Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

03-03-25

00:32
Παναγία μου, ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν αυτά. Τι ιός Android τους βάρεσε και βγάζουν τέτοιες αηδίες;Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες των επερχόμενων iPhone 17. Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο η Apple θα καταργήσει το Plus μοντέλο και στην θέση του θα μπει το iPhone 17 Air, το οποίο θα είναι το πιο λεπτό iPhone στην ιστορία. Το απλο iPhone 17 θα έχει παρόμοιο design με το iPhone 16, ενώ η ακριβή Pro σειρά θα έχει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση.
Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτός ο σχεδιασμός. Μόνο το απλό 17 μου κάθεται καλά στο μάτι, καθώς διατηρεί το ίδιο design με το iPhone 16.
View attachment 145740
![]()
iPhone 17: Everything We Know | MacRumors
Planned for September 2025, the iPhone 17 models could feature larger display sizes, ProMotion across the lineup, Wi-Fi 7, and more.www.macrumors.com
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

03-03-25

07:39
Παναγία μου, ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν αυτά. Τι ιός Android τους βάρεσε και βγάζουν τέτοιες αηδίες;
Αν είναι όντως έτσι, τότε μιλάμε για το πιο άσχημα iPhone στην ιστορία. Τα 17 και 17 Pro είναι μια αντιγραφή του Google Pixel, ενώ το 17 Air που θα αντικαταστήσει το Plus έχει μόνο μια κάμερα, γεγονός απαράδεκτο για smartphone που θα κοστίζει πάνω από €1,000. Μόνο το βασικό μοντέλο δείχνει ωραίο καθώς κρατάει το ίδιο design με το υπάρχον iPhone 16.
Έλεγα να αγοράσω το iPhone 17 ώστε να αντικαταστήσω το 14 που έχω. Όμως αν είναι έτσι θα πάω σε iPhone 16 ή 16 plus.
globglogabgalab
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Αποστολία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 169 μηνύματα.

03-03-25

12:12
Θεωρείτε πως αξίζει ασύρματος φορτιστής για iPhone 12? Αυτή τη στιγμή φορτίζω μέσα στη μέρα με ορίτζιναλ καλώδιο apple και σε 1 ώρα έχει φορτισει εντελώς. Θα είναι πιο γρήγορος ο MagSafe?
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

25-03-25

20:49
Δεν μπορώ να φορτίσω το iPhone (14) με power bank αν και συνδέεται κανονικά το καλώδιο, πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο καλώδιο;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

25-03-25

21:01
Το καλώδιο μπορείς να το βγάλεις απο το power bank?Δεν μπορώ να φορτίσω το iPhone (14) με power bank αν και συνδέεται κανονικά το καλώδιο, πρέπει να αγοράσω κάποιο άλλο καλώδιο;
Αν ναι βαλτο στο pc ή στο τουβλάκι απο φορτιστή για να δεις αν δουλεύει.
Αν δε δουλεύει εχει θέμα το καλώδιο και ναι πρεπει να το αλλάξεις, αν οχι εχεις θεμα με το pb
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

25-03-25

21:04
Ναι το καλώδιο δουλεύει κανονικά όπως και το power bank γτ δοκίμασα το παλιό μου κινητό που είναι android και το φορτίζει.Το καλώδιο μπορείς να το βγάλεις απο το power bank?
Αν ναι βαλτο στο pc ή στο τουβλάκι απο φορτιστή για να δεις αν δουλεύει.
Αν δε δουλεύει εχει θέμα το καλώδιο και ναι πρεπει να το αλλάξεις, αν οχι εχεις θεμα με το pb
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

25-03-25

21:06
Φύσα δυνατά εκεί στη τρύπα που έχει την εγκοπή για τη φόρτιση στο κινητόΝαι το καλώδιο δουλεύει κανονικά όπως και το power bank γτ δοκίμασα το παλιό μου κινητό που είναι android και το φορτίζει.
το παθαίνουνε αυτό καμιά φορά τα iPhone, υπάρχει και μηχάνημα που το κάνεις σε μαγαζί κιόλας αυτό
Από πολλές σκόνες κτλ κτλ το έπαθε και το αγόρι μου και όταν το φύσηξε με ένα μηχάνημα βέβαια έστρωσε
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-03-25

21:07
Το είχες ξαναφορτίσει αυτό με το powerbank η πρωτη φορα δοκίμασες τώρα;Ναι το καλώδιο δουλεύει κανονικά όπως και το power bank γτ δοκίμασα το παλιό μου κινητό που είναι android και το φορτίζει.
Να καθαρισεις τη θυρα στο iphone δοκιμασες μην εχει μαζεψει σκονη;
Pak
Επιφανές μέλος

25-03-25

21:11
Ναι αλλά τότε δεν έπρεπε να μην φορτίζει ούτε με τον φορτιστή του;Φύσα δυνατά εκεί στη τρύπα που έχει την εγκοπή για τη φόρτιση στο κινητό
το παθαίνουνε αυτό καμιά φορά τα iPhone, υπάρχει και μηχάνημα που το κάνεις σε μαγαζί κιόλας αυτό
Από πολλές σκόνες κτλ κτλ το έπαθε και το αγόρι μου και όταν το φύσηξε με ένα μηχάνημα βέβαια έστρωσε
Πρώτη φορά, γτ τα έπαιξε η μπαταρία αν και έχω σχετικά καλή υγεία ακόμα.Το είχες ξαναφορτίσει αυτό με το powerbank η πρωτη φορα δοκίμασες τώρα;
Καθαρό μου φαίνεται, αλλά έκανα μόλις αυτό που είπε η Ραφαέλα και τα ίδια πάλι.Να καθαρισεις τη θυρα στο iphone δοκιμασες μην εχει μαζεψει σκονη;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

25-03-25

21:16
Σωστό και αυτόΝαι αλλά τότε δεν έπρεπε να μην φορτίζει ούτε με τον φορτιστή του;
το καλώδιο του φορτιστή σου κουμπώνει με το power bank ?
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-03-25

21:18
το καλώδιο στην αλλη πλευρα συνδεεται με usb-a ή usb-c?Ναι αλλά τότε δεν έπρεπε να μην φορτίζει ούτε με τον φορτιστή του;
Πρώτη φορά, γτ τα έπαιξε η μπαταρία αν και έχω σχετικά καλή υγεία ακόμα.
Καθαρό μου φαίνεται, αλλά έκανα μόλις αυτό που είπε η Ραφαέλα και τα ίδια πάλι.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-03-25

21:26
Τα ίδια πράγματα ρωτάμετο καλώδιο στην αλλη πλευρα συνδεεται με usb-a ή usb-c?

Pak
Επιφανές μέλος

25-03-25

21:32
Ναι κανονικά και αυτό μου κάνει εντύπωση.Σωστό και αυτό
το καλώδιο του φορτιστή σου κουμπώνει με το power bank ?
Νομίζω c, αλλά θα βάλω και φωτο γτ δεν ξέρω και πολλά από αυτά 🫣το καλώδιο στην αλλη πλευρα συνδεεται με usb-a ή usb-c?
Ευχαριστώ πολύ κοριτσια που προσπαθείτε να με βοηθήσετε 🥹
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-03-25

21:43
Λοιπόν έσχατες κινήσεις πριν αγοράσεις άλλο καλώδιο:Ναι κανονικά και αυτό μου κάνει εντύπωση.
Νομίζω c, αλλά θα βάλω και φωτο γτ δεν ξέρω και πολλά από αυτά 🫣
Ευχαριστώ πολύ κοριτσια που προσπαθείτε να με βοηθήσετε 🥹
1. κανε ενα απλο restart αν δεν εχεις κανει-you never know
2. αν εχεις low battery λειτουργία απενεργοποίησε την καμια φορα δε λειτουργουν σωστα με αυτη
3. δες μηπως εχεις κανενα update και κάντο
4. προφανως αν εχει αλλη θυρα το PΒ φανταζομαι την εχεις δοκιμασει
αν πάλι εχεις θέμα μάλλον χρειάζεσαι άλλο καλώδιο ακομα κι αν το καλώδιο λειτουργεί ξεχωριστά.
Οταν πας να το αγορασεις να βεβαιωθείς πως
εχει Υποστήριξη PD (Power Delivery) – Αν το power bank υποστηρίζει PD, τότε χρειάζεται καλώδιο Lightning σε USB-C με υποστήριξη PD για γρηγορη φορτιση.
Pak
Επιφανές μέλος

25-03-25

22:09
Ωραία θα τα δοκιμάσω και θα σας πω, ευχαριστώ 🫶Λοιπόν έσχατες κινήσεις πριν αγοράσεις άλλο καλώδιο:
1. κανε ενα απλο restart αν δεν εχεις κανει-you never know
2. αν εχεις low battery λειτουργία απενεργοποίησε την καμια φορα δε λειτουργουν σωστα με αυτη
3. δες μηπως εχεις κανενα update και κάντο
4. προφανως αν εχει αλλη θυρα το PΒ φανταζομαι την εχεις δοκιμασει
αν πάλι εχεις θέμα μάλλον χρειάζεσαι άλλο καλώδιο ακομα κι αν το καλώδιο λειτουργεί ξεχωριστά.
Οταν πας να το αγορασεις να βεβαιωθείς πως
εχει Υποστήριξη PD (Power Delivery) – Αν το power bank υποστηρίζει PD, τότε χρειάζεται καλώδιο Lightning σε USB-C με υποστήριξη PD για γρηγορη φορτιση.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

30-03-25

17:28
Dark mode στο IOS 18.
amarelia
Περιβόητο μέλος

30-03-25

17:31
πως; σε dark mode το εχω και είναι το κλασικό
American Economist
Επιφανές μέλος

30-03-25

17:36
Ορίστε
Pak
Επιφανές μέλος

23-04-25

12:25
Λοιπόν, update για το power bank. Τελικά φταίει η μπαταρία του αιφον και να σημειωθεί ότι όσο είχα εγγύηση είχα πάει τρεις φορές στην istorm και με έδιωχναν λέγοντας μου ότι δεν έχει θέμα το κινητό. Καινούργιο κινητό και έπεφτε 1% η υγεία της μπαταρίας κάθε μέρα και με έβγαζαν τρελή 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

23-04-25

12:43
Αλλαξες μπαταρια ?Λοιπόν, update για το power bank. Τελικά φταίει η μπαταρία του αιφον και να σημειωθεί ότι όσο είχα εγγύηση είχα πάει τρεις φορές στην istorm και με έδιωχναν λέγοντας μου ότι δεν έχει θέμα το κινητό. Καινούργιο κινητό και έπεφτε 1% η υγεία της μπαταρίας κάθε μέρα και με έβγαζαν τρελή![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 226 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vera
- Memetchi
- Paragontas7000
- American Economist
- rafaela11
- chester20080
- Joji
- taketrance
- Wonderkid
- globglogabgalab
- Unboxholics
- fockos
- Scandal
- Debugging_Demon
- Δροσουλίτης
- A350
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- Εριφύλη
- bibliofagos
- gademis
- bbb
- Fernando_A
- AggelikiGr
- back2967
- fourkaki
- Reader
- despoina13
- Kate1914
- Dmzk
- Maria23667
- Luludaki
- justanerd
- phleidhs
- Viedo
- Indiana Jones
- hirasawayui
- charmander
- Rene2004
- Giorgkalo
- Panagiotis849
- Στεφανος56
- xristarac
- Maria_Xagorari
- arko
- Natsuko
- Helen06
- PinkButterfly
- Kostas_Athens
- tsiobieman
- User2350
- ΘανάσοςG4
- Roulaki
- J.Cameron
- SlimShady
- Ilma
- Meow
- jj!
- oups
- ougka pougka
- Citylights
- tfghp
- Stelios725
- augustine
- parrot/παπαγάλος
- nicks1999
- louminis
- Sherlockina
- ggl
- Dimitris2001
- giannhs2001
- Nikoleta93
- Mexicanos
- i11i1i1i1ii1i1i
- Satan Claus
- camil
- Chrysak25
- tslef8
- 1011
- ioannam
- Mt73
- xrisamikol
- physicscrazy
- VasoGrimes
- melitseli
- Ada ada
- Αλκης Κ.
- Anna Glamorous
- snowy
- Uncle Curtis
- Thundergirl
- Le Champignon
- Theodora03
- skyway
- Johnny15
- anastasis06
- sunsetpp
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- panagiotis econ
- Griff
- Slytherin
- dimospap
- kastoras
- grtt
- Vold
- Κλημεντίνη
- Snoopy Doo
- Μάρκος Βασίλης
- Μί–Κά-Ἔλ
- Unseen skygge
- BeauJayce
- pratyekmeal6
- T C
- Athens2002
- notis_19
- Serotonin
- JohnGreek
- eukleidhs1821
- kiyoshi
- Γατόπαρδος.
- tymvorixos
- NightOwl
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.