Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.451 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2023 στις 00:46 Ο Scandal έγραψε: #1 11-08-23 00:46 Πάντως τον τελευταίο καιρό το YouTube έχει αρχίσει και γεμίζει AI περιεχόμενο. Πχ ανασταίνουμε φωνές τραγουδιστών ή γίνονται cover τραγουδιών με χρήση AI. Δε ξέρω κατά πόσο αυτό θα αρέσει στους εν ζωή τραγουδιστές. Λέτε να αρχίσουν να κυνηγάνε αυτό το περιεχόμενο αν επεκταθεί πολύ; Wanda Νεοφερμένο μέλος Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 18:56 Η Wanda έγραψε: #2 30-01-24 18:56 Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου αρέσει πχ να ακούω Freddie Mercury να τραγουδάει Sia. Καταρχάς, είναι ψεύτικο, δεν έγινε ποτέ, είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία, οπότε δε με συγκινεί ούτε μισή νότα για να καθίσω να το ακούσω. It's a hard pass for me. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Ο nPb έγραψε: #3 30-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Wanda: Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου αρέσει πχ να ακούω Freddie Mercury να τραγουδάει Sia. Καταρχάς, είναι ψεύτικο, δεν έγινε ποτέ, είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία, οπότε δε με συγκινεί ούτε μισή νότα για να καθίσω να το ακούσω. It's a hard pass for me. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά φτιάχνομαι να ακούω την ΑΙ έκδοση Μητσοτάκη να τραγουδάει Δυόμισι και εγώ περιμένω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.451 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 01:04 Ο Scandal έγραψε: #4 28-11-25 01:04 Φοβερό adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 11:21 Η adams33 έγραψε: #5 28-11-25 11:21 Πριν λιγο ξαναμπηκε η κοπέλα που με βοηθαει στο γραφείο και με ρωτησε τι κόλλημα εχω φαει απο το πρωι ...... Που να εξηγησεις τα συναισθηματα που πηγαζουν ........ευχαριστώ Πετρο ...τρομερο μου αλλαξες ολη την μερα !!! Αναμένουμε ακομα περισσότερα ... Υποκλινουμ-ΑΙ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal thenutritionist camil Kate1914 taketrance charmander chester20080 AggelikiGr Wanda marww Meow fmarulezkd jj! giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως τον τελευταίο καιρό το YouTube έχει αρχίσει και γεμίζει AI περιεχόμενο. Πχ ανασταίνουμε φωνές τραγουδιστών ή γίνονται cover τραγουδιών με χρήση AI. Δε ξέρω κατά πόσο αυτό θα αρέσει στους εν ζωή τραγουδιστές. Λέτε να αρχίσουν να κυνηγάνε αυτό το περιεχόμενο αν επεκταθεί πολύ;
Wanda Νεοφερμένο μέλος Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 18:56 Η Wanda έγραψε: #2 30-01-24 18:56 Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου αρέσει πχ να ακούω Freddie Mercury να τραγουδάει Sia. Καταρχάς, είναι ψεύτικο, δεν έγινε ποτέ, είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία, οπότε δε με συγκινεί ούτε μισή νότα για να καθίσω να το ακούσω. It's a hard pass for me. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Ο nPb έγραψε: #3 30-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Wanda: Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου αρέσει πχ να ακούω Freddie Mercury να τραγουδάει Sia. Καταρχάς, είναι ψεύτικο, δεν έγινε ποτέ, είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία, οπότε δε με συγκινεί ούτε μισή νότα για να καθίσω να το ακούσω. It's a hard pass for me. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά φτιάχνομαι να ακούω την ΑΙ έκδοση Μητσοτάκη να τραγουδάει Δυόμισι και εγώ περιμένω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.451 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 01:04 Ο Scandal έγραψε: #4 28-11-25 01:04 Φοβερό adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 11:21 Η adams33 έγραψε: #5 28-11-25 11:21 Πριν λιγο ξαναμπηκε η κοπέλα που με βοηθαει στο γραφείο και με ρωτησε τι κόλλημα εχω φαει απο το πρωι ...... Που να εξηγησεις τα συναισθηματα που πηγαζουν ........ευχαριστώ Πετρο ...τρομερο μου αλλαξες ολη την μερα !!! Αναμένουμε ακομα περισσότερα ... Υποκλινουμ-ΑΙ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal thenutritionist camil Kate1914 taketrance charmander chester20080 AggelikiGr Wanda marww Meow fmarulezkd jj! giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου αρέσει πχ να ακούω Freddie Mercury να τραγουδάει Sia. Καταρχάς, είναι ψεύτικο, δεν έγινε ποτέ, είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία, οπότε δε με συγκινεί ούτε μισή νότα για να καθίσω να το ακούσω. It's a hard pass for me.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.167 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 19:01 Ο nPb έγραψε: #3 30-01-24 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Wanda: Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου αρέσει πχ να ακούω Freddie Mercury να τραγουδάει Sia. Καταρχάς, είναι ψεύτικο, δεν έγινε ποτέ, είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία, οπότε δε με συγκινεί ούτε μισή νότα για να καθίσω να το ακούσω. It's a hard pass for me. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά φτιάχνομαι να ακούω την ΑΙ έκδοση Μητσοτάκη να τραγουδάει Δυόμισι και εγώ περιμένω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.451 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 01:04 Ο Scandal έγραψε: #4 28-11-25 01:04 Φοβερό adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 11:21 Η adams33 έγραψε: #5 28-11-25 11:21 Πριν λιγο ξαναμπηκε η κοπέλα που με βοηθαει στο γραφείο και με ρωτησε τι κόλλημα εχω φαει απο το πρωι ...... Που να εξηγησεις τα συναισθηματα που πηγαζουν ........ευχαριστώ Πετρο ...τρομερο μου αλλαξες ολη την μερα !!! Αναμένουμε ακομα περισσότερα ... Υποκλινουμ-ΑΙ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal thenutritionist camil Kate1914 taketrance charmander chester20080 AggelikiGr Wanda marww Meow fmarulezkd jj! giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wanda: Δεν ξέρω, πάντως εμένα δε μου αρέσει πχ να ακούω Freddie Mercury να τραγουδάει Sia. Καταρχάς, είναι ψεύτικο, δεν έγινε ποτέ, είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία, οπότε δε με συγκινεί ούτε μισή νότα για να καθίσω να το ακούσω. It's a hard pass for me. Click για ανάπτυξη... Προσωπικά φτιάχνομαι να ακούω την ΑΙ έκδοση Μητσοτάκη να τραγουδάει Δυόμισι και εγώ περιμένω.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.451 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 01:04 Ο Scandal έγραψε: #4 28-11-25 01:04 Φοβερό adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 11:21 Η adams33 έγραψε: #5 28-11-25 11:21 Πριν λιγο ξαναμπηκε η κοπέλα που με βοηθαει στο γραφείο και με ρωτησε τι κόλλημα εχω φαει απο το πρωι ...... Που να εξηγησεις τα συναισθηματα που πηγαζουν ........ευχαριστώ Πετρο ...τρομερο μου αλλαξες ολη την μερα !!! Αναμένουμε ακομα περισσότερα ... Υποκλινουμ-ΑΙ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2025 στις 11:21 Η adams33 έγραψε: #5 28-11-25 11:21 Πριν λιγο ξαναμπηκε η κοπέλα που με βοηθαει στο γραφείο και με ρωτησε τι κόλλημα εχω φαει απο το πρωι ...... Που να εξηγησεις τα συναισθηματα που πηγαζουν ........ευχαριστώ Πετρο ...τρομερο μου αλλαξες ολη την μερα !!! Αναμένουμε ακομα περισσότερα ... Υποκλινουμ-ΑΙ
Πριν λιγο ξαναμπηκε η κοπέλα που με βοηθαει στο γραφείο και με ρωτησε τι κόλλημα εχω φαει απο το πρωι ...... Που να εξηγησεις τα συναισθηματα που πηγαζουν ........ευχαριστώ Πετρο ...τρομερο μου αλλαξες ολη την μερα !!! Αναμένουμε ακομα περισσότερα ... Υποκλινουμ-ΑΙ