unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giogWgiog
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω την κιθαρα(ηλεκτρικη). Εκανα δυο χρονια μαθηματα αλλα μετα βαρεθηκα απιστευτα και τωρα ψαχνω να την δωσω...
Μία κιθάρα δεν είναι ποτέ αποτυχημένη αγορά, ότι κιθάρα και να είναι.ασε την στην άκρη μπορεί κάποτε να σου έρθει όρεξη να την γρατζουνίσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αχαχαχαχαχαχαχα. Βράσε ρύζια ΜελΚαι φαίνεται ωραίο ΦαίρυυυΤο πήρα στα αγγλικά για να κάνω εξάσκηση και είναι η προσωποποίηση της βλακείας
Μιλάει για τον μαζοχισμό και το σεξ και κάτι τέτοια, είμαι πολύ μικρή εγώ για τέτοια
![]()

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Μία κιθάρα δεν είναι ποτέ αποτυχημένη αγορά, ότι κιθάρα και να είναι.ασε την στην άκρη μπορεί κάποτε να σου έρθει όρεξη να την γρατζουνίσεις.
Ισως εχεις και δικιο. Να ξυπνησω μια μερα και να πω: "Βαρατε βιολητζηδες". Τουλαχιστον για τωρα ειναι απλα στην θηκη και καθεται χαλαρη!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Αχαχαχαχαχαχαχα. Βράσε ρύζια Μελ![]()
Άσε τραγική κατάσταση

Και δεν μπορώ να το γυρίσω

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Όταν την πήρα, δεν υπολόγισα οτι το μαλλί μου θα κοβόταν και αν δεν έχει μακρύνει μέχρι αυτό το καλοκαίρι θα τη θεωρήσω αποτυχημένη

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

εχει αρκετες τετοιες το tally
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αποδείχτηκαν μικρά τελικά.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε και? Λες και δεν μπορείς να φορέσεις κάτι άλλο από μέσα...μαλλον πολυ ανοιχτη πλατη
catlin
Δραστήριο μέλος

Τελικά την χάρισα στη μαμά μου. (Κατι είναι κι αυτό, τουλάχιστον δεν πήγε χαμένη).
yes gild
οι αποτυχημένες αγορές μας μπορούν να κάνουν άλλους ανθρώπους χαρούμενους
maybe
this is more satisfying

ας χαρίσουμε λοιπόν

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

yes gild
οι αποτυχημένες αγορές μας μπορούν να κάνουν άλλους ανθρώπους χαρούμενους
maybe
this is more satisfying
ας χαρίσουμε λοιπόν
![]()
΄Η όπως είπα παραπάνω να τις αναβαθμίσει σε κάτι άλλο αν κανένας από τους γύρω δε χρησιμοποιεί φυτικά διότι κάτι παραπάνω ξέρει

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Που κολλάει η μπλούζα με το μαλλί?
μαλλον πολυ ανοιχτη πλατη
Είχε πολύ ανοιχτή πλάτη, όντως.
Και γενικά μου φαινόταν πολύ κοριτσίστικη απο τότε που κουρεύτηκα, και δε τη φόρεσα πάλι.
Απο φέτος θα δείξει

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Έκανα τρία μαθήματα και σταμάτησα.
Με φάγανε οι γκόμενοι. 400 ευρώ έκανε η ρημάδα και ενώ σκέφτομαι να την πουλήσω, από την άλλη την κρατάω μήπως κάποια στιγμή κάνω όντως τα ρημαδομαθήματα, με τρελαίνει ο ήχος της τρομπέτας (λέμε τώρα..)

giosx
Δραστήριο μέλος

Πολύ αποτυχημένη αγορά: μια τρομπέτα.
Έκανα τρία μαθήματα και σταμάτησα.
Με φάγανε οι γκόμενοι. 400 ευρώ έκανε η ρημάδα και ενώ σκέφτομαι να την πουλήσω, από την άλλη την κρατάω μήπως κάποια στιγμή κάνω όντως τα ρημαδομαθήματα, με τρελαίνει ο ήχος της τρομπέτας (λέμε τώρα..)

..
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Την αγόρασα ευκαιριακά -υποτίθεται- μέσω αγγελίας και πλήρωσα 100 ευρώ. Τι έγινε, όμως; Η γάτα γαντζώθηκε στο αναρριχητικό φυτό που έχουμε στη βεράντα μας και βρέθηκε στην αυλή. Εκεί -ως φαίνεται- κάποιος μας την έκλεψε.

danae13.efRG10
Νεοφερμένο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

κασέτες άκουγα μόνο όταν έδινα λόουερ(επιπλέον λίσενινγκ

σιντί δεν έχω κι ούτε θέλω
ράδιο δεν μπορώ να ακούσω επειδή το ροδάκι με το οποίο αλλάζει ο σταθμός,δεν μένει σταθερό,και αλλάζει από μόνο του
ψαλίδι για τα μαλλιά
δεν μπορώ να κάνω μπούκλες σε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το μαλλί
ντιβιντί πλέιερ
μου το πήρε η νονά μου δώρο,αλλα δεν το χρησιμοποιώ..........ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.