Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 19:34 Η Isiliel έγραψε: #221 16-11-10 19:34 Συνήθεια, δευτέρα φύσις, Θοδώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:30 Ο Boom έγραψε: #222 16-11-10 21:30 Βρήκα αυτό με videakia από το youtube! Εμένα μου άρεσε και παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:46 Η Isiliel έγραψε: #223 16-11-10 21:46 Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:50 Ο Boom έγραψε: #224 16-11-10 21:50 Σήμερα άρχισα την εξερεύνηση του προγράμματος. :Ρ Ένα βιντεάκι με αδυνάτισμα πάντως, με άφησε άφωνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:35 Ο Boom έγραψε: #225 17-11-10 17:35 Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #226 17-11-10 17:38 Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:39 Η maria_lulu: #227 17-11-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συνήθεια, δευτέρα φύσις, Θοδώρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:30 Ο Boom έγραψε: #222 16-11-10 21:30 Βρήκα αυτό με videakia από το youtube! Εμένα μου άρεσε και παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:46 Η Isiliel έγραψε: #223 16-11-10 21:46 Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:50 Ο Boom έγραψε: #224 16-11-10 21:50 Σήμερα άρχισα την εξερεύνηση του προγράμματος. :Ρ Ένα βιντεάκι με αδυνάτισμα πάντως, με άφησε άφωνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:35 Ο Boom έγραψε: #225 17-11-10 17:35 Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #226 17-11-10 17:38 Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:39 Η maria_lulu: #227 17-11-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα αυτό με videakia από το youtube! Εμένα μου άρεσε και παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:46 Η Isiliel έγραψε: #223 16-11-10 21:46 Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:50 Ο Boom έγραψε: #224 16-11-10 21:50 Σήμερα άρχισα την εξερεύνηση του προγράμματος. :Ρ Ένα βιντεάκι με αδυνάτισμα πάντως, με άφησε άφωνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:35 Ο Boom έγραψε: #225 17-11-10 17:35 Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #226 17-11-10 17:38 Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:39 Η maria_lulu: #227 17-11-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2010 στις 21:50 Ο Boom έγραψε: #224 16-11-10 21:50 Σήμερα άρχισα την εξερεύνηση του προγράμματος. :Ρ Ένα βιντεάκι με αδυνάτισμα πάντως, με άφησε άφωνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:35 Ο Boom έγραψε: #225 17-11-10 17:35 Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #226 17-11-10 17:38 Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:39 Η maria_lulu: #227 17-11-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα άρχισα την εξερεύνηση του προγράμματος. :Ρ Ένα βιντεάκι με αδυνάτισμα πάντως, με άφησε άφωνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:35 Ο Boom έγραψε: #225 17-11-10 17:35 Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #226 17-11-10 17:38 Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:39 Η maria_lulu: #227 17-11-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Noisette έγραψε: #226 17-11-10 17:38 Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:39 Η maria_lulu: #227 17-11-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:39 Η maria_lulu: #227 17-11-10 17:39 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πώς μεγαλώνουμε/μικραίνουμε ένα αντικείμενό; Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:41 Η Noisette έγραψε: #228 17-11-10 17:41 Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maria_lulu: Εχω και εγω αυτη την απορια. Επισης πως μεγαλωσουμε/μικραινουμε μια φωτογραφια για να φτιαξουμε ενα περιγραμμα? Click για ανάπτυξη... Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu Επιφανές μέλος Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:45 Η maria_lulu: #229 17-11-10 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Select> All και μετά ή copy και paste σε νέο αρχείο ή ctrl+T για free transform. Προσοχή! Για να κρατηθούν οι αναλογίες πατάμε ταυτόχρονα το shift όταν μικραίνουμε/μεγαλώνουμε! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:46 Η Isiliel έγραψε: #230 17-11-10 17:46 @theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@theodora: Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το επιλέγεις με την πένα. Αποθηκεύεις το path. Το κάνεις new layer. Και μετά ctrl +T για free transform... Click για ανάπτυξη... Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:50 Η Noisette έγραψε: #231 17-11-10 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: @theodora: Μια χαρά στα είπε η Μάρω μας! Για να ακριβολογούμε, επιλέγεις αυτό που θέλεις να μεγαλώσεις με το πιο κατάλληλο εργαλείο για την περίσταση, το κάνεις new layer πατώντας ctrl+j (τώρα το έμαθα αυτό το shortcut! ) και μετά όπως στα είπε η Μάρω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωω Ισι! Και γω τώρα μαθαίνω οπότε είχα μία ανησυχία αν τα είπα καλά... Δεν το ήξερα αυτό το shortcut! Αααα και να προσθέσω και κάτι για το free transform...αν θέλει κανείς να κάνει κάποια ειδική παραμόρφωση σε μία μόνο πλευρά για παράδειγμα...μπορεί πατώντας το ctrl να αλλάξει μόνο την γωνία που θέλει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Isiliel έγραψε: #232 17-11-10 17:53 Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μην είσαι πάντα σίγουρη ότι κι εγώ τα λέω τέλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 17:53 Η Noisette έγραψε: #233 17-11-10 17:53 Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:01 Η Isiliel έγραψε: #234 17-11-10 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντως όσα έχεις πει σωστά είναι... Να ρωτήσω τώρα και κάτι που δεν ξέρω Ισι... Κάποιες φορές πάω να επιλέξω κάτι σε μία εικόνα και μου βγάζει ότι "Δεν υπάρχουν pixels επιλεγμένα". Γιατί αυτό? Click για ανάπτυξη... Λάθος μπορεί να μην είναι, αλλά μπορεί ας πούμε να υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να γίνει το ίδιο πράγμα. Όσο ζω μαθαίνω... Τώρα, γι' αυτό που ρώτησες, δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ: Είτε η περιοχή που επέλεξες ήταν πολύ μικρή για να την αναγνωρίσει το photoshop, είτε ήσουν σε λάθος layer το οποίο ήταν άδειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:02 Η Noisette έγραψε: #235 17-11-10 18:02 Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμμμ...μάλλον το δεύτερο.... Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:07 Η Isiliel έγραψε: #236 17-11-10 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Πάντα ξεχνιέμαι σε ποιό layer πρέπει να είμαι... Click για ανάπτυξη... Και ποιος δεν το κάνει αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:39 Ο rascal_gd: #237 17-11-10 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θεοδώρα προλαβαίνεις να πάρεις μέρος και στο διαγωνισμό μας!!!! Περιμένουμε συμμετοχή! Click για ανάπτυξη... Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 18:42 Η Isiliel έγραψε: #238 17-11-10 18:42 Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus orchidea Vold Viedo Memetchi fmarulezkd tinekastil2 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ήθελες προσωπική πρόσκληση εσύ; Τον έχουμε βάλει στα top threads και αν θυμάμαι καλά, είναι και υπόμνημα στην κατηγορία... Προλαβαίνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:16 Ο katalinos: #239 17-11-10 19:16 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ξεκινησε διαγωνισμος photoshop και δεν μου ειπατε τιποτα;; Click για ανάπτυξη... θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2010 στις 19:21 Ο fockos έγραψε: #240 17-11-10 19:21 Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katalinos: θέλαμε να έχουμε ελπίδες να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... Κataline πάρε και εσυ μέρος στο διαγωνισμό αφού το έχεις Δε χρειάζεται να μάθεις το photoshop αλλά το photoshop να μάθει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.