SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 18:56 Ο SICX έγραψε: #81 26-05-10 18:56 ρε αφου ειμαι πιο παλιος απο σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:44 Η tulip έγραψε: #82 27-05-10 11:44 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε αφου ειμαι πιο παλιος απο σενα! Click για ανάπτυξη... Εδώ ναι! Αλλού όμως...(?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2019 στις 23:10 Ο _Σταύρος_: #83 09-11-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από borat: Επιμένω, δε θα πετάξει. Click για ανάπτυξη... Γιάννη πιάσε μια μερίδα γύρο με απ όλα Ότι θα πετάξει, θα πετάξει αλλά θα έχει ανώμαλη προσγείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε αφου ειμαι πιο παλιος απο σενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tulip Εκκολαπτόμενο μέλος Η philippa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 27 Μαΐου 2010 στις 11:44 Η tulip έγραψε: #82 27-05-10 11:44 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε αφου ειμαι πιο παλιος απο σενα! Click για ανάπτυξη... Εδώ ναι! Αλλού όμως...(?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2019 στις 23:10 Ο _Σταύρος_: #83 09-11-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από borat: Επιμένω, δε θα πετάξει. Click για ανάπτυξη... Γιάννη πιάσε μια μερίδα γύρο με απ όλα Ότι θα πετάξει, θα πετάξει αλλά θα έχει ανώμαλη προσγείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SICX: ρε αφου ειμαι πιο παλιος απο σενα! Click για ανάπτυξη... Εδώ ναι! Αλλού όμως...(?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2019 στις 23:10 Ο _Σταύρος_: #83 09-11-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από borat: Επιμένω, δε θα πετάξει. Click για ανάπτυξη... Γιάννη πιάσε μια μερίδα γύρο με απ όλα Ότι θα πετάξει, θα πετάξει αλλά θα έχει ανώμαλη προσγείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Επιμένω, δε θα πετάξει. Click για ανάπτυξη... Γιάννη πιάσε μια μερίδα γύρο με απ όλα Ότι θα πετάξει, θα πετάξει αλλά θα έχει ανώμαλη προσγείωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.