ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1 03-09-13 14:12 Γεια σας παιδιά, δημιούργησα αυτό το θέμα για τους φίλους μας που βλέπουν άνιμε διαβάζουν μάνγκα κλπ ... Λοιπόν, για να ξεκινήσουμε όσοι βλέπετε άνιμε διαβάζεται και το αντίστοιχο μάνγκα ή όχι και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milie Νεοφερμένο μέλος Η milie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:23 Η milie έγραψε: #2 03-09-13 14:23 εγώ βλέπω ανιμέ ,μα τι εννοείς ,όταν λές αντίστοιχο μάνγκα?μάλλον δεν είμαι καλά ενημερωμένη....(φώτισε με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #3 03-09-13 14:25 Όταν λέω αν διαβάζεις και το αντίστοιχο manga εννοώ πως π.χ. αν βλέπεις το anime του death note ή naruto ή οτιδήποτε , διαβάζεις και το manga του death note ή μένεις μόνο στο anime; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milie Νεοφερμένο μέλος Η milie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:33 Η milie έγραψε: #4 03-09-13 14:33 οπως θα υποψιαστικες ,μενω στο ανιμε,αν το γνωριζα μαλλον παλι θα επελεγα να μεινω στο ανιμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #5 03-09-13 14:40 Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή και έχω καταλήξει να έχω τα μισά volumes του one piece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η blonde_angel: #6 03-09-13 14:46 Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:37 Η whitelioness: #7 03-09-13 15:37 τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά, δημιούργησα αυτό το θέμα για τους φίλους μας που βλέπουν άνιμε διαβάζουν μάνγκα κλπ ... Λοιπόν, για να ξεκινήσουμε όσοι βλέπετε άνιμε διαβάζεται και το αντίστοιχο μάνγκα ή όχι και γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milie Νεοφερμένο μέλος Η milie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:23 Η milie έγραψε: #2 03-09-13 14:23 εγώ βλέπω ανιμέ ,μα τι εννοείς ,όταν λές αντίστοιχο μάνγκα?μάλλον δεν είμαι καλά ενημερωμένη....(φώτισε με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #3 03-09-13 14:25 Όταν λέω αν διαβάζεις και το αντίστοιχο manga εννοώ πως π.χ. αν βλέπεις το anime του death note ή naruto ή οτιδήποτε , διαβάζεις και το manga του death note ή μένεις μόνο στο anime; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milie Νεοφερμένο μέλος Η milie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:33 Η milie έγραψε: #4 03-09-13 14:33 οπως θα υποψιαστικες ,μενω στο ανιμε,αν το γνωριζα μαλλον παλι θα επελεγα να μεινω στο ανιμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #5 03-09-13 14:40 Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή και έχω καταλήξει να έχω τα μισά volumes του one piece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η blonde_angel: #6 03-09-13 14:46 Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:37 Η whitelioness: #7 03-09-13 15:37 τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ βλέπω ανιμέ ,μα τι εννοείς ,όταν λές αντίστοιχο μάνγκα?μάλλον δεν είμαι καλά ενημερωμένη....(φώτισε με) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #3 03-09-13 14:25 Όταν λέω αν διαβάζεις και το αντίστοιχο manga εννοώ πως π.χ. αν βλέπεις το anime του death note ή naruto ή οτιδήποτε , διαβάζεις και το manga του death note ή μένεις μόνο στο anime; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. milie Νεοφερμένο μέλος Η milie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:33 Η milie έγραψε: #4 03-09-13 14:33 οπως θα υποψιαστικες ,μενω στο ανιμε,αν το γνωριζα μαλλον παλι θα επελεγα να μεινω στο ανιμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #5 03-09-13 14:40 Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή και έχω καταλήξει να έχω τα μισά volumes του one piece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η blonde_angel: #6 03-09-13 14:46 Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:37 Η whitelioness: #7 03-09-13 15:37 τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν λέω αν διαβάζεις και το αντίστοιχο manga εννοώ πως π.χ. αν βλέπεις το anime του death note ή naruto ή οτιδήποτε , διαβάζεις και το manga του death note ή μένεις μόνο στο anime; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
milie Νεοφερμένο μέλος Η milie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:33 Η milie έγραψε: #4 03-09-13 14:33 οπως θα υποψιαστικες ,μενω στο ανιμε,αν το γνωριζα μαλλον παλι θα επελεγα να μεινω στο ανιμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #5 03-09-13 14:40 Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή και έχω καταλήξει να έχω τα μισά volumes του one piece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η blonde_angel: #6 03-09-13 14:46 Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:37 Η whitelioness: #7 03-09-13 15:37 τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οπως θα υποψιαστικες ,μενω στο ανιμε,αν το γνωριζα μαλλον παλι θα επελεγα να μεινω στο ανιμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:40 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #5 03-09-13 14:40 Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή και έχω καταλήξει να έχω τα μισά volumes του one piece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η blonde_angel: #6 03-09-13 14:46 Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:37 Η whitelioness: #7 03-09-13 15:37 τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ έτσι έλεγα στην αρχή και έχω καταλήξει να έχω τα μισά volumes του one piece Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:46 Η blonde_angel: #6 03-09-13 14:46 Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:37 Η whitelioness: #7 03-09-13 15:37 τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:37 Η whitelioness: #7 03-09-13 15:37 τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τοτε γιατι δεν παμε εδω για λεπτομερεις συζητησεις; https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=39041 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:44 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #8 03-09-13 19:44 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Είχα αρχίσει να βλέπω παλιότερα (πριν 2-3 χρόνια) αλλά σταμάτησα γρήγορα καθώς δεν είχα ίντερνετ για κάποιους μήνες. Όταν ανανεώσαμε την σύνδεση δεν συνέχισα να βλέπω γιατί ήξερα πως θα κολλήσω και δεν ήθελα. Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε και έτσι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον, νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις και κάποιον που να σχολιάζετε μαζί τι είδατε, τι σας έκανε εντύπωση κλπ. Click για ανάπτυξη... Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:42 Ο Guest 209912: #9 03-09-13 20:42 Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:46 Η blonde_angel: #10 03-09-13 20:46 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Πού μένεις και δεν υπάρχει κανείς που βλέπει άνιμε? ο.ο Click για ανάπτυξη... Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εδώ που μένω δεν ξέρω κανέναν να βλέπει ανιμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:02 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #11 03-09-13 21:02 Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Δεν είπα πως δεν υπάρχει κανείς. Είπα πως εγώ δεν ξέρω κάποιον που να βλέπει. Click για ανάπτυξη... αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Από anime έχω δει dragonball, naruto, death note, code geass, gantz και highschool of the dead. Από μάνγκα παρακολουθώ μόνο το naruto Click για ανάπτυξη... Δες One piece φίλε , και μετά πες μου την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel Εκκολαπτόμενο μέλος Η blonde_angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αισθητικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:07 Η blonde_angel: #12 03-09-13 21:07 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: αααα οκ ... Ελπίζω να βρεις κάποιον να χεις να μιλάς και για άνιμε ^_^ Click για ανάπτυξη... Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:19 Ο Guest 209912: #13 03-09-13 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Δες One piece φίλε , και μετά πες μο την γνώμη σου αν προτιμάς One piece ή naruto Click για ανάπτυξη... Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:10 Ο mr.imperfect: #14 03-09-13 22:10 Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:12 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #15 03-09-13 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Μπα δεν παιζει πλεον δεν μπορω τα μεγαλα ανιμε τυπου one piece και naruto ειναι ολο φιλερς και flashback. Προτιμω μικρότερα ανιμε με πιο σκοτεινη πλοκη και γρηγορη εξελιξη Click για ανάπτυξη... Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Όπως για παράδειγμα το Death Note... Και για να απαντησω στην ερωτηση σου, ναι διαβαζω το μανγκα παραλληλα με το ανιμε και ο λογος ειναι επειδη υπαρχοθν περισσοτερες λεπτομερεις στο μανγκα.... και επισης υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα το ανιμε να διαφερει σε ορισμενα μερη του απο το αντιστοιχο μανγκα. Click για ανάπτυξη... Τα μάνγκα τα αγοράζεις ή από mangafox; Και αν τα αγοράζεις από που; Αρχική Δημοσίευση από blonde_angel: Εάν βρω κάποιον που να βλέπει άνιμε θα αρχίσω να βλέπω και εγώ και δεν θέλω καθόλου. Είναι κόλλημα, κακά τα ψέματα. Αν πεις να κάτσεις να δεις για λίγο δεν μπορείς να σταματήσεις μετά. Έχουν ενδιαφέρον αλλά για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να αξιοποιώ αλλιώς τον ελεύθερο μου χρόνο. (δική μου άποψη) Click για ανάπτυξη... Ε και γω, επειδή βλέπω και άνιμε δεν πάει να πει πως είμαι otaku στο full, βασικά άντε να δω μια ώρα την ημέρα όχι παραπάνω γιατί έχω και άλλες ασχολίες ως καλλιτέχνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.imperfect Νεοφερμένο μέλος Ο mr.imperfect αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:17 Ο mr.imperfect: #16 03-09-13 22:17 Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:33 Ο Guest 209912: #17 03-09-13 22:33 Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΞεφυσκωτοΤουρσι: Elfen Lied, Claymore and Afro Samurai is for ya ! ^_^ Click για ανάπτυξη... Το Claymore το έχω δει το E;fen Lied τωρα έχει τόσο αίμα και κομμένα μέλη που λέω άστο ένα πολύ καλό anime είναι το Monster Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:36 Ο Guest 875331: #18 03-09-13 22:36 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Kate1914 rafaela11 Scandal fourkaki Fernando_A charmander phleidhs uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:50 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #19 03-09-13 22:50 Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Σεπτεμβρίου 2013 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από mr.imperfect: Τζωρτζ, πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να τα αγοραζεισ απο τη στιγμη που υπαρχουν ιστοσελιδες που τα προσφερουν δωρεαν... Κοιτα, μπορεις να βρεις απειρα site , μην περιοριζεσαι μονο στο mangafox... Click για ανάπτυξη... Το ξέρω συμφωνώ και το mangafox το είπα ως παράδειγμα... Απλά πώς να στο πω εγώ με τα βιβλία και τα albums έχω ένα θέμα κ θέλω να τα αγοράζω ... σαν συλλογή πως να στο πω. Πάντως από manga τα πάντα εκτός από one piece τα διαβάζω Online τα One piece τα αγοράζω Αρχική Δημοσίευση από ThodorisFast: Μερικά ελληνικά βιβλιοπολεία έχουν διάφορα μανγα με χρώματα και όχι ασπρόμαυρα. Δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά και γι'αυτό αξίζουν με τα 1000. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και αν μπορείς φίλε και αν μένεις Αθήνα γράψε κάποια μαγαζιά ή βιβλιοπωλεία με manga και τέτοια είδη ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:56 Ο Guest 875331: #20 03-09-13 22:56 Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.