theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

22-09-24

13:25
Θεωρώ ότι στα οικιακά ακίνητα το airbnb θαα τελειώσει οριστικά άμεσα, καθώς ο σκοπός των μέτρων είναι αυτός. Ίσως μείνει για επαγγελματικές χρήσεις.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-11-24

21:43
Σκέφτομαι αυτή την στιγμή να βάλω το εξοχικό στο Πήλιο για Airbnb. Είναι περίπου 300 τ.μ. διώροφο και με κήπο.
Αλλά μου γεννιούνται πολλές απορίες και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει, να μου απαντήσει σε μερικά πράγματα.
1. Πώς γίνεται μετά, αφού φεύγει ο ενοικιαστής, να καθαρίζεται και γενικά να ελέγχεται το σπίτι; Πρέπει να βάλω εγώ άνθρωπο και γενικά πόσα περίπου τον μήνα θα στοιχίζει αυτό;
2. Πρέπει να βάλω άνθρωπο να τους υποδέχεται ή μπορώ να βάλω πχ το κλειδί σε μια θυρίδα με κωδικό και να το παίρνει από εκεί;
3. Γενικά, τι άλλο χρειάζεται για αυτό;
Αλλά μου γεννιούνται πολλές απορίες και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει, να μου απαντήσει σε μερικά πράγματα.
1. Πώς γίνεται μετά, αφού φεύγει ο ενοικιαστής, να καθαρίζεται και γενικά να ελέγχεται το σπίτι; Πρέπει να βάλω εγώ άνθρωπο και γενικά πόσα περίπου τον μήνα θα στοιχίζει αυτό;
2. Πρέπει να βάλω άνθρωπο να τους υποδέχεται ή μπορώ να βάλω πχ το κλειδί σε μια θυρίδα με κωδικό και να το παίρνει από εκεί;
3. Γενικά, τι άλλο χρειάζεται για αυτό;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-11-24

22:16
Θα πας σε μια εταιρεία να στο διαχειριστεί κ θα τα αναλάβει όλα αυτη1. Πώς γίνεται μετά, αφού φεύγει ο ενοικιαστής, να καθαρίζεται και γενικά να ελέγχεται το σπίτι; Πρέπει να βάλω εγώ άνθρωπο και γενικά πόσα περίπου τον μήνα θα στοιχίζει αυτό;
Κ τα δύο μπορείς2. Πρέπει να βάλω άνθρωπο να τους υποδέχεται ή μπορώ να βάλω πχ το κλειδί σε μια θυρίδα με κωδικό και να το παίρνει από εκεί;
Αν είσαι μακριά κ δεν μπορείς να το διαχειριστείς, πήγαινε σε μια εταιρεία property management , θα σου παίρνει μια προμήθεια αλλά θα έχεις περισσότερα έσοδα κ γενικά αν είναι καλή εταιρεία θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα κ το κεφάλι σ ήσυχο3. Γενικά, τι άλλο χρειάζεται για αυτό
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-11-24

22:19
Σε ευχαριστώ πολύ!Θα πας σε μια εταιρεία να στο διαχειριστεί κ θα τα αναλάβει όλα αυτη
Κ τα δύο μπορείς
Αν είσαι μακριά κ δεν μπορείς να το διαχειριστείς, πήγαινε σε μια εταιρεία property management , θα σου παίρνει μια προμήθεια αλλά θα έχεις περισσότερα έσοδα κ γενικά αν είναι καλή εταιρεία θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα κ το κεφάλι σ ήσυχο
Οι εταιρείες property management πόσο ποσοστό κρατάει περίπου;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-11-24

22:19
15-20%Σε ευχαριστώ πολύ!
Οι εταιρείες property management πόσο ποσοστό κρατάει περίπου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thodoris_eng
- Paragontas7000
- Unboxholics
- Fernando_A
- Scandal
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- theodle
- AggelikiGr
- A350
- fourkaki
- tsiobieman