O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Έεετσι... "Come on, come on ,come on... Love is all over me!"Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω.
Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα...
Edit: Τα' χα πει τότε εγώ, αλλά δε μ' άκουσε κανείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

χχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααχχαααχαχχαχαχααχαχχαχαχααχ τι πονηρός στίχος, εύγεΑρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Έεετσι... "Come on, come on ,come on... Love is all over me!"

Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:
Ι am wirelessly connected

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα επανελθω..........
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw![]()

Κι εγώ θα ψηφίσω πρώτη φορά κι ας κάνει 1,19euro το sms.Δε θα ήταν τέλεια στη μικρή, συντηρητική μας χώρα να θριαμβεύσουν αυτοί οι θεοί?Εγώ θέλω Χριστόδουλο στην απονομή του βραβείου

Μόνο μία περίπτωση υπάρχει να μην ψηφήσω: αν μέχρι τη eurovision, ακούγοντας 100 φορές τη μέρα τον ύμνο hard rock hallelujah, όπως τώρα καλή ώρα

Ο λογος ειναι απλος.Γιατι οοοοοοοοοοοοολα τα τελευταια χρονια τα τραγουδια ειναι ουσιαστικα μισοκλεμενα απο εδω και απο εκει, ξαναζεσταμενα φαγητα και τελικα κερδιζει ενα τραγουδακι "πιασαρικο" και ευχαριστο αλλα που να εχει και μια ομορφη παρουσια επι σκηνης!Και φετος τα περισσοτερα τραγουδια αν τα ακουσετε στανταρ θα πειτε..."βρε τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει..."
Εαν κερδισουν φετος οι lodi oι οποιοι για εμενα αντιπροσωπευουν το "διαφορετικο" το "ξεχωριστο" αυτο που δεν παει με τα νερα της eurovision σε υφος και στυλ, τοτε ισως ξανασκεφτω να λαβω στα σοβαρα την ολη διοργανωση...

Αληθεια την συμετοχη το Βελγιου την ειδατε;;;;

Kate Ryan το ονομα της.

Δεν λεω...μπροστα στο Ελενακι δεν πιανει μια!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ σωστή επιλογή ρήματος....Δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να ακούσουμε το τραγούδι.Μπράβο στο κορίτσιΑρχική Δημοσίευση από Mario:Αληθεια την συμετοχη το Βελγιου την ειδατε;;;;![]()

Οι lordi δεν κερδίζουν ούτε σε 1000 χρόνια δυστυχώς.Ήδη οι δικοί μας τους βγάλανε σατανιστές

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Πολύ σωστή επιλογή ρήματος....Δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να ακούσουμε το τραγούδι.Μπράβο στο κορίτσι![]()
Οι lordi δεν κερδίζουν ούτε σε 1000 χρόνια δυστυχώς.Ήδη οι δικοί μας τους βγάλανε σατανιστές.
στους Φινλανδούς πάντως ότι κι αν γίνει.
Μιλας σοβαρα;;;;;;

ΖΤΟΙΝΓΚ-ΜΠΟΥΜ-ΖΝΤΟΥΠ-ΝΤΙΝΓΚΝΤΟΝΓΚ-ΚΡΑΤΣ!!!!!!!
Παντα πρωτη ρε Ελλαδα...παντα πρωτη...αλλα πρωτη σε τιποτα σοβαρο...μπα!Χλωμο για την ωρα!
Μα καλα το ακουσαν το τραγουδι ή κρινουν απο την "gothic" κι ετσι εμφανιση τους;;
Γιατι το τραγουδακι τους ειναι πολυ πολυ ωραιο!

Αλλα ενταξει και "0" να παρουν απο εμας ελπιζω οι αλλες χωρες να εχουν αλλα κριτηρια!
crazyhelen
Διάσημο μέλος

https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=67466#post67466
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Μιλας σοβαρα;;;;;;![]()
![]()
ΖΤΟΙΝΓΚ-ΜΠΟΥΜ-ΖΝΤΟΥΠ-ΝΤΙΝΓΚΝΤΟΝΓΚ-ΚΡΑΤΣ!!!!!!!
Παντα πρωτη ρε Ελλαδα...παντα πρωτη...αλλα πρωτη σε τιποτα σοβαρο...μπα!Χλωμο για την ωρα!
Μα καλα το ακουσαν το τραγουδι ή κρινουν απο την "gothic" κι ετσι εμφανιση τους;;
Γιατι το τραγουδακι τους ειναι πολυ πολυ ωραιο!
Αλλα ενταξει και "0" να παρουν απο εμας ελπιζω οι αλλες χωρες να εχουν αλλα κριτηρια!
Μην γελάσετε αλλά εγώ το κομμάτι το πρωτοάκουσα στην Τατιάνα(λέγε με Στεφανίδου) όταν είχε κάνει εκτενές ρεπορτάζ για τους "παγανιστικούς" στίχους και την εμφάνιση του γκρουπ.Φυσικά το κοινό που ρωτήθηκε ήταν κάτι κυράτσες που ανάθεμα κι αν ξέρουν αγγλικά.Προσωπικά νομίζω ότι θα είναι απο τις καλύτερες συμμετοχές.Σε σχέση με 2-3 άλλα που άκουσα είναι το μόνο που αξίζει απο άποψη ενορχήστρωσης μιας κι όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν σαν να γράφτηκαν στο πόδι,μηδέν έμπνευση,μηδέν στίχος.Ειδικά ένα απο τα υποψήφια δικά μας ,δεν θυμάμαι και πως λέγεται αυτό που έστειλαν οι Πήγασος ήταν τρομερή φόλα δλδ όσα δεν προκρίθηκαν στα 4 πόσο πιο χάλια ήταν;
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε, διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε, διακωμωδίσουμε, ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion?![]()
![]()
![]()
![]()
υπάρχει τρόπος θα στήλουμε όλα τα ταλέντα της πάνια εκεί και θα τους βάλουμε να τραγουδήσουν ένα μελωδικό τραγούδι αμέσως θα φύγουν όλοι και θα κλείσουν τηλεοράσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι lordi δεν κερδίζουν ούτε σε 1000 χρόνια δυστυχώς.Ήδη οι δικοί μας τους βγάλανε σατανιστές.
στους Φινλανδούς πάντως ότι κι αν γίνει.
προφητικό πόστ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.