το νέο Honda Civic sedan.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-10-22

20:48
Απο την Παρασκευη το εχω..τα εφτυσα βεβαια..4.30 το απογευμα εφυγα απο την τογιοτα,περιμενα ωρες για διαφορα...οπως και να εχει ολα καλα!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!
Αρχικα το φοβηθηκα πολυ,γιατι ειναι εντελως διαφορετικο στην οδηγηση απο το παμπαλαιο που ειχα βεβαια,ακομα και υδραυλικο τιμονι ΔΕΝ ειχε το παλιο...φανταστητε διαφορα!
Ομως το πηρα χτες και σημερα για καμια ωρα,το συνηθιζω και ειναι φοβερο,υπεροχη αισθηση! Κια πολυ ωραιο ηχο εχει!
Δεν εβγαλα φωτο απεξω απο το αμαξι..θα το κανω οταν μπορεσω,τραβηξα βιαστικα μεσα 3 φωτο δεν δειχνουν και πολλα αλλα voila!
Εχει και 6η ταχυτητα!Καλα..εγω δεν νομιζω να την χρησιμοποιησω αλλα τηνε χει!
Η οπισθεν οποτε ειναι εντελως διαφορετικη,αλλα αν δεν το ξεχνας ευκολη ειναι.
Επισης εχει ενα κουμπακι στο ταβανι εκει που ειναι τα φωτα για την καμπινα,κοκκινο..που το πατας σε περιπτωση εκτακτης μεγαλης αναγκης.Κατι σαν 112.Δεν μιλαμε για να σου σκασει λαστιχο αλλα πχ για περιπτωση εγκλωβισμου γενικα οταν κινδυνευει η ζωη σου.
Αχρειαστο ναναι.
Ειναι τελειο!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!
Αρχικα το φοβηθηκα πολυ,γιατι ειναι εντελως διαφορετικο στην οδηγηση απο το παμπαλαιο που ειχα βεβαια,ακομα και υδραυλικο τιμονι ΔΕΝ ειχε το παλιο...φανταστητε διαφορα!
Ομως το πηρα χτες και σημερα για καμια ωρα,το συνηθιζω και ειναι φοβερο,υπεροχη αισθηση! Κια πολυ ωραιο ηχο εχει!
Δεν εβγαλα φωτο απεξω απο το αμαξι..θα το κανω οταν μπορεσω,τραβηξα βιαστικα μεσα 3 φωτο δεν δειχνουν και πολλα αλλα voila!
Επισης εχει ενα κουμπακι στο ταβανι εκει που ειναι τα φωτα για την καμπινα,κοκκινο..που το πατας σε περιπτωση εκτακτης μεγαλης αναγκης.Κατι σαν 112.Δεν μιλαμε για να σου σκασει λαστιχο αλλα πχ για περιπτωση εγκλωβισμου γενικα οταν κινδυνευει η ζωη σου.
Αχρειαστο ναναι.
Ειναι τελειο!
American Economist
Επιφανές μέλος

23-10-22

20:51
Καλορίζικο Πουπι, είναι φανταστικό!! Καλές διαδρομές εύχομαι.Απο την Παρασκευη το εχω..τα εφτυσα βεβαια..4.30 το απογευμα εφυγα απο την τογιοτα,περιμενα ωρες για διαφορα...οπως και να εχει ολα καλα!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!
View attachment 110218
View attachment 110219
View attachment 110220
Αχρειαστο ναναι.
Ειναι τελειο!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-10-22

20:52
Σε ευχαριστω πολυ μαναρι μου..να σαι καλα!Καλορίζικο Πουπι, είναι φανταστικό!! Καλές διαδρομές εύχομαι.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

23-10-22

21:35
Καλοριζίκο και καλά ταξίδια!Απο την Παρασκευη το εχω..τα εφτυσα βεβαια..4.30 το απογευμα εφυγα απο την τογιοτα,περιμενα ωρες για διαφορα...οπως και να εχει ολα καλα!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!
View attachment 110218
View attachment 110219
View attachment 110220
Αχρειαστο ναναι.
Ειναι τελειο!
Η 6η ταχύτητα δεν θα σου χρειαστεί αν δεν βγαίνεις πολύ στη εθνική, είναι κυρίως για λόγους οικονομίας.
Νομίζω σε ανθρακί χρώμα το είχες παραγγείλει;
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

24-10-22

00:28
Καλα ταξιδια!!!Απο την Παρασκευη το εχω..τα εφτυσα βεβαια..4.30 το απογευμα εφυγα απο την τογιοτα,περιμενα ωρες για διαφορα...οπως και να εχει ολα καλα!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!
View attachment 110218
View attachment 110219
View attachment 110220
Αχρειαστο ναναι.
Ειναι τελειο!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

24-10-22

07:59
Κια εθνικη να βγω παλι δεν νομιζω να το πατησω τοσο.Καλοριζίκο και καλά ταξίδια!
Η 6η ταχύτητα δεν θα σου χρειαστεί αν δεν βγαίνεις πολύ στη εθνική, είναι κυρίως για λόγους οικονομίας.
Νομίζω σε ανθρακί χρώμα το είχες παραγγείλει;
Οχι..μαυρο το ειχα παεαγγειλει οπ-ως και ειναι.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε ευχαριστω πολυυυυυυυ!Καλα ταξιδια!!!![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

24-10-22

20:32
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

24-10-22

21:00
Σε ευχαριστω πολυ μαναρι μου!

Στο μεταξυ σημερα που πηγα στο σχολειο με το καινουργιο τοτό...εζησα ανεπαναληπτες στιγμες.Τρεις συναδελφισες/φιλες μου μου ειπαν στο σχολασμα να ερθουν να το δουν.Τις πηγα λοιπον εκει που ειχα παρκαρει...και πραγματικα αυτο που εζησα δεν θα το ξεχασω,.ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ!

-Ρε συ,..αυτο εχει την κεραια του καρχαρια!
Η αλλη απαντα..
-Ααααααααααααα...κοιταξτε το νουμερο του αυτοκινητου...τα γραμματα ειναι ΚΡΧ...δηλαδη ΚΑΡΧΑΡΙΑς!

Η αλλη εβλεπε την οθονη και ελεγε ουαουυυ!
Καλα...οταν τους ειπα για το κουμπι κινδυνου που τηλεφωναει αυτοματα σε κατασταση εκτακτης αναγκης οταν το πατησεις...τα ειδαν ολα!
Το καλυτερο ομως ηταν ενα!
Οταν εβγαλαν τα πορτοφολακια τους και εριχναν μεσα ευρουλακια και πενηνταρακια για να το ...ασημωσουν..λεει...να ειναι καλοταξιδο!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!

Σαν ελληνικη σειρα με τις θειτσες ηταν..παιδια σας το λεω..γυρναγα σπιτι και ακομα γελαγα!!!!!!!!

Να ειναι καλα οι γλυκουλες μου!

Ειπαμε,θα τις παω στο δερβενι για ψαρακι!
Χωρις τους αντρες μας..γυναικοπαρεα! Θεικα!
American Economist
Επιφανές μέλος

24-10-22

21:32
Σου έριχναν 50αρικα;; Θα πάρω και εγώ νέο αυτοκίνητο τότε ώστε να μαζέψω κανένα χρήμαΣε ευχαριστω πολυ μαναρι μου!
Στο μεταξυ σημερα που πηγα στο σχολειο με το καινουργιο τοτό...εζησα ανεπαναληπτες στιγμες.Τρεις συναδελφισες/φιλες μου μου ειπαν στο σχολασμα να ερθουν να το δουν.Τις πηγα λοιπον εκει που ειχα παρκαρει...και πραγματικα αυτο που εζησα δεν θα το ξεχασω,.ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ!
-Ρε συ,..αυτο εχει την κεραια του καρχαρια!
Η αλλη απαντα..
-Ααααααααααααα...κοιταξτε το νουμερο του αυτοκινητου...τα γραμματα ειναι ΚΡΧ...δηλαδη ΚΑΡΧΑΡΙΑς!
Η αλλη εβλεπε την οθονη και ελεγε ουαουυυ!
Καλα...οταν τους ειπα για το κουμπι κινδυνου που τηλεφωναει αυτοματα σε κατασταση εκτακτης αναγκης οταν το πατησεις...τα ειδαν ολα!
Το καλυτερο ομως ηταν ενα!
Οταν εβγαλαν τα πορτοφολακια τους και εριχναν μεσα ευρουλακια και πενηνταρακια για να το ...ασημωσουν..λεει...να ειναι καλοταξιδο!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!
Σαν ελληνικη σειρα με τις θειτσες ηταν..παιδια σας το λεω..γυρναγα σπιτι και ακομα γελαγα!!!!!!!!
Να ειναι καλα οι γλυκουλες μου!
Ειπαμε,θα τις παω στο δερβενι για ψαρακι!
Χωρις τους αντρες μας..γυναικοπαρεα! Θεικα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

25-10-22

08:05
50λεπτα εννοουσα..κερματα βρε!Σου έριχναν 50αρικα;; Θα πάρω και εγώ νέο αυτοκίνητο τότε ώστε να μαζέψω κανένα χρήμα![]()

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

25-10-22

10:56
Γκαζωσε το πουπιΑπο την Παρασκευη το εχω..τα εφτυσα βεβαια..4.30 το απογευμα εφυγα απο την τογιοτα,περιμενα ωρες για διαφορα...οπως και να εχει ολα καλα!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!
View attachment 110218
View attachment 110219
View attachment 110220
Αχρειαστο ναναι.
Ειναι τελειο!

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

25-10-22

13:24
με γεια σου Πουπουλίνα!
Άιντε και στα δικά μας οι άφραγκοι
Άιντε και στα δικά μας οι άφραγκοι

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

25-10-22

18:00

H Ford «σκοτώνει» το Fiesta το 2023
Η Ford φημολογείται ότι θα σταματήσει την παραγωγή του Fiesta το 2023 ύστερα από ένα μακρύ ταξίδι για το «μικρό» μοντέλο που ξεκίνησε το 1976.

Έλεος γιατί το σκοτώνει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

25-10-22

18:35
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη μου...και στα δικα σου!με γεια σου Πουπουλίνα!
Άιντε και στα δικά μας οι άφραγκοι![]()

American Economist
Επιφανές μέλος

25-10-22

19:48
Taxi beat/ Uberμε γεια σου Πουπουλίνα!
Άιντε και στα δικά μας οι άφραγκοι![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 197 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- Unboxholics
- Scandal
- back2967
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- fourkaki
- iiTzArismaltor_
- Fernando_A
- Kate1914
- Wonderkid
- J.Cameron
- bibliofagos
- Jack of Spades
- fockos
- jj!
- Joji
- rafaela11
- chester20080
- Δροσουλίτης
- Libertus
- taketrance
- Ilma
- AggelikiGr
- Ariana2018
- epote
- Dmzk
- Luludaki
- Thodoris95
- Mitsaras23
- iew
- GeorgePap2003
- math2arch
- marww
- johnsala
- Totreno
- phleidhs
- charmander
- ggl
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Βασιλης1234
- Ωρορα
- Γιώτα Γιαννακού
- Jim175
- P.Dam.
- Arianara S3
- Natsuko
- Helen06
- Startx0
- giannhs2001
- jorgpa
- ΘανάσοςG4
- Meow
- User2350
- GiorgosAsi
- fretoe
- Memetchi
- mermaid89
- tslef8
- Idontknoww
- Stelios725
- Γιάνννης Δ.
- xristarac
- DieM
- alexd99
- AK-92
- Mt73
- Nickx
- eukleidhs1821
- Panos_02
- Αλκης Κ.
- 1011
- Ryuzaki
- Eua5
- physicscrazy
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- azula
- Sevasti
- T C
- skot
- Theodora03
- Thundergirl
- nicks1999
- Uncle Curtis
- tsiobieman
- anastasia papa
- Scott
- Mhtrogoal
- harry akritas
- daeriel
- kogba
- Κλημεντίνη
- Vold
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.