akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

20-09-21

23:09
To safari του macOS αναβαθμίσε το UI επίσης :o .
η topbar αλλάζει χρώμα ανάλογα με το site προσφέρoντας μια αίσθηση full screen. Σε ένα χρόνο όλοι οι browser σε desktop θα είναι έτσι.
η topbar αλλάζει χρώμα ανάλογα με το site προσφέρoντας μια αίσθηση full screen. Σε ένα χρόνο όλοι οι browser σε desktop θα είναι έτσι.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

20-09-21

23:10
Έχεις beta έκδοση; Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση για το ευρύ κοινό;To safari του macOS αναβαθμίσε το UI επίσης :o .
η topbar αλλάζει χρώμα ανάλογα με το site προσφέρωντας μια αίσθηση full screen. Σε ένα χρόνο όλοι οι browser σε desktop θα είναι έτσι.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

20-09-21

23:12
πήγαινε στο software update στο system preference και έχει βγει update.Έχεις beta έκδοση; Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση για το ευρύ κοινό;
φαίνεται λες και είσαι στο iPad.
akikos
Επιφανές μέλος

20-09-21

23:56
Σε αφήνει να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις.ποσο καιρο λετε να μου παρει να συνηθισω το search bar στο safari που ειναι κατω;
Θα το αφήσω στο default γιατί μου αρέσει η λογική στο topbar να μην είναι οι ρυθμίσεις του browser αλλα της ιστοσελίδας. Θέλει συνήθεια.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-09-21

00:07
παλι καλα να λες
Δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο εχει μεινει να κανει κανεις με το design πλεον.
Για ολες τις εταιρειες
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.892 μηνύματα.

21-09-21

00:26
Time to upgrade my old iPhone x.
Guest 890013
Επισκέπτης

21-09-21

10:18
τι το κανεις update το αθλιο iphone x?
χαλια ηταν
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.892 μηνύματα.

21-09-21

10:24
Το ξερω οτι δεν ηταν καλο (τουλάχιστον η δικια μου συσκευη). Ο λογος που το κανω ομως ειναι για να δω το νεο ios 15. Που ξερεις αν μου αρεσει σαν user interface και σαν εμπειρία χρήσης μπορεί να γυρισω σε iPhoneτι το κανεις update το αθλιο iphone x?
χαλια ηταν

akikos
Επιφανές μέλος

21-09-21

10:24
Πρώτη φορά νομίζω συμβαίνει η Apple να σου δίνει την επιλογή να μείνεις στο προηγούμενο iOS και να εξακολουθήσεις να παίρνεις security updates. Στα προηγούμενα σου πετούσε καθε λιγο notification για upgrade.
9to5mac.com

Here's how to stay on iOS 14 and still receive security updates - 9to5Mac
Some users may want to stay on iOS 14 for a bit longer before updating to iOS 15, and Apple now offers an option to help these people.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

21-09-21

11:42
μεχρι να φτασουμε το 70% του γενικου εμβολιασμου.Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος και αλλοι πεινανε γαμωτο.ποσο καιρο λετε να μου παρει να συνηθισω το search bar στο safari που ειναι κατω;
Guest 890013
Επισκέπτης

21-09-21

11:52
Εσυ τι κανεις που ο κοσμος πειναει;μεχρι να φτασουμε το 70% του γενικου εμβολιασμου.Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος και αλλοι πεινανε γαμωτο.
Φανταζομαι οσο γραφεις τρεχεις καποια καμπανια να βοηθησεις τα παιδια της Αφρικης και δεν κωλοβαρας στο ιντερνετ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

21-09-21

12:05
Τουλαχιστον δεν δινω 1000 ευρω για μια συσκευη που θα μπαινω στο φβ ινσταγκραμ και στο γιουτιουμπ.Αυτο το κανω και με 400 ευρω συσκευη.Ευτυχως ειμαι τυχερος και ειμαι σε μια αρκετα ανετη οικογενεια αλλα εχω μια ελαχιστη κριτικη σκεψη.Εσυ τι κανεις που ο κοσμος πειναει;
Φανταζομαι οσο γραφεις τρεχεις καποια καμπανια να βοηθησεις τα παιδια της Αφρικης και δεν κωλοβαρας στο ιντερνετ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επισης το να λεω τι εχω κανει που ο κοσμος πειναει το βρισκω χαζο,και στην τελικη δεν μπορω και δεν με νοιαζει να στο αποδειξω.
Guest 890013
Επισκέπτης

21-09-21

12:41
good for youΤουλαχιστον δεν δινω 1000 ευρω για μια συσκευη που θα μπαινω στο φβ ινσταγκραμ και στο γιουτιουμπ.Αυτο το κανω και με 400 ευρω συσκευη.Ευτυχως ειμαι τυχερος και ειμαι σε μια αρκετα ανετη οικογενεια αλλα εχω μια ελαχιστη κριτικη σκεψη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επισης το να λεω τι εχω κανει που ο κοσμος πειναει το βρισκω χαζο,και στην τελικη δεν μπορω και δεν με νοιαζει να στο αποδειξω.
make perfect sense ολα οσα ειπες.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.078 μηνύματα.

21-09-21

13:54

Why DO people buy luxury items? Here’s the psychology behind it
The retail world is full of choices - and a vast range of them, at that. There’s the market for

Όσοι δίνετε πανω απο 500€ για κινητό γιατί το κάνετε, ποιο είναι το κίνητρο σας; Ποια επιθυμία σας ικανοποιείται;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.666 μηνύματα.

21-09-21

14:08
![]()
The retail world is full of choices - and a vast range of them, at that. There’s the market forwww.theamericanreporter.com
Όσοι δίνετε πανω απο 500€ για κινητό γιατί το κάνετε, ποιο είναι το κίνητρο σας; Ποια επιθυμία σας ικανοποιείται;
νομίζω ότι για πολύ κόσμο 1000€ κάθε 2-3 χρόνια δεν είναι σοβαρό ποσό, ώστε να μείνουν με την αίσθηση, ότι τουλάχιστον για το κινητό ΔΕΝ έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, δλδ δεν πήραν το καλύτερο.

ας πούμε δεν θα έκαναν το ίδιο για ένα αμάξι ή ένα σπίτι.

είναι άλλοι που έχουν την νοοτροπία του vfm. να πάρω ό,τι καλύτερο με όσο λιγότερα.
αν δεν υπήρχε αυτή η κλιμάκωση στις τιμές, δεν θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι. ας πούμε αν υπήρχαν μόνο κινητά των 150-200 ευρώ θα νομίζανε ότι ζούμε στον κομμουνισμό.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

21-09-21

14:08
Το αστειο ειναι αμα εδιναν τα 500 υπολοιπα ευρω σε ανθρωπους με αναγκη θα επαιρναν μεγαλυτερη ικανοποιηση και θα εκαναν ακριβως την ιδια δουλεια με το κινητο τους.Η ανθρωπινη βλακεια σε ολο το μεγαλειο.![]()
The retail world is full of choices - and a vast range of them, at that. There’s the market forwww.theamericanreporter.com
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

21-09-21

14:53
Είναι καθαρά στην επιλογή του κάθε ανθρώπου. Αν εγω εχω μαζέψει πχ 700 ευρώ για ένα κινητο που ειναι πραγματικά πολυμηχανημα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να θεωρείται βλακεια ή οτιδήποτε άλλο. Για αυτό υπαρχουν και κινητά σε διάφορα budget ώστε όλοι να πάρουν ότι θέλουν.Το αστειο ειναι αμα εδιναν τα 500 υπολοιπα ευρω σε ανθρωπους με αναγκη θα επαιρναν μεγαλυτερη ικανοποιηση και θα εκαναν ακριβως την ιδια δουλεια με το κινητο τους.Η ανθρωπινη βλακεια σε ολο το μεγαλειο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

21-09-21

14:57
Αμα το αξιοποιησεις το πολυμηχανημα στο επακρο και το θες και για τη δουλεια σου πχ εννοειται το παιρνεις.Αμα το θες για σοσιαλ , βιντεακια και επιδειξη για να κρυψεις την ματαιοδοξια σου(οπως οι περισσοτεροι)ε εισαι βλακας.Ακομα πιο χαζος εισαι αμα στερηθεις και αλλα πραγματα(εξοδους,φαγητο κτλ)για να μαζεψεις τα λεφτα για κινητο 1000 ευρω (οποιαδηποτε μαρκας φυσικα).Είναι καθαρά στην επιλογή του κάθε ανθρώπου. Αν εγω εχω μαζέψει πχ 700 ευρώ για ένα κινητο που ειναι πραγματικά πολυμηχανημα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να θεωρείται βλακεια ή οτιδήποτε άλλο. Για αυτό υπαρχουν και κινητά σε διάφορα budget ώστε όλοι να πάρουν ότι θέλουν.
chester20080
Επιφανές μέλος

21-09-21

15:18
Είναι καθαρά στην επιλογή του κάθε ανθρώπου. Αν εγω εχω μαζέψει πχ 700 ευρώ για ένα κινητο που ειναι πραγματικά πολυμηχανημα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να θεωρείται βλακεια ή οτιδήποτε άλλο. Για αυτό υπαρχουν και κινητά σε διάφορα budget ώστε όλοι να πάρουν ότι θέλουν.
Σαφως και ειναι επιλογη σου, απλα αυτο κατι δε δειχνει απο ψυχολογικης πλευρας;![]()
Εσενα ποια εσωτερικη αναγκη ικανοποιειται;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 226 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Vera
- Memetchi
- Paragontas7000
- American Economist
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- taketrance
- globglogabgalab
- Unboxholics
- fockos
- Scandal
- Debugging_Demon
- Δροσουλίτης
- A350
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- bibliofagos
- gademis
- bbb
- Fernando_A
- AggelikiGr
- back2967
- fourkaki
- Reader
- despoina13
- Kate1914
- Dmzk
- Maria23667
- Luludaki
- justanerd
- phleidhs
- Viedo
- Indiana Jones
- hirasawayui
- charmander
- Rene2004
- Giorgkalo
- Panagiotis849
- Στεφανος56
- xristarac
- Maria_Xagorari
- arko
- Natsuko
- Helen06
- PinkButterfly
- Kostas_Athens
- tsiobieman
- User2350
- ΘανάσοςG4
- Roulaki
- J.Cameron
- SlimShady
- Ilma
- Meow
- jj!
- oups
- ougka pougka
- Citylights
- tfghp
- Stelios725
- augustine
- parrot/παπαγάλος
- nicks1999
- louminis
- Sherlockina
- ggl
- Dimitris2001
- giannhs2001
- Nikoleta93
- Mexicanos
- i11i1i1i1ii1i1i
- Satan Claus
- camil
- Chrysak25
- tslef8
- 1011
- ioannam
- Mt73
- xrisamikol
- physicscrazy
- VasoGrimes
- melitseli
- Ada ada
- Αλκης Κ.
- Anna Glamorous
- snowy
- Uncle Curtis
- Thundergirl
- Le Champignon
- Theodora03
- skyway
- Johnny15
- anastasis06
- sunsetpp
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- panagiotis econ
- Griff
- Slytherin
- dimospap
- kastoras
- grtt
- Vold
- Κλημεντίνη
- Snoopy Doo
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Unseen skygge
- BeauJayce
- pratyekmeal6
- T C
- Athens2002
- notis_19
- Serotonin
- JohnGreek
- eukleidhs1821
- kiyoshi
- Γατόπαρδος.
- tymvorixos
- NightOwl
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.