Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

μπορειτε να μου εξηγησετε το καθε κουμπι? σας παρακαλω....
Υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγεται "F1" στο πληκτρολόγιό σου. Πάτα το.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

μπορειτε να μου εξηγησετε το καθε κουμπι? σας παρακαλω....
Οδηγός χρήσης στα Ελληνικά CS4 ή CS3
Επισκόπηση Εργαλείων
Επισκόπηση Layer's palette
Αν δεν ανοίξεις μερικές φωτογραφίες να παίξεις μόνη σου, photoshop δεν μαθαίνεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Οδηγός χρήσης στα Ελληνικά CS4 ή CS3
Επισκόπηση Εργαλείων
Επισκόπηση Layer's palette
Αν δεν ανοίξεις μερικές φωτογραφίες να παίξεις μόνη σου, photoshop δεν μαθαίνεις...
το εχω κανει. εχω δοκιμασει πολλες φωτο. το μονο που καταφερα ηταν να τις κανω καρο...

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ελα βρε το "feather" ειναι ενεργοποιησιμη εντολη αφου εχεις διαλεξει ενα κομματι απ'τη φωτο σου. Υπαρχει αν θυμαμαι καλα στο "Select", υπαρχει σαν εντολη κανοντας δεξι κλικ στο κομματι που εχεις ξεγυρισει(νομιζω), ενεγοποιηται και με τη συντομευση "αλτ+κοντρολ+D"(αν θυμαμαι καλα-τεσπα σ'ενα καινουριο προγραμμα για σενα του βγαζεις τα ματακια αν θες να το μαθεις, οποτε μην εχεις ενδιασμους, δοκιμασε οτι σου ειπα να δεις αν ισχυουν!!!).
Ας πουμε λοιπον οτι εχεις ξεγυρισει εναν ανθρωπο απο μια φωτο και θες να τον μεταφερεις σε μια αλλη. Αφου τον ξεγυρισεις πατας την εντολη "feather" και σου ζητα να βαλεις μια τιμη. Βαζεις 1 μεχρι 5 αναλογως τo resolution και αυτο σου κανει πιο αχνο το περιγραμμα σβηνοντας το λιγο-λιγο απο γυρω-γυρω. Αυτο που προσπαθουσες να κανεις με τη σβηστρα.
Σ'ευχαριστώωω ρασκαλίτοοο!

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο δικό μου PS, λίγο παλιότερη έκδοση βέβαια, αν πλησιάσω το ποντίκι πάνω στο κάθε εικονίδιο, εμφανίζεται και η λειτουργία τουμπορειτε να μου εξηγησετε το καθε κουμπι? σας παρακαλω....
Isiliel
Επιφανές μέλος

Καλό είναι να ξέρεις τι θέλεις να φτιάξεις. Να έχεις ένα στόχο. Έτσι, θα αναζητήσεις συγκεκριμένα εργαλεία και λειτουργίες και όπου κολλήσεις θα μπορούμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε.το εχω κανει. εχω δοκιμασει πολλες φωτο. το μονο που καταφερα ηταν να τις κανω καρο...![]()
maria_lulu
Επιφανές μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Ανοιγεις τις εικονες στο photoshop. Με το δευτερο εργαλειο διαλεγεις την περιοχη που θες να μεταφερεις. Στη συνεχεια με το πρωτο εργαλειο πατωντας συνεχωμενα αριστερο κλικ την μεταφερεις στην αλλη εικονα.πως μπορω να παρω ενα κομματι μιας εικονας και να το βαλλω σε μια αλλη με καλη επεξεργασια και να μοιαζει σαν να ειναι η αυθεντικη? το φωτοσοπ τι λειτουργιες εχει? μπορειτε να μου πειτε μερικες?![]()
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

ναι αλλα δεν ειναι ακριβως το σχεδιο της! περνει και το περιγραμμα! πχ. αυτη η φωτο που εχω προφιλ παω να κοψβ το κουνελι και παιρνει και το ποδι του σκυλου!![]()
Κάνε zoom in και επέλεξε το εργαλείο που λέγεται polygonal lasso tool και σιγά σιγά επέλεξε το κουνέλι...

maria_lulu
Επιφανές μέλος

px: θελω να κανω αυτη την εικονα...

maria_lulu
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Τι ευχαριστείς;ενταξει τα καταφερα! ευχαριστω παρα πολυ! πως μπορω να το αποθηκευσω?![]()
Ούτε το πρόγραμμα έχω ούτε το χρησιμοποίησα ποτέ.

Αυτό έλεγε το παραθυράκι.

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.