Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην Ελλάδα θα έρθουν στην διπλάσια τιμή αγοράς![]()
Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι κρίμα

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά και στην Ελλάδα ήρθαν στις ίδιες τιμές. Ρίξτε μια ματιά στην rainbow.gr. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα
Οριστε; Σε τι ηρθαν;

+55% αυξηση, δεν ειναι και αμελητεα!!!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

suspiria
Διάσημο μέλος

Τελικά και στην Ελλάδα ήρθαν στις ίδιες τιμές. Ρίξτε μια ματιά στην rainbow.gr. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα
Κι εγώ σκέφτομαι να μου αγοράσει η αδερφή μου ένα

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ κοίταξα τα nano και το classic (αυτά με ενδιαφέρουν μόνο) και μου φάνηκαν λογικές οι τιμές.
55.6% αυξηση...
53% αυξηση...
Ή δεν τα κοιταξες καλα, ή εχουμε διαφορετικη αισθηση των λογικων αυξησεων!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Το χειρότερο για εμένα είναι το χάλια service που παρέχει η Rainbow
Ευτυχως με ολα τα iPod μου δεν εχει τυχει να χρειαστει να τα επισκευασω. Εχεις καποια συγκεκριμενη εμπειρια; Παντως και εγω εχω ακουσει τα χειροτερα.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης από διάφορα forum ακούω τα χειρότερα
Fox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με πρώτη εταιρία το Πλαίσιο που έχει φέρει στην Ελλάδα τα νέα iPod Shuffle, iPod nano, iPod Classic και το ολοκαίνουριο iPod touch μάθαμε και τις πρώτες τιμές τους που ούτε λίγο, ούτε πολύ τις θεωρώ ακριβές. Και εκεί μου δημιουργείτε το εξής ερώτημα: “Γιατί πάντα έτσι;”. Σε μια σύντομη σύγκριση με το νέα iPodTouchγια παράδειγμα με τις τιμές σε Αμερική φαίνετε πως απέχουμε πάρα πολύ και πρέπει να βάλουμε το χεράκι μας πιο βαθιά... στην τσέπη. Αμερική: Τελική Τιμή iPodTouch 299 USD (δηλαδή 285euro), Ελλάδα: 449euro.
Ποιος είναι ο λόγος λοιπόν που να δικαιολογεί αυτή την αύξηση; Με ποδήλατο τα φέρανε;
dooo
Διακεκριμένο μέλος

στη πλάτη κουβαλούσανε τις κούτες..όσο για τον ατλαντικό, εκεί να δεις ταλαιπωρία
Ποιος είναι ο λόγος λοιπόν που να δικαιολογεί αυτή την αύξηση; Με ποδήλατο τα φέρανε;

είναι δυνατόν ο έλληνας έμπορος να μη βγάλει 100% κέρδος ποτέ???
είναι πάγια τακτική, δε συμβαίνει μόνο με τα ipods..
(πήρα αυθεντικά timberland στο new york σε ουτλετς, 40 ΔΟΛΛΑΡΙΑ. Μη πω πόσο έχουν εδώ στο factory outlet ε? θα συγκινηθείτε το ξέρω).
Guest 990498
Επισκέπτης

![]()
Με πρώτη εταιρία το Πλαίσιο που έχει φέρει στην Ελλάδα τα νέα iPod Shuffle, iPod nano, iPod Classic και το ολοκαίνουριο iPod touch μάθαμε και τις πρώτες τιμές τους που ούτε λίγο, ούτε πολύ τις θεωρώ ακριβές. Και εκεί μου δημιουργείτε το εξής ερώτημα: “Γιατί πάντα έτσι;”. Σε μια σύντομη σύγκριση με το νέα iPodTouchγια παράδειγμα με τις τιμές σε Αμερική φαίνετε πως απέχουμε πάρα πολύ και πρέπει να βάλουμε το χεράκι μας πιο βαθιά... στην τσέπη. Αμερική: Τελική Τιμή iPodTouch 299 USD (δηλαδή 285euro), Ελλάδα: 449euro.
449 ευρώ; Αν είναι δυνατόν.

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

449 ευρώ; Αν είναι δυνατόν.![]()
Και λιγα λες!!!
Προσωπικα εγω δεν θα τα εδινα για κανενα λογο!!! Μα να δωσεις 449 ευρω χωρις ουσιαστικα να υπαρχει λογος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελική Τιμή iPodTouch 299 USD (δηλαδή 285euro), Ελλάδα: 449euro.
1 ευρώ= 1,4 δολάρια
Οπότε η αμερικανική τιμή, είναι 214 ευρώ. Υπερδιπλάσια ήρθε στην Ελλάδα. Έλεος. Ποιος λογικός άνθρωπος θα το αγοράσει σε τέτοια τιμή??
dooo
Διακεκριμένο μέλος

όσοι αγοράζουν και άλλα προϊόντα made in εξωτερικό.Έλεος. Ποιος λογικός άνθρωπος θα το αγοράσει σε τέτοια τιμή??
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Guest 990498
Επισκέπτης

Πιστεύω ότι η Rainbow από την Ελλάδα πρέπει να πάρει πόδι, αυτή κάνει την ζημία.
Δε ξέρω αν πρέπει να πάρει πόδι, αλλά σίγουρα πρέπει να αλλάξει τακτική διότι πνίγει μια απο τις καλύτερες φίρμες software & hardware.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.