Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Ένα δαχτυλίδι που και καλά αλλάζει χρώμα ανάλογα με το τι νοιώθεις.
ΜΟΥΦΑ! Όλη την ώρα με βγάζει νευριασμένη! Και γενικά, είναι πολύ κακόγουστο! Αν και έκανε μόνο 1,50 ευρώ... Θα μπορούσα να είχα πάρει τσίχλες!
off
Α! στην εποχή μου... είχε βγει μια κάρτα που πατούσες πάνω το μεγάλο δάχτυλο σου (αντίχειρας) και μετά από 30 δευτέρα σου έβγαζε τι είσαι...Εμένα πάντα με έβγαζε χαρούμενη, όπως λέει και το τραγούδι ....

on
Μόνο παπούτσια κλαίω.... όταν δίνεις τα λεφτά σου και αποδεικνύεται ότι σου πονούν τα πόδια, σου προκαλούν φουσκάλες και σε δυσκολεύουν να τα φοράς για αρκετές ώρες..... ενώ έχουν εγγυηθεί για το πόσο απαλά είναι......Πάντα το παπούτσι είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας για να μπορείς να αισθάνεσαι άνετα μέσα στην ημέρα σου...Αν "βαρούν" τα πόδια σου ή σε πονούν είσαι δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος όλη μέρα ....
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πήρα μια κόρνα για το αυτοκίνητο γιατί νόμιζα ότι είχε καεί, αλλά τελικά είχε χαλάσει το βύσμα.

moxa15
Διάσημο μέλος

ασχημη,κακογουστη και δεν βολευει καθολου

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξαναπήρα χτες το ίδιο και μέρχι στιγμής γράφει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

θεικο το τελοςΞαναπήρα χτες το ίδιο και μέρχι στιγμής γράφει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Savvina_edw
Νεοφερμένο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγα την έκρηξη.
Έκανε και 40 λεπτα

catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα βερνίκι για τα νύχια που υποτίθεται πως θα σταματήσεις να τρως τα νύχια σου. Ε, ήταν τόσο πικρό που κάθε φορά που το ακουμπόυσα στο στόμα μου έστω και τυχαία έπρεπε να πιω δεκα κανάτες νερό. Στα σκουπίδια κατέληξε![]()
Την εχω δοκιμασει! Μούφα ήταν, δεν ηταν αρκετα πικρη ωστε να με αποτρεψει απο το να τρωω τα νυχια μου (χαθηκε και η τελευταια ελπιδα

Αποτυχημενη αγορα ηταν και ενα φορεμα πρασινο που ειχα αγορασει για εναν γαμο (φτυστη η τινκερμπελ ημουν

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ειλικρινά δεν ξέρω τί σκεφτόμουν όταν την έπαιρνα.
Guest 515609
Επισκέπτης

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

φόρεμα (για καλό) και εγώ, λευκό καλοκαιρινό ... δεν ήταν ακριβό, απλά εγώ τα καλοκαίρια την βγάζω σε παγκάκια και πεζούλια άρα το χρώμα δεν βολεύει για κάτι τέτοια.. κρίμα γιατί είναι ωραίο..
Εγώ μια φορά στα τόσα λέω ότι θα γίνω κυρία (στο ντύσιμο έστω) και ότι θα φοράω φορέματα και ρομαντικά αέρινα (συν υπερ-ευαίσθητα) ρουχαλάκια. Οπότε πάω και παίρνω διάφορα χαριτωμένα και φτηνά σχετικά ρούχα, τα οποία φοράω μόνο όταν ξέρω ότι θα λείψω ελάχιστες ώρες από το σπίτι, θα έχω αυτοκίνητο και θα κάτσω κάπου μέσα ή καθαρά. Περιττό να πω ότι αυτό γίνεται σπάνια, ασε που μετά πρέπει να τα πλένω στο χέρι γιατί γίνονται χάλια αλλιώς. Τις ελάχιστες φορές που πιέζομαι να τα φορέσω, δεν είμαι καθόλου άνετα και φέρομαι υπερβολικά μη-μου-απτου για να μην τα λερώσω (πάντα καταλήγω να τα λερώσω). Ετσι μετά φοράω για μεγάλα διαστήματα φανελάκια των 4-5 ευρώ από αλυσίδες τυπου Bershka και τζιν που έχω από το σχολείο, τα οποία όχι μόνο δεν με νοιάζει αλλά δεν τα λερωνω έτσι κι αλλιώς (?) Πως γίνεται αυτό, δεν ξέρω.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλά μια απο τα ίδια λέω και εγώ.. έχω και ένα σωρό σκιές,μολύβια και γενικά καλλυντικά τα οποία δεν χρησιμοποιώ γιατι κάθε φορά που πάω να βαφτώ,βαριέμαι και βάζω μάσκαρα μόνο..το ίδιο και με τα ρούχα.. όλο σορτσάκια και φανελάκια..τζίν πάντως το καλοκαίρι δεν βάζω γιατι σκάω (και για λόγους υγιεινής βασικά)..
άσε που τα μισά φορέματα μου είναι στράπλες πιο "καλά" και τα άλλα μισά είναι πιο πολύ για παραλία.. τίποτα το το ενδιάμεσο..
(τζιν απο το σχολείο?? εμένα δεν αντέχουν πάνω απο χρόνο, σκίζονται απο κάτω..)
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα καλλυντικά κι εγώ έτσι είμαι, έχω ένα σωρώ που δεν τα χρησιμοποιώ αλλά τα βάζω με το ζόρι μια φορά στα τόσα για να πω ότι πιάνουν τόπο.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Τζην, μπλουζάκια, φουστάνια...
Τα πασάρω στην αδερφή μου όλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.