Δεν θα έλεγα ότι ο Λαζόπουλος φημίζεται για την αντικειμενικότητα του.
Η συμπάθεια που απολαμβάνει είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της αμεσότητας με την οποία μιλάει και την γλώσσα του δρόμου και της καθημερινότητα που χρησιμοποιεί. Επίσης ξέρει πολύ καλα να κολακεύει το κοινό του λέγοντας αυτά που θέλειο να ακούσει. "Χώνει" δηλαδή εκ του ασφαλούς όπως ο μέσος Ελληνας προσπαθόντας να το παίξει εκφραστής των ανέκφραστων.
Σε κάτι τέτοια είναι γατόνι.
Κατα τα άλλα έχει υπερβολική συμπάθεια σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, νομίζω και οι πατάτες του στούντιο το έχουν καταλάβει αυτό. Φυσικά κράζει ότι δεξιότερα του κέντρου αλλά και χλευάζει με κάθε ευκαιρία τον Γιωργάκη για τα σαρδάμ και τις πολιτικές παλινωδίες του (ιδιωτικά πανεπιστήμια, Κυπριακό-Σχέδιο Αναν, αγωγούς αερίου)
Από την άλλη κάνει χλιαρή κριτική στο ΚΚΕ και μένει περισσότερο στις ενδυματολογικές συνήθειες της Παπαρήγα.
Κάποιο πραγματικά νυκτικό ή ενοχλητικό σχόλιο για το πέμπτο κόμμα δεν έχω δει ή ακούσει όσες φορές τον πετυχα σε ζάπιγκ. Το πολύ πολύ να κάνει χαβαλέ για το δερμάτινο μπουφάν ή το λευκό πουκάμισο χωρις την γραβάτα.
Ισως είμαι πολύ γκαντέμης...

Το χειρότερο χαρακτηριστικό της εκπομπής: το δασκαλίστικο υφος και τα "πρέπει".
Νομίζω πως είναι καταλληλότερος για συνταξιούχους και οικογενειάρχες που κουρασμένοι από την δουλειά θέλουν να δουν κάποιο αστείο βίντεο να χαμογελάσουν. Για νέους ανθρώπους ή εξοικειωμένους με το διαδίκτυο, όπου τα βιντεάκια που βάζει συνήθως ειναι χιλιοπαιγμένα σε φόρα και στο youtube δεν έχει να προσφέρει κάτι πέρα από χασμουρητά μεταξυ των βίντεων που σχολιάζει.
Βρίσκω πολύ πιο αστείο το "Fatus Olus" που δεν διαφημίζεται καν ως σατιρική ή κωμική εκπομπή.
Αυτά.