rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

22-09-24

13:02
Όχι βρε Φώτη, γενικά τα iphone αξιζει να τα αλλάξεις κατά τη γνώμη μου μετά από μια 3ετια. Ούτε χρόνο δεν το έχεις.Έχω το iPhone 14 256GB Black από πέρσι τον Οκτώβριο. Αξίζει να πάω σε iPhone 16 ή να περιμένω το επόμενο μοντέλο;;![]()
Να πω ότι το είχες κάποια χρόνια ναι, αλλά τώρα όχι.
Θα πας για το 18 εσύ

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

22-09-24

13:04
Το POCO μου κινητό κλεισμένης τετραετίας έχει 120hz![]()
- 6.67 inches AMOLED, 107.4 cm2 (~87.3% screen-to-body ratio)
- Dimensions: 162.5 x 76.7 x 8.5 mm (6.40 x 3.02 x 0.33 inches)
- Resolution: 1080 x 2400 pixels, (~395 ppi density)
- Aspect ratio: 20:9
- Refresh rate: 120 Hz
- 4.7 inches LCD IPS
- Dimensions: 138.4 x 67.3 x 7.3 mm (5.45 x 2.65 x 0.29 inches)
- Resolution: 1334 x 750 pixels, (~326 ppi density)
- Refresh rate: 60 Hz
Η οθόνη που έχει το iPhone SE του 2022 που είναι ίδια με του iPhone 8 (2017) και του SE 2020 είναι καλύτερη από το POCO του 2022. Απλώς η POCO κοροϊδεύει τους πελάτες της βάζοντας viral τεχνολογίες τύπου LED και 120hz ενώ το σύνολο ειναι μάπα. 4 χρονών Poco πιθανόν ούτε major updates δεν θα παιρνει ακόμα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

22-09-24

14:32
Μακρια απο το ios18 update. Η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα. Υπομονη μεχρι να βγει update.
discussions.apple.com
iPhone battery draining after iOS 18 Upda… - Apple Community
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

27-09-24

11:42
Το iPhone 16 από κοντά.
• iPhone 16 model
• iPhone 16 Plus model
• iPhone 16 model
• iPhone 16 Plus model
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

03-10-24

12:58
Κλείνω 1 χρόνο με το iPhone 14 και το battery health είναι στο 90%. Όταν φτάσει στο 80% θα το αλλάξω, θα πάρω είτε το iPhone 16 είτε το iPhone 17 αν έχει βγει μέχρι τότε.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

03-10-24

13:35
ποσο σ κραταει η μπαταριαΚλείνω 1 χρόνο με το iPhone 14 και το battery health είναι στο 90%. Όταν φτάσει στο 80% θα το αλλάξω, θα πάρω είτε το iPhone 16 είτε το iPhone 17 αν έχει βγει μέχρι τότε.
American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

13:36
ποσο σ κραταει η μπαταρια
Μια ημέρα με κανονική χρήση. Συνήθως φορτιζω το iPhone κάθε πρωί.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

03-10-24

14:02
Screen on time?Μια ημέρα με κανονική χρήση. Συνήθως φορτιζω το iPhone κάθε πρωί.
American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

14:04
Screen on time?
Συνήθως 5-6 ώρες.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

03-10-24

15:27
@American Economist να σε απαντήσω εδώ για να είμαστε και σε σχετικό θέμα
γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από το iPhone 16, φοβερή κάμερα αλλά θα την δοκιμάσω καλύτερα τις επόμενες μέρες (θα σας βάλω και εδώ φωτογραφίες)
Έχει απίστευτο ηχείο, αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα με τίποτα !!
το κουμπί που είναι αφής και ανοίγεις τη κάμερα δίπλα πολύ βολικό
μαρεσει αυτή η οθονιτσα σαν πλαίσιο που έχει από πάνω που σου βάζει πολλές ενημερώσεις σαν widget από εφαρμογές , από τις κλήσεις που κάνεις κτλ
τι άλλο.. μπαταρία μου κρατάει τώρα με φουλ χρήση μια μέρα αλλά είμαι κυριολεκτικά όλη μέρα από πάνω του γιατί έχω άδεια, και το φορτίζω μέχρι 80% γιατί έτσι πρότεινε το iPhone ότι θα μου κρατήσει η υγεία σε βάθος χρόνου
τη μπαταρία θα τη καταλάβω όταν πιάσω δουλειά πάλι που δεν το χρησιμοποιώ όλη μέρα και θα κάνω νορμαλ χρήση
γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από το iPhone 16, φοβερή κάμερα αλλά θα την δοκιμάσω καλύτερα τις επόμενες μέρες (θα σας βάλω και εδώ φωτογραφίες)
Έχει απίστευτο ηχείο, αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα με τίποτα !!
το κουμπί που είναι αφής και ανοίγεις τη κάμερα δίπλα πολύ βολικό
μαρεσει αυτή η οθονιτσα σαν πλαίσιο που έχει από πάνω που σου βάζει πολλές ενημερώσεις σαν widget από εφαρμογές , από τις κλήσεις που κάνεις κτλ
τι άλλο.. μπαταρία μου κρατάει τώρα με φουλ χρήση μια μέρα αλλά είμαι κυριολεκτικά όλη μέρα από πάνω του γιατί έχω άδεια, και το φορτίζω μέχρι 80% γιατί έτσι πρότεινε το iPhone ότι θα μου κρατήσει η υγεία σε βάθος χρόνου
τη μπαταρία θα τη καταλάβω όταν πιάσω δουλειά πάλι που δεν το χρησιμοποιώ όλη μέρα και θα κάνω νορμαλ χρήση
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

03-10-24

15:29
μια χαρα ειναι 6 ωρες να βγαζει την ημερα.Συνήθως 5-6 ώρες.
chester20080
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος

05-10-24

00:25
Οι εκτιμήσεις όσο αφορά τις πωλήσεις των iPhone από το 2019 και μετά.
• iPhone 11 series: 102 million units sold
• iPhone 12 series: 107 million units sold
• iPhone 13 series: 136 million units sold
• iPhone 14 series: 129 million units sold so far
• iPhone 15 series: 95 million units sold so far
Το iPhone 15 δεν πούλησε τόσο πολύ όσο πούλησαν τα 13 και 14 ενώ η σειρά 16 ίσως πάει ακόμη χειρότερα. Επίσης, τα iphone 14 και 15 είναι ακόμη σε κυκλοφορία άρα τα νούμερα που παρέθεσα πάνω θα αυξηθούν τους επόμενους μήνες. Ίσως η σειρά 14 καταφέρει να ξεπεράσει την σειρά 13, δεδομένου ότι η δεύτερη δεν πωλείται πλέον. Όμως η σειρά 15 σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει τα υψηλά νούμερα πωλήσεων των προκατόχων της.
amp.cnn.com
• iPhone 11 series: 102 million units sold
• iPhone 12 series: 107 million units sold
• iPhone 13 series: 136 million units sold
• iPhone 14 series: 129 million units sold so far
• iPhone 15 series: 95 million units sold so far
Το iPhone 15 δεν πούλησε τόσο πολύ όσο πούλησαν τα 13 και 14 ενώ η σειρά 16 ίσως πάει ακόμη χειρότερα. Επίσης, τα iphone 14 και 15 είναι ακόμη σε κυκλοφορία άρα τα νούμερα που παρέθεσα πάνω θα αυξηθούν τους επόμενους μήνες. Ίσως η σειρά 14 καταφέρει να ξεπεράσει την σειρά 13, δεδομένου ότι η δεύτερη δεν πωλείται πλέον. Όμως η σειρά 15 σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει τα υψηλά νούμερα πωλήσεων των προκατόχων της.

The iPhone 16 isn’t selling as well as Apple may have hoped | CNN Business
Apple had been counting on new artificial intelligence features to make the iPhone 16 a major hit. But pre–sale estimates point to a more muted early response than Apple had hoped.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

05-10-24

00:42
Ο in2mobile και οι υπόλοιποι YouTubers που κάθε χρόνο μας λένε πόσο γαμάτα είναι τα xiaomi και τα galaxy σε σύγκριση με τα iPhone γιατί δεν αναφέρουν στα review τους για τα Samsung ότι η υποστήριξη των ελληνικών είναι προβληματική.
Εχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα γλυκουλογραμματα από screenshot από Samsung τηλέφωνα.
chester20080
Επιφανές μέλος

05-10-24

00:52
Δηλαδή αυτό που βρήκες να σχολιάσεις είναι η ελληνική γραμματοσειρά των Android ως προβλημα και σημείο υπεροχής του iphone?View attachment 139463
Ο in2mobile και οι υπόλοιποι YouTubers που κάθε χρόνο μας λένε πόσο γαμάτα είναι τα xiaomi και τα galaxy σε σύγκριση με τα iPhone γιατί δεν αναφέρουν στα review τους για τα Samsung ότι η υποστήριξη των ελληνικών είναι προβληματική.
Εχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα γλυκουλογραμματα από screenshot από Samsung τηλέφωνα.

Καταρχήν στο κινητό μου έχω ως γλώσσα συστήματος τα αγγλικά usa
Δεύτερον, αυτή τη γραμματοσειρά έχω επιλέξει εγώ να την έχει το κινητό στις εφαρμογές, εγώ την έχω ορίσει επειδή μου αρέσει.
American Economist
Επιφανές μέλος

05-10-24

07:37
Οι android users έχουν κουράσει με το κόμπλεξ τους κάθε χρόνο. Δικαίωμα μας να σκάμε όσα χρήματα θελουμε για την αγορά των iPhone, δεν θα μας κάνουν κουμάντο στην τσέπη μας. Όσο αφορά το video του in2mobile απορώ ποιος σοβαρός άνθρωπος κάθεται και βλέπει Ελληνικά κανάλια για smartphones reviews. Ο συγκεκριμένος το 2020-2021 έκραζε χοντρά την Samsung ενώ τώρα κάνει το ίδιο με την Apple.
Σοβαρά κανάλια για review είναι τα παρακάτω.
Σοβαρά κανάλια για review είναι τα παρακάτω.
akikos
Επιφανές μέλος

05-10-24

07:56
Τι να σχολιάσω. Τα χορηγούμενα από τη xiaomi video που κάνει ο in2mobile. To xiaomi του χρόνου θα κάνει 450 ευρώ λιγότερο και το iPhone 100 ευρώ λιγότερο. Προφανώς τα iPhone είναι πολύ πιο value4money.Δηλαδή αυτό που βρήκες να σχολιάσεις είναι η ελληνική γραμματοσειρά των Android ως προβλημα και σημείο υπεροχής του iphone?![]()
Ωχ δηλαδή έχετε αυτά τα γλυκουλογράμματα από επι επιλογη.Καταρχήν στο κινητό μου έχω ως γλώσσα συστήματος τα αγγλικά usa
Δεύτερον, αυτή τη γραμματοσειρά έχω επιλέξει εγώ να την έχει το κινητό στις εφαρμογές, εγώ την έχω ορίσει επειδή μου αρέσει.
και στο στέκι αυτά που γράφουμε έτσι εμφανίζονται;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

15-10-24

13:08
Πώς μπορώ να καθαρίσω τα δεδομένα συστήματος;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 226 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vera
- Memetchi
- Paragontas7000
- American Economist
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- taketrance
- Wonderkid
- globglogabgalab
- Unboxholics
- fockos
- Scandal
- Debugging_Demon
- Δροσουλίτης
- A350
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- bibliofagos
- gademis
- bbb
- Fernando_A
- AggelikiGr
- back2967
- fourkaki
- Reader
- despoina13
- Kate1914
- Dmzk
- Maria23667
- Luludaki
- justanerd
- phleidhs
- Viedo
- Indiana Jones
- hirasawayui
- charmander
- Rene2004
- Giorgkalo
- Panagiotis849
- Στεφανος56
- xristarac
- Maria_Xagorari
- arko
- Natsuko
- Helen06
- PinkButterfly
- Kostas_Athens
- tsiobieman
- User2350
- ΘανάσοςG4
- Roulaki
- J.Cameron
- SlimShady
- Ilma
- Meow
- jj!
- oups
- ougka pougka
- Citylights
- tfghp
- Stelios725
- augustine
- parrot/παπαγάλος
- nicks1999
- louminis
- Sherlockina
- ggl
- Dimitris2001
- giannhs2001
- Nikoleta93
- Mexicanos
- i11i1i1i1ii1i1i
- Satan Claus
- camil
- Chrysak25
- tslef8
- 1011
- ioannam
- Mt73
- xrisamikol
- physicscrazy
- VasoGrimes
- melitseli
- Ada ada
- Αλκης Κ.
- Anna Glamorous
- snowy
- Uncle Curtis
- Thundergirl
- Le Champignon
- Theodora03
- skyway
- Johnny15
- anastasis06
- sunsetpp
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- panagiotis econ
- Griff
- Slytherin
- dimospap
- kastoras
- grtt
- Vold
- Κλημεντίνη
- Snoopy Doo
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Unseen skygge
- BeauJayce
- pratyekmeal6
- T C
- Athens2002
- notis_19
- Serotonin
- JohnGreek
- eukleidhs1821
- kiyoshi
- Γατόπαρδος.
- tymvorixos
- NightOwl
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.