Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλά αλλαζοντας το επιχειρημα σου, και οι ουρες σε μια δημοσια υπηρεσια χασιμο χρονου ειναι, αν εχεις μεσον ειναι σωστο να τις αποφυγεις ενω αλλοι περιμενουν?
και η υιοθεσια ενος παιδιου
οποιος χρησιμοποιει το μεσο αυτο εκτος του οτι αποφευγει κατι για τον ιδιο, κανει χειροτερη τη ζωη για τους υπολοιπους
ειμαι φανατικα κατα της υποχρεωτικης στρατευσης, αλλα κανοντας το με @@, οχι με τους γνωστους του μπαμπα
Tsipouro
Διάσημο μέλος

stavros_
Δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

αλλα δεν συγκρινεται..ο Λαζοπουλος ειναι μεγαλοπαραγοντας του θεαματος εδω και δεκαετιες ενω οι άλλοι ειναι μαριδες μπροστα του...
stavros_
Δραστήριο μέλος

Νομιζω ομως οτι τετοιου ειδους εκπομπες γενικα εχουν να προσφερουν, σε μια κοινωνια με πολλα προβληματα, και ελλειψη προσανατολισμου και προτυπων.
Ενδεχομενως αν ζουσαμε στη Σουηδια, τετοιες σατιρικες εκπομπες να ηταν περιττες.
Τελος, καμια φορα αναρωτιεμαι πως δεν τους εχουν κοψει λογω του οτι τα χωνουν και πολυ μαλιστα.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Το χιουμορ-σατιρα ειναι ειδος πολιτισμου που υπηρχε και επι χρυσου αιωνα περικλη,παντα πρεπει να υπαρχει..αν μια κοινωνια χασει το χιουμορ σαπιζει....και στη Σουηδια σιγουρα θα εχουν κατι παρομοιο..όπως και στις ΗΠΑ που σεόλες τις εποχες υπηρχε σατιρα...Νομιζω ομως οτι τετοιου ειδους εκπομπες γενικα εχουν να προσφερουν, σε μια κοινωνια με πολλα προβληματα, και ελλειψη προσανατολισμου και προτυπων.
Ενδεχομενως αν ζουσαμε στη Σουηδια, τετοιες σατιρικες εκπομπες να ηταν περιττες.
Εδώδιμα & Αποικιακά
Νεοφερμένος

Καλή προσέγγιση.Το χιουμορ-σατιρα ειναι ειδος πολιτισμου που υπηρχε και επι χρυσου αιωνα περικλη,παντα πρεπει να υπαρχει..αν μια κοινωνια χασει το χιουμορ σαπιζει....και στη Σουηδια σιγουρα θα εχουν κατι παρομοιο..όπως και στις ΗΠΑ που σεόλες τις εποχες υπηρχε σατιρα...
Θα μου επιτρέψεις μία διαφοροποίηση.
Ο Λάκης δεν είναι ο νέος Αριστοφάνης.
Ο Λάκης έκανε πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του -κατά την άποψη μου δεν είναι καλός ηθοποιός αλλά πολύ οξυδερκής παρατηρητής/μεταφορέας της λεπτομέρειας των συμπεριφορών- στους Μήτσους.
Εκεί έπαιρνε όλο το βάρος πολλών και διαφορετικών περσόνων πάνω του, βοηθώντας συγχρόνως και τους χαρακτήρες που τις πλαισίωναν να αναπτυχθούν. Και προσέγγιζε τελείως διαφορετικά τους χαρακτήρες του. Με έναν συνδυασμό σατιρικής διάθεσης και συμπάθειας, πράγμα που έκανε το αποτέλεσμα αφοπλιστικό και ακριβώς γι' αυτό διεισδυτικό.
Με το τσαντήρι κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Πολύ εύκολο και πολύ ευτελές. Εννοώ, ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του σημερινού Λάκη είναι ο χθεσινός του "καλλιτεχνικός" εαυτός. Αν ήταν ευτελές και το χθες ελάχιστοι θα είχαν πρόβλημα με το σήμερα...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

συμφωνω.... αλλα κανει καποια σατιρα..οτι επιπεδο μπορει...Ο Λάκης δεν είναι ο νέος Αριστοφάνης.
είτε ανωτερο είτε κατωτερο το χιουμορ-σατιρα..παντα υπηρχε και θα υπαρχει...
με οποιοδηποτε μεσο-ηλεκτρονικο,θεατρο,εντυπο,internet κλπ...

summer life
Νεοφερμένος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Η συμπάθεια που απολαμβάνει είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της αμεσότητας με την οποία μιλάει και την γλώσσα του δρόμου και της καθημερινότητα που χρησιμοποιεί. Επίσης ξέρει πολύ καλα να κολακεύει το κοινό του λέγοντας αυτά που θέλειο να ακούσει. "Χώνει" δηλαδή εκ του ασφαλούς όπως ο μέσος Ελληνας προσπαθόντας να το παίξει εκφραστής των ανέκφραστων.
Σε κάτι τέτοια είναι γατόνι.
Κατα τα άλλα έχει υπερβολική συμπάθεια σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, νομίζω και οι πατάτες του στούντιο το έχουν καταλάβει αυτό. Φυσικά κράζει ότι δεξιότερα του κέντρου αλλά και χλευάζει με κάθε ευκαιρία τον Γιωργάκη για τα σαρδάμ και τις πολιτικές παλινωδίες του (ιδιωτικά πανεπιστήμια, Κυπριακό-Σχέδιο Αναν, αγωγούς αερίου)
Από την άλλη κάνει χλιαρή κριτική στο ΚΚΕ και μένει περισσότερο στις ενδυματολογικές συνήθειες της Παπαρήγα.
Κάποιο πραγματικά νυκτικό ή ενοχλητικό σχόλιο για το πέμπτο κόμμα δεν έχω δει ή ακούσει όσες φορές τον πετυχα σε ζάπιγκ. Το πολύ πολύ να κάνει χαβαλέ για το δερμάτινο μπουφάν ή το λευκό πουκάμισο χωρις την γραβάτα.
Ισως είμαι πολύ γκαντέμης...

Το χειρότερο χαρακτηριστικό της εκπομπής: το δασκαλίστικο υφος και τα "πρέπει".
Νομίζω πως είναι καταλληλότερος για συνταξιούχους και οικογενειάρχες που κουρασμένοι από την δουλειά θέλουν να δουν κάποιο αστείο βίντεο να χαμογελάσουν. Για νέους ανθρώπους ή εξοικειωμένους με το διαδίκτυο, όπου τα βιντεάκια που βάζει συνήθως ειναι χιλιοπαιγμένα σε φόρα και στο youtube δεν έχει να προσφέρει κάτι πέρα από χασμουρητά μεταξυ των βίντεων που σχολιάζει.
Βρίσκω πολύ πιο αστείο το "Fatus Olus" που δεν διαφημίζεται καν ως σατιρική ή κωμική εκπομπή.
Αυτά.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Αυτο δεν ειναι απολυτα κακο οταν αποκρινεσαι στη μαζα. Αλλα ολη αυτη η εναλλαγη γελοιο-δραμα, κωμικο-σοβαρο μου θυμιζει ελληνικη ταινια που τα εχει λιγο απ'ολα μεσα..

Κρίνει και καμιά φορά κατακρίνει τους πολιτικούς και τις πολιτικές των κομμάτων. Ποιος Έλληνας δεν το κάνει; Τι σας ενοχλεί; Οτι το κάνει δημόσια; Πολλές φορές πιάνεται από λόγια απλών ανθρώπων που τους έχουν ρωτήσει στους δρόμους για τα εκάστοτε επίκαιρα θέματα. Όλοι μας μέσα μας έχουμε ένα Λάκη που θα ήθελε να σχολιάσει τα κακώς κείμενα, δεν έχει όμως το βήμα να το κάνει.
Ο Λάκης φαίνεται ένας ευαίσθητος άνθρωπος που ελπίζει πολύ στη νέα γενιά και προσπαθεί να την κάνει να επαναστατήσει στο βόλεμα που υπάρχει για ένα καλύτερο μέλλον. Αν και κομμουνιστής, πολλές φορές έχει κριτικάρει και το ΚΚΕ και τον Συριζα. Θέλω να πιστεύω οτι κάνει φιλανθρωπικό έργο και δεν το λέει. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, κάποιος σαν εμάς, μόνο που αυτός έχει το βήμα να σχολιάζει την ελληνική πραγματικότητα.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

μη χ@σω.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

O τρόπος του που τάσσεται συγκεκριμένα υπέρ της νεας γενιάς, μου προκαλεί αηδία!Ο Λάκης φαίνεται ένας ευαίσθητος άνθρωπος που ελπίζει πολύ στη νέα γενιά και προσπαθεί να την κάνει να επαναστατήσει στο βόλεμα που υπάρχει για ένα καλύτερο μέλλον.
Αυτό που μου βγάζει είναι ο γλύφτης του σχολείου που κατόπιν έγινε γλύφτης του πανεπιστημίου, που κατόπιν έγινε γλύφτης σε όλες του τις βαθμίδες και στα γεράματα την είδε επαναστάτης και κατηγορεί τους γλύφτες..
Άγγελος
Επιφανές μέλος

μιλαμε οτι γλυστραει το πλατώ μετα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.