The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:06 Ο The Djinn: #1 03-05-07 11:06 Τι ειναι αυτο που αγορασατε και πραγματικα το μετανιωσατε; Ειτε γιατι τελικα δεν σας χρειαζοταν, ειτε γιατι δεν βγηκε οπως το θελατε ειτε για οποιονδηποτε αλλο λογο; Οποιοδηποτε αντικειμενο, οποιασδηποτε αξιας οποιαδηποτε περιοδο της ζωης σας... (το thread και η ΟΔ δε σκοπευει να σας δωσει πισω τα χρηματα που κλαιτε οποτε μην χαιρεστε! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η Asterismos: #2 03-05-07 11:28 Λοιπόν, το πλέον αποτυχημένο και κλαίω τα λεφτά μου, προϊόν που αγόρασα ήταν μία βούρτσα που και καλά δούλευε με μπαταρία και ίσιωνε τα μαλλιά. Το προϊόν αυτό ήταν τόσο ανίσχυρο που το μόνο που κατάφερνε ήταν να μου μπερδεύει το μαλλί ακόμα περισσότερο. Και το πλήρωσα και 70 ευρώ με τα μεταφορικά . Από τότε υποσχέθηκα να μην ξανααγοράσω τίποτα από αυτά τα telemarketing που προωθούν χαζοπροϊόντα από την τηλεόραση. ΜΑ ΠΟΤΕ λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Ο deadhead_pirate: #3 03-05-07 11:55 Ενα psp μαζί με δύο αυθεντικά παιχνίδια..... Το βαρέθηκα πολύ πιο γρήγορα από όσο θα περίμενα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:08 Η Oralee έγραψε: #4 03-05-07 12:08 Διάφορα μηχανήματα για να ισιώνουν και να σγουραίνουν τα μαλλιά.. Βαριέμαι να τα χρησιμοποιήσω δεύτερη φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η scar.lett: #5 03-05-07 12:19 κλαίω ακόμα τα λεφτά που έδωσα να αγοράσω κάτι υπέροχα παπούτσια που όμως είναι τόσο ψηλοτάκουνα που δεν μπορώ να περπατήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #6 03-05-07 12:25 Χμ, με ρούχα έχω κάνει άτοπες αγορές... ειδικά επειδή προέκυψαν πολύ μικρά!!! Πχ ένα τζην, που εκείνη τι στιγμή ήμουν νηστική και πίστευα ότι θα είναι και ελαστικό (γιατί όσα έχω πάρει και δεν άνοιξαν ποτέ, άλλα τόσα έχω πάρει και έγιναν σακούλες!!)... Κάτι άλλο... χμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η mara έγραψε: #7 03-05-07 12:28 δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ειναι αυτο που αγορασατε και πραγματικα το μετανιωσατε; Ειτε γιατι τελικα δεν σας χρειαζοταν, ειτε γιατι δεν βγηκε οπως το θελατε ειτε για οποιονδηποτε αλλο λογο; Οποιοδηποτε αντικειμενο, οποιασδηποτε αξιας οποιαδηποτε περιοδο της ζωης σας... (το thread και η ΟΔ δε σκοπευει να σας δωσει πισω τα χρηματα που κλαιτε οποτε μην χαιρεστε! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asterismos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:28 Η Asterismos: #2 03-05-07 11:28 Λοιπόν, το πλέον αποτυχημένο και κλαίω τα λεφτά μου, προϊόν που αγόρασα ήταν μία βούρτσα που και καλά δούλευε με μπαταρία και ίσιωνε τα μαλλιά. Το προϊόν αυτό ήταν τόσο ανίσχυρο που το μόνο που κατάφερνε ήταν να μου μπερδεύει το μαλλί ακόμα περισσότερο. Και το πλήρωσα και 70 ευρώ με τα μεταφορικά . Από τότε υποσχέθηκα να μην ξανααγοράσω τίποτα από αυτά τα telemarketing που προωθούν χαζοπροϊόντα από την τηλεόραση. ΜΑ ΠΟΤΕ λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Ο deadhead_pirate: #3 03-05-07 11:55 Ενα psp μαζί με δύο αυθεντικά παιχνίδια..... Το βαρέθηκα πολύ πιο γρήγορα από όσο θα περίμενα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:08 Η Oralee έγραψε: #4 03-05-07 12:08 Διάφορα μηχανήματα για να ισιώνουν και να σγουραίνουν τα μαλλιά.. Βαριέμαι να τα χρησιμοποιήσω δεύτερη φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η scar.lett: #5 03-05-07 12:19 κλαίω ακόμα τα λεφτά που έδωσα να αγοράσω κάτι υπέροχα παπούτσια που όμως είναι τόσο ψηλοτάκουνα που δεν μπορώ να περπατήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #6 03-05-07 12:25 Χμ, με ρούχα έχω κάνει άτοπες αγορές... ειδικά επειδή προέκυψαν πολύ μικρά!!! Πχ ένα τζην, που εκείνη τι στιγμή ήμουν νηστική και πίστευα ότι θα είναι και ελαστικό (γιατί όσα έχω πάρει και δεν άνοιξαν ποτέ, άλλα τόσα έχω πάρει και έγιναν σακούλες!!)... Κάτι άλλο... χμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η mara έγραψε: #7 03-05-07 12:28 δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, το πλέον αποτυχημένο και κλαίω τα λεφτά μου, προϊόν που αγόρασα ήταν μία βούρτσα που και καλά δούλευε με μπαταρία και ίσιωνε τα μαλλιά. Το προϊόν αυτό ήταν τόσο ανίσχυρο που το μόνο που κατάφερνε ήταν να μου μπερδεύει το μαλλί ακόμα περισσότερο. Και το πλήρωσα και 70 ευρώ με τα μεταφορικά . Από τότε υποσχέθηκα να μην ξανααγοράσω τίποτα από αυτά τα telemarketing που προωθούν χαζοπροϊόντα από την τηλεόραση. ΜΑ ΠΟΤΕ λέμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 11:55 Ο deadhead_pirate: #3 03-05-07 11:55 Ενα psp μαζί με δύο αυθεντικά παιχνίδια..... Το βαρέθηκα πολύ πιο γρήγορα από όσο θα περίμενα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:08 Η Oralee έγραψε: #4 03-05-07 12:08 Διάφορα μηχανήματα για να ισιώνουν και να σγουραίνουν τα μαλλιά.. Βαριέμαι να τα χρησιμοποιήσω δεύτερη φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η scar.lett: #5 03-05-07 12:19 κλαίω ακόμα τα λεφτά που έδωσα να αγοράσω κάτι υπέροχα παπούτσια που όμως είναι τόσο ψηλοτάκουνα που δεν μπορώ να περπατήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #6 03-05-07 12:25 Χμ, με ρούχα έχω κάνει άτοπες αγορές... ειδικά επειδή προέκυψαν πολύ μικρά!!! Πχ ένα τζην, που εκείνη τι στιγμή ήμουν νηστική και πίστευα ότι θα είναι και ελαστικό (γιατί όσα έχω πάρει και δεν άνοιξαν ποτέ, άλλα τόσα έχω πάρει και έγιναν σακούλες!!)... Κάτι άλλο... χμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η mara έγραψε: #7 03-05-07 12:28 δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα psp μαζί με δύο αυθεντικά παιχνίδια..... Το βαρέθηκα πολύ πιο γρήγορα από όσο θα περίμενα....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:08 Η Oralee έγραψε: #4 03-05-07 12:08 Διάφορα μηχανήματα για να ισιώνουν και να σγουραίνουν τα μαλλιά.. Βαριέμαι να τα χρησιμοποιήσω δεύτερη φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η scar.lett: #5 03-05-07 12:19 κλαίω ακόμα τα λεφτά που έδωσα να αγοράσω κάτι υπέροχα παπούτσια που όμως είναι τόσο ψηλοτάκουνα που δεν μπορώ να περπατήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #6 03-05-07 12:25 Χμ, με ρούχα έχω κάνει άτοπες αγορές... ειδικά επειδή προέκυψαν πολύ μικρά!!! Πχ ένα τζην, που εκείνη τι στιγμή ήμουν νηστική και πίστευα ότι θα είναι και ελαστικό (γιατί όσα έχω πάρει και δεν άνοιξαν ποτέ, άλλα τόσα έχω πάρει και έγιναν σακούλες!!)... Κάτι άλλο... χμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η mara έγραψε: #7 03-05-07 12:28 δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διάφορα μηχανήματα για να ισιώνουν και να σγουραίνουν τα μαλλιά.. Βαριέμαι να τα χρησιμοποιήσω δεύτερη φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
scar.lett Εκκολαπτόμενο μέλος Η scar.lett αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:19 Η scar.lett: #5 03-05-07 12:19 κλαίω ακόμα τα λεφτά που έδωσα να αγοράσω κάτι υπέροχα παπούτσια που όμως είναι τόσο ψηλοτάκουνα που δεν μπορώ να περπατήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #6 03-05-07 12:25 Χμ, με ρούχα έχω κάνει άτοπες αγορές... ειδικά επειδή προέκυψαν πολύ μικρά!!! Πχ ένα τζην, που εκείνη τι στιγμή ήμουν νηστική και πίστευα ότι θα είναι και ελαστικό (γιατί όσα έχω πάρει και δεν άνοιξαν ποτέ, άλλα τόσα έχω πάρει και έγιναν σακούλες!!)... Κάτι άλλο... χμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η mara έγραψε: #7 03-05-07 12:28 δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλαίω ακόμα τα λεφτά που έδωσα να αγοράσω κάτι υπέροχα παπούτσια που όμως είναι τόσο ψηλοτάκουνα που δεν μπορώ να περπατήσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #6 03-05-07 12:25 Χμ, με ρούχα έχω κάνει άτοπες αγορές... ειδικά επειδή προέκυψαν πολύ μικρά!!! Πχ ένα τζην, που εκείνη τι στιγμή ήμουν νηστική και πίστευα ότι θα είναι και ελαστικό (γιατί όσα έχω πάρει και δεν άνοιξαν ποτέ, άλλα τόσα έχω πάρει και έγιναν σακούλες!!)... Κάτι άλλο... χμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η mara έγραψε: #7 03-05-07 12:28 δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, με ρούχα έχω κάνει άτοπες αγορές... ειδικά επειδή προέκυψαν πολύ μικρά!!! Πχ ένα τζην, που εκείνη τι στιγμή ήμουν νηστική και πίστευα ότι θα είναι και ελαστικό (γιατί όσα έχω πάρει και δεν άνοιξαν ποτέ, άλλα τόσα έχω πάρει και έγιναν σακούλες!!)... Κάτι άλλο... χμμμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mara Πολύ δραστήριο μέλος Η mara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 1.368 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:28 Η mara έγραψε: #7 03-05-07 12:28 δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ειναι κάτι συγκεκριμένο... εχει να κάνει με ρουχα και μηχανήματα / προιοντα ισίωματος μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 12:54 Η underwater: #8 03-05-07 12:54 Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν κάνω συχνά αποτυχημένες αγορές! Όταν ήμουν πιο μικρή έκανα πολλά σφάλματα (κυρίως στον τομέα ρούχα), αλλά νομίζω έχω "καλό μάτι" και με την εμπειρία παίρνω πάντα ωραία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Μια εξαίρεση ήταν ένα παντελόνι που με είχε ενθουσιάσει. Το έβαλα 2-3 φορές, αλλά μετά διαπίστωσα ότι το γεγονός ότι είχε μήκος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο δεν κολάκευε τα όχι και πολύ μακριά ποδαράκια μου, οπότε το έκανα πάσα στην αδερφή μου που της πάει περισσότερο! Επίσης τυχαίνει να πάρω κρέμες, σαμπουάν και παρόμοια προϊόντα και να διαπιστώσω ότι είναι βλακείες, οπότε να μην τα τελειώσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zero Νεοφερμένο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και επαγγέλλεται Τεχνίτης. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:09 Ο zero έγραψε: #9 03-05-07 13:09 Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλαίω τά λευτά μου γιά ένα λάπτοπ που πείρα ένα TYRBO X !!!! χάλια μαύρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:42 Η zanin έγραψε: #10 03-05-07 13:42 μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπλούζες κατα βάση..... εμμμμ και πολλά άλλα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Μαΐου 2007 στις 13:52 Ο Guest 990498: #11 03-05-07 13:52 Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παπούτσια και παντελόνια κατά κύριο λόγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Circadian Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 325 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 13:54 Ο Circadian: #12 03-05-07 13:54 Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποδοσφαιρικά παπούτσια για τεχνητό χλωροτάπητα . Μιλάμε για μελετημένη αγορά κατόπιν ωρίμου σκέψεως . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 14:48 Η Subject to change: #13 03-05-07 14:48 Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παπούτσια που τα πήρα επειδή ήταν ωραία και τελικά με λίγο περπάτημα πονούσα αφόρητα και έβγαζα φουσκάλες. Προιόντα απο telemarketing Διάφορα περίεργα φαγητά που τελικά δεν μου άρεσαν μιας και πειραματίζομαι αρκετά και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προιόν Χμμμ αυτά κυρίως kajira όποτε σε διαβάζω με αυτό το άβαταρ νομίζω οτι είσαι ο Hunter!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:04 Η Oralee έγραψε: #14 03-05-07 15:04 [οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[οφφ τοπικ ον] Δεν εισαι η μόνη [οφφ τόπικ οφφ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 15:59 Η suspiria έγραψε: #15 03-05-07 15:59 εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εισητήρια για τη συναυλία των rolling stones (που ποτέ δεν έγινε) απο λάθος μέρος το psp, που είπε ο πειρατής, κι εμένα με απογοήτευσε κάπως, πρέπει να είσαι συνεχώς κάτω απο μία πρίζα δεν μου έρχονται άλλα τώρα αλλά είναι αρκετές φορές που λέω οτι κακώς αγόρασα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 16:46 Ο Hunter έγραψε: #16 03-05-07 16:46 ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ενα bluetooth ακουστικο, πεταμενα λεφτα (μου εφυγε απο το αυτι και πηγε σε εναν υπονομο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:18 Η chica_loca: #17 03-05-07 17:18 παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουνίου 2007 jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παπουτσια....ειναι πολυ ομορφα εδωσα κ πολλα λεφτα, αλλα πηρα μικροτερο νουμερο(38) γιατι το 39 μου ηταν μεγαλο. Ερμ....μια φορα τα φορεσα...κ τα ποδια μου ειχαν φουσκωσει. Δεν δοκιμασα ξανα... Τα πουλαω οποια κοπελα ενδιαφερεται !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jorgywalker Νεοφερμένο μέλος Ο jorgywalker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:21 Ο jorgywalker: #18 03-05-07 17:21 Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν από κανά μισαωράκι πήρα εισητήρια για το Spidrerman 3. Ελπίζω να μην χρειαστεί αύριο να γράψω σε αυτό το θέμα.... Αν και από ότι έχω ακούσει πρέπει να είναι ταινιάρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:43 Η Γίδι έγραψε: #19 03-05-07 17:43 Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 3 Μαΐου 2007 στις 17:44 Ο Γιάννης έγραψε: #20 03-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Κι εγώ το bluetooth μου δεν το πολυχρησιμοποιώ... Click για ανάπτυξη... Αφου δεν έχεις κινητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.