actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 21:55 Η actaestfaboula: #1 15-03-06 21:55 τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:01 Ο Andrew19 έγραψε: #2 15-03-06 22:01 Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula: τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την Φινλανδία? Σπέρνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:09 Η Subject to change: #3 15-03-06 22:09 Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula: τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:13 Η adespoto έγραψε: #4 15-03-06 22:13 Χι χι χι τέλεια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:17 Η actaestfaboula: #5 15-03-06 22:17 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χι χι χι τέλεια ιδέα Click για ανάπτυξη... χαίρομαι!αλλά,ρίχτε κ καμιά ιδέα!!!! άντε,πάμε γερά,αντιγιουροβιζιονιστες ενωθείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:29 Η diddle έγραψε: #6 15-03-06 22:29 Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaguraw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:33 Ο vaguraw έγραψε: #7 15-03-06 22:33 Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrew19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:01 Ο Andrew19 έγραψε: #2 15-03-06 22:01 Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula: τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την Φινλανδία? Σπέρνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:09 Η Subject to change: #3 15-03-06 22:09 Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula: τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:13 Η adespoto έγραψε: #4 15-03-06 22:13 Χι χι χι τέλεια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:17 Η actaestfaboula: #5 15-03-06 22:17 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χι χι χι τέλεια ιδέα Click για ανάπτυξη... χαίρομαι!αλλά,ρίχτε κ καμιά ιδέα!!!! άντε,πάμε γερά,αντιγιουροβιζιονιστες ενωθείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:29 Η diddle έγραψε: #6 15-03-06 22:29 Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaguraw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:33 Ο vaguraw έγραψε: #7 15-03-06 22:33 Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula: τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Click για ανάπτυξη... Εχεις δει την Φινλανδία? Σπέρνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:09 Η Subject to change: #3 15-03-06 22:09 Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula: τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:13 Η adespoto έγραψε: #4 15-03-06 22:13 Χι χι χι τέλεια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:17 Η actaestfaboula: #5 15-03-06 22:17 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χι χι χι τέλεια ιδέα Click για ανάπτυξη... χαίρομαι!αλλά,ρίχτε κ καμιά ιδέα!!!! άντε,πάμε γερά,αντιγιουροβιζιονιστες ενωθείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:29 Η diddle έγραψε: #6 15-03-06 22:29 Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaguraw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:33 Ο vaguraw έγραψε: #7 15-03-06 22:33 Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από actaestfaboula: τι θα λέγατε να προτείνουμε τρόπους προκειμένου να σαμποτάρουμε,διαλύσουμε,καταστρέψουμε ,ακυρώσουμε,διακωμωδίσουμε,ξεφτυλίσουμε κτλ κτλ,τον διαγωνισμό της Eurovissssssion? Click για ανάπτυξη... ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:13 Η adespoto έγραψε: #4 15-03-06 22:13 Χι χι χι τέλεια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:17 Η actaestfaboula: #5 15-03-06 22:17 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χι χι χι τέλεια ιδέα Click για ανάπτυξη... χαίρομαι!αλλά,ρίχτε κ καμιά ιδέα!!!! άντε,πάμε γερά,αντιγιουροβιζιονιστες ενωθείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:29 Η diddle έγραψε: #6 15-03-06 22:29 Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaguraw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:33 Ο vaguraw έγραψε: #7 15-03-06 22:33 Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χι χι χι τέλεια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:17 Η actaestfaboula: #5 15-03-06 22:17 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χι χι χι τέλεια ιδέα Click για ανάπτυξη... χαίρομαι!αλλά,ρίχτε κ καμιά ιδέα!!!! άντε,πάμε γερά,αντιγιουροβιζιονιστες ενωθείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:29 Η diddle έγραψε: #6 15-03-06 22:29 Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaguraw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:33 Ο vaguraw έγραψε: #7 15-03-06 22:33 Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χι χι χι τέλεια ιδέα Click για ανάπτυξη... χαίρομαι!αλλά,ρίχτε κ καμιά ιδέα!!!! άντε,πάμε γερά,αντιγιουροβιζιονιστες ενωθείτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diddle Εκκολαπτόμενο μέλος Η diddle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 291 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:29 Η diddle έγραψε: #6 15-03-06 22:29 Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vaguraw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:33 Ο vaguraw έγραψε: #7 15-03-06 22:33 Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaguraw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 165 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:33 Ο vaguraw έγραψε: #7 15-03-06 22:33 Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενας καλος τροπος να υποβαθμισουμε την eurovision ειναι να συμφωνησουμε απολυτα με την αποψη του Δανικα για το βρακί της Παπαρίζου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
actaestfaboula Νεοφερμένο μέλος Η actaestfaboula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 22:34 Η actaestfaboula: #8 15-03-06 22:34 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... βρεεεε,δεν είμαστε κακοί,μόνο λίγο κάαααφροι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2006 στις 23:01 Η adespoto έγραψε: #9 15-03-06 23:01 Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diddle: Γιατί είσατε κακοί βρε???Ούτε εγώ είμαι υπέρ της eurovision(μάλιστα κανόνισα να πάω διακοπές σαντορίνη το 3ημερο που θα γίνει για να μην υποστώ την ταλαιπωρία που φαντάζομαι θα επικρατήσει στην Αθήνα εκειες τις μέρες) αλλά αφήστε τον μέσο Ελληνα να ασχοληθεί με κάτι,τις μεσημεριανές εκπομπές να μην κουράζονται στο να ξεσκεπάζουν θέματα,την ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα έσοδα του επόμενου έτους μέσω της φορολογίας για το διαγωνισμό κλπ κλπ... Πω πω όσο σκέφτομαι το χάος που θα επικρατεί εκείνες τις ημέρες, την κίνηση, τη φασαρία κ τόσα μα τόσα άλλα άνατριχιάζω.. Μπρρρρ Click για ανάπτυξη... Ωχ, αυτό το είχα ξεχάσει... Ε ρε γλέντια, δε θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πάλι, ένα τσούρμο τουρίστες θα επιστεφτούν την Αθηνούλα μας.... Ωχ Παναγία μου... Στο θέμα μας τώρα, μια ιδέα είναι να προκαλέσουμε με κάποιον τρόπο βλάβη ηλεκτρικής φύσεως Την ώρα που η τραγουδιάρα μας θα χτυπιέται στην πίστα, να πέσει η ασφάλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cuto Νεοφερμένο μέλος Ο cuto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 07:33 Ο cuto έγραψε: #10 16-03-06 07:33 βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:39 Η bunny217 έγραψε: #11 16-03-06 11:39 Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αδιάφορη είμαι όπως και για τους Ολυμπιακούς αγώνες και ημουν κατά να έρθουν στην Ελλάδα γιατί 1)δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση και θα τους πληρώνουν και τα εγγόνια μας 2) είμαστε κανίβαλοι δεν φτάνει που δεν συντηρούμε όσα φτιάξαμε τα ριμάζουμε κι απο πάνω, εδώ τα σπίτια που είχαν φτιάξει και είπαν θα τα δώσουν στους άστεγους βγήκαν ακατάλληλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:45 Ο iJohnnyCash: #12 16-03-06 11:45 Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cuto: βασικα εμενα η γιουροβιζιον με αφηνει αδιαφορο. ειμαι περιεργος ομως να ακουσω τις δικες σας αποψεις.γιατι ειστε φανατικοι αντι-γιουροβιζιονιστες? Click για ανάπτυξη... θα συμφωνησω ... εμενα πχ με αφηνει αδιαφορο... Αν και να πω την αληθεια θα ηθελα να δω πως θα εμφανιστουν οι lordi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 11:52 Η bunny217 έγραψε: #13 16-03-06 11:52 ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιοί είναι αυτοί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:36 Ο The Djinn: #14 16-03-06 12:36 Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Μαρτίου 2006 dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aυτοι που θα τραγουδησουν για την Φινλανδια αν θυμαμαι καλα. Ειναι πραγματικα κουκλια...ολοι τους!!! Tωρα απο εκει και περα δεν νομιζω να ειναι καποιος αντι-γιουροβιζιονιακος για να γραψει κατι αστειο εδω ωστα και καλα να "σαμποταρουμε" την γιουροβιζιον,οπως ηταν και η ιδεα της acta(αδυνατον να θυμαμαι τετοιο nik βρε κοριτσι μου... ) Χιουμοριστικο ειναι το thread. Απλως για καποιους ο "θεσμος" της Γιουροβιζιον ειναι ενα τρομερο κοσμοπολιτικο και μουσικο γεγονος, για αλλους αδιαφορο και αγια αλλους απλως ενα "πανηγυρακι". Περσυ στειλαμε το Ελενακι το οποιο εκτος απο φωνη...δεν βλεποτανε κιολας... ...τι λεω;;; Eνω φετος η γιαγια Βισση θα πρεπει να περασει καμποσο καιρο στην ποζα που ειχε στο εξωφυλλο του τελευταιου cd της μπας και τσιτωσει λιγο το μουτρακι της ...Και ναι την ειδα σχετικα προσφατα απο κοντα και ειναι γεγονος...η Ελλαδα ειναι πρωτη χωρα στην εξαγωγη σταφιδας! Δεν λεω εχει φωναρα...αλλα αυτο το "σωνει και καλα " να παει με τραγουδι του Καρβελα...Αμαν πια!αναγκαστικα πακετο πρεπει να πηγαινουν; Την ειπα για σημερα την κακια μου...αααχχχχ!Ανασανα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 12:41 Η dooo έγραψε: #15 16-03-06 12:41 θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα αυτομαστιγώνεται επί σκηνής σούπερμάριολαντ, οπότε κανείς δεν θα πάρει χαμπάρι την ηλικία της. Εγώ τέλω και τον καρβ-μότσαρτ στη σκηνή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:29 Ο weak and powerless: #16 16-03-06 13:29 σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σκέφτομαι πρώτη φορά να ψηφίσω στην eurovision. lordi ftw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:32 Η dooo έγραψε: #17 16-03-06 13:32 το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το βρήκα πως θα σαμποτάρουμε την γιουρομπίζιον!!!!!!!!!!!!!! θα ψηφίσουμε όλοι αννα μόνο το παλτο έχει την άδεια να ψηφίσει λορντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:39 Ο weak and powerless: #18 16-03-06 13:39 εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχμ, δεν παίζει καρντιά μου να ψηφίσεις άννα. ψηφίζεις ό,τι θες εκτός από την ελληνική συμμετοχή . εκτός κι αν πατήσεις στο ότι είναι κύπρια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 13:47 Η dooo έγραψε: #19 16-03-06 13:47 γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
γιαυτομπρε θα είναι σαμποτάζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2006 στις 15:37 Ο Dark_kronos: #20 16-03-06 15:37 Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμενα με αφηνη αδιαφορο η eurovizion αλλα περσυ με τους wig-wam και φετος με lordi δεν γινετε να το χασω. Κατ τα αλλα μην σχολειασω καλυτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.