Δεν ήταν ακριβό, αλλά έχει κάπως κακή εφαρμογή και δεν το πρόσεξα όταν το δοκίμασα.
Εγώ φταίω, όχι το μαγαζί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Με αλλα 4.5 επαιρνα καινουργιο Parker.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και δυο φορές μάλιστα.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Αν ειναι ετσι θα παρω καμια πενα,το απλο ειναι οπως τα bic που κανουν 20 λεπτα

Guest 712911
Επισκέπτης

μια φούστα που τελικά μου είναι μεγάλη!!
![]()
Δεν μπορείς να τη στενέψεις σε μοδίστρα? Σώνεται αυτη η περίπτωση νομίζω.
Angelofdarnknes
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δε ξερω με τι σκατα να τη συνδυασω.
Τζαπα το 20αρι.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

πηρα μια λαμπα φθορισμου,,30watt
και αυτη και αλλες 3 ιδιες (που τις αλλαξα)μυριζουν οταν λειτουργουν,,για μεριεκς ωρες,,δεν τις αφησα πολυ
στη βαση τους στην πλακετα σαν πλαστικο,,στις τρυπες που εχει.(αυτες οι στριφογυριστες ειναι λευκη)
στο μαγαζι μου λενε οτι παιρνουν κιαλλοι και ειναι οκ
να περιμενω 24 ωρες και μηπως ξεβρωμιζει επειδη ειναι φρεσκια?
φοβαμαι μην γινει τιποτα..σα ς εχει τυχει εσας?
η προηγουμενη 30αρα philips ηταν οκ..δεν μυριζε,,αυτη ειναι κινεζικη.
Angelofdarnknes
Νεοφερμένο μέλος

αυτο το ειχαμε παθει και εμεισ,και στην αρχη νομιζαμε πωσ ηταν οι λαμπεσ αλλα τελικα κατι καιγονταν απο το κουτι με τουσ διακοπτεσ για την κουζινα,τον θερμοσίφωνα(δεν μπορω να το εξηγησω βλεπε φωτοδεν ειναι αποτυχημενη αγορα αλλα ερωτηση..
πηρα μια λαμπα φθορισμου,,30watt
και αυτη και αλλες 3 ιδιες (που τις αλλαξα)μυριζουν οταν λειτουργουν,,για μεριεκς ωρες,,δεν τις αφησα πολυ
στη βαση τους στην πλακετα σαν πλαστικο,,στις τρυπες που εχει.(αυτες οι στριφογυριστες ειναι λευκη)
στο μαγαζι μου λενε οτι παιρνουν κιαλλοι και ειναι οκ
να περιμενω 24 ωρες και μηπως ξεβρωμιζει επειδη ειναι φρεσκια?
φοβαμαι μην γινει τιποτα..σα ς εχει τυχει εσας?
η προηγουμενη 30αρα philips ηταν οκ..δεν μυριζε,,αυτη ειναι κινεζικη.

και φέραμε ηλεκτρολογο και μασ αλλαξε κατι,, ευτυχώς που το καναμε νωρισ γτ μπορει να πιαναμε φωτια ..και απο τοτεσ δεν εχει ξαναμυρισει ..οποτε βεβαιοσου αν ειναι οι λαμπεσ αυτεσ που μυρίζουν(εμασ μυριζε ψαριλα

Άγγελος
Επιφανές μέλος

οποτε πώς μπορει να φταιει κατι αλλο?
σιγουρα μυριζει η λαμπα αφου εβαλα τη μυτη μου στη βαση της αφου την εβγαλα..στις τρυπες μυριζε..
Angelofdarnknes
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακόμα στη ντουλάπα κάτοικο εδρεύει, ευελπιστώ κάαααααποια στιγμή να αδυνατίσω και να μου κάνει!
giosx
Δραστήριο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

https://i1.ztat.net/large/TO/21/1C/01/F7/03/TO211C01F-703@1.1.jpg
lenini
Νεοφερμένο μέλος

Παλτό απο το Internet, καλη μάρκα, σε προσφορά 60Ε και λίγα μεταφορικά. Ζεστο, αλλα με κάτι βάτες ΝΑ! Σαν αρχιστράτηγος μοιάζω όταν το φοράω!
Αρβύλες Martins λουστρίνι, πανέμορφες, λίγο πιο χαμηλές απο το γόνατο. Μου είπαν θα μαλακώσουν, θα "σπάσουν", τις έχω πάει σε τσαγκάρη πολλές φορές, τις έχω φορέσει με την ελπίδα να πάρουν τη φόρμα του ποδιού μου... τίποτα! Κάθε φορά, φουσκάλες και πληγές!

Και μια μέρα έσκασα και αποφάσισα να μην ξανα-αγοράσω κανένα παπούτσι αν δεν μου είναι άνετο στο κατάστημα.
Οταν ακούω "Θα ανοίξει όταν το φορέσετε", φεύγω με ελαφρά πηδηματάκια..

Guest 990498
Επισκέπτης

Ακριβό φόρεμα για το γάμο της κολλητής μου, σε στενή γραμμή. Τελικά έκανε τρομερή ζέστη εκείνη τη μέρα, έβαλα κάτι φτηνό (πλην όμως δροσερό κ αέρινο) αισθανόμουν πολύ άνετα και πέρασα υπέροχα. Το φόρεμα ακόμα περιμένει στη ντουλάπα να παντρευτεί καμμιά άλλη φίλη!!
Παλτό απο το Internet, καλη μάρκα, σε προσφορά 60Ε και λίγα μεταφορικά. Ζεστο, αλλα με κάτι βάτες ΝΑ! Σαν αρχιστράτηγος μοιάζω όταν το φοράω!
Αρβύλες Martins λουστρίνι, πανέμορφες, λίγο πιο χαμηλές απο το γόνατο. Μου είπαν θα μαλακώσουν, θα "σπάσουν", τις έχω πάει σε τσαγκάρη πολλές φορές, τις έχω φορέσει με την ελπίδα να πάρουν τη φόρμα του ποδιού μου... τίποτα! Κάθε φορά, φουσκάλες και πληγές!
Bάλε μπόλικη βαζελίνη εκεί που σε κόβουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.