Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έκαναν 70 ευρώ και μάζεψα λεφτουδάκια, τις δοκίμασα (όλα καλά ως εδώ) και τις πήρα...
(Τώρα ξεκινούν τα προβλήματα) Μόλις τις φόρεσα ένα ωραίο πρωί για να βγω έξω, μου ήταν τόοοσο στενές που έκανα αμέσως πληγή!
Τσάμπα τα λεφτά μουουου...

MissKit
Επιφανές μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Κάτι αεροπορικά εισιτήρια.![]()
Go then!
ή Then, go?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Γκρρρ, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που πήρα τον προηγούμενο μήνα.
Έκαναν 70 ευρώ και μάζεψα λεφτουδάκια, τις δοκίμασα (όλα καλά ως εδώ) και τις πήρα...
(Τώρα ξεκινούν τα προβλήματα) Μόλις τις φόρεσα ένα ωραίο πρωί για να βγω έξω, μου ήταν τόοοσο στενές που έκανα αμέσως πληγή!
Τσάμπα τα λεφτά μουουου...![]()
Συνονόματη, έχω πάθει το ίδιο με μπαλαρίνες και περισσότερα λεφτά. Το θέμα είναι ότι σιχαίνομαι αυτά τα παπούτσια αλλά δούλευα στα καλλυντικά τότε και ήταν "κανόνας" ότι έπρεπε να φοράμε τέτοια παπούτσια. Εγώ δεν είχα (μπότες φοράω πάντα) οπότε πήγα να αγοράσω. Βρηκα κάποιες Replay που μου φάνηκαν άνετες (με μαλακό πάτο, λίγο χοντρό) και έσκασα 100 ευρώ. Ε, παρόλο που είναι 40 (και κανονικά φοράω 38-39) δεν τις αντέχω για πάνω από 3 λεπτά. Τις έχω κρατήσει όμως και λέω συνέχεια ότι θα τις φοράω με το ζόρι (κι ας μην μ' αρέσουν, κι ας μην δουλέυω πια εκεί) ώστε να βγάλουν τα λεφτά τους. Τρια χρόνια αργότερα, δεν τις έχω φορέσει καθόλου μέχρι στιγμής.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Μια άλλη φορά επίσης μου έτυχε γιαούρτι με μούχλα, παρόλο που δεν είχε λήξει. Επίσης μου το άλλαξαν.
(Βέβαια μένω απέναντι από το super market και είναι πανεύκολο να πεταχτώ. Αν έχεις να πας μακριά, ε προφανώς δε λέει να χάσεις χρόνο και βενζίνη για ένα γιαούρτι.

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Αν το αγόρασες ληγμένο, μπορείς να το πας πίσω.
Ε το ειδα μετα απο κανα 2 μερες και δεν μπηκα στη διαδικασια...Τουλαχιστον εμαθα να ειμαι πιο προσεκτικη με τις ετικετες.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Βρε καλά μου κορίτσια δεν έχετε ακούσει για τον τσαγκάρη και το καλαπόδι;Συνονόματη, έχω πάθει το ίδιο με μπαλαρίνες και περισσότερα λεφτά. Το θέμα είναι ότι σιχαίνομαι αυτά τα παπούτσια αλλά δούλευα στα καλλυντικά τότε και ήταν "κανόνας" ότι έπρεπε να φοράμε τέτοια παπούτσια. Εγώ δεν είχα (μπότες φοράω πάντα) οπότε πήγα να αγοράσω. Βρηκα κάποιες Replay που μου φάνηκαν άνετες (με μαλακό πάτο, λίγο χοντρό) και έσκασα 100 ευρώ. Ε, παρόλο που είναι 40 (και κανονικά φοράω 38-39) δεν τις αντέχω για πάνω από 3 λεπτά. Τις έχω κρατήσει όμως και λέω συνέχεια ότι θα τις φοράω με το ζόρι (κι ας μην μ' αρέσουν, κι ας μην δουλέυω πια εκεί) ώστε να βγάλουν τα λεφτά τους. Τρια χρόνια αργότερα, δεν τις έχω φορέσει καθόλου μέχρι στιγμής.

Αν έχετε στενά παπούτσια που σας χτυπάνε, τα πάτε στον τσαγκάρη κι εκείνος τα βρέχει και τα βάζει στο καλαπόδι.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κι αυτό:
Ελπίζω μόνο να τα έχετε ακόμη τα παπουτσάκια!

boss.
Δραστήριο μέλος

και ενω μετα απο 5 μετρα αγορασε αλλος με 3ευρω και μεγαλυτερη ποσοστητα!
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν εχουμε κανει μια αγορα οποια και να ειναι αυτη ποτε μα ποτε δεν κανουμε το λαθος να κοιταξουμε αλλου τιμη η ποιοτητα του ιδιου προιοντος διοτι αν το βρουμε σε χαμηλοτερη τιμη και ακομα χειροτερα σε καλυτερη ποιοτητα μετα νιωθουμε τοσο βλακες!!ΝΟΜΟΣ!!λουκουμαδες στο καρναβαλι της πατρας το 2012 , αγορασε φιλος με 6 ευρω! αποτυχημενη αγορα!
και ενω μετα απο 5 μετρα αγορασε αλλος με 3ευρω και μεγαλυτερη ποσοστητα!
*μου εχει συμβει!!
boss.
Δραστήριο μέλος

οταν εχουμε κανει μια αγορα οποια και να ειναι αυτη ποτε μα ποτε δεν κανουμε το λαθος να κοιταξουμε αλλου τιμη η ποιοτητα του ιδιου προιοντος διοτι αν το βρουμε σε χαμηλοτερη τιμη και ακομα χειροτερα σε καλυτερη ποιοτητα μετα νιωθουμε τοσο βλακες!!ΝΟΜΟΣ!!
*μου εχει συμβει!!
ναι αλλα οταν εχεις καφρους φιλους! εσυ μπορει να μην θες να κοιταξεις διπλα, απλα αυτοι το κανουν επιτηδες για δουλεμα! και ναι και εγω αυτο εκανα!

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ίου!Μια άλλη φορά επίσης μου έτυχε γιαούρτι με μούχλα, παρόλο που δεν είχε λήξει. Επίσης μου το άλλαξαν.
Μάρκα;
Isiliel
Επιφανές μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

για ονομα ΠΩΣ και ΑΠΟ που μου 'ρθε;!
Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΟΥΦΑ! Όλη την ώρα με βγάζει νευριασμένη! Και γενικά, είναι πολύ κακόγουστο! Αν και έκανε μόνο 1,50 ευρώ... Θα μπορούσα να είχα πάρει τσίχλες!
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.