BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

04-04-25

19:39
Έψαχνα τις τελευταίες μέρες να βρω θρεντ με αυτή την υπερσειραρα το arcane.
Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το είδε και η μόνη που έχει σχόλια να κάνει.
Παρακαλώ πολύ οι υπόλοιποι να αποκαλυφθείτε.
Θα ξεκινήσω εγώ με την αγαπημένη μου, όσοι με ξέρετε σας έχω πρήξει με αυτή.
Αναμένω να δω και άλλους να λέτε για το arcane
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

04-04-25

20:05
Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδιΈψαχνα τις τελευταίες μέρες να βρω θρεντ με αυτή την υπερσειραρα το arcane.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

04-04-25

20:14
Οριακα σε κάποια συγκινεισαι από τη ποιότητα και λες πω ρε φίλε δεν μπορεί ένα τραγούδι να είναι τόσο γαμάτο....Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι
Ειδικά αυτό που δίνει μια αναπαράσταση της σχέσης τζινξ Έκο, που σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν μαζί γιατί ταιριάζουν ενώ σε αυτό ξεκίνησαν ο ένας αχώριστος από τον άλλον και τώρα ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα λέει στο τραγούδι ένα κομμάτι...
You're the best thing to ever happen to me
But also the worst thing to ever happen to me
On that day when I met you, maybe I would rather
That it never happened to me (To me)
The worst of all blessings
The best of all cursеs
I should stray away from you
But as the saying goes
"Bettеr than alone, is to be in bad company
Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που έχει περιέργεια στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς αν παίχτηκε κάτι μεταξύ τους .....
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

04-04-25

20:20
Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά.
Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον.
Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

04-04-25

20:24
Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης;Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 446 μηνύματα.

04-04-25

20:26
Στα μέσα της πρωτη μισης έμειναΕίδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης;
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

04-04-25

20:27
Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσεςΣτα μέσα της πρωτη μισης έμεινα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

04-04-25

20:32
δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπήςΘα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά.
Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος

04-04-25

20:33
Ανατριχιλαδεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής
Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.