BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 19:39 Η BeatrixKiddo: #1 04-04-25 19:39 Έψαχνα τις τελευταίες μέρες να βρω θρεντ με αυτή την υπερσειραρα το arcane. Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το είδε και η μόνη που έχει σχόλια να κάνει. Παρακαλώ πολύ οι υπόλοιποι να αποκαλυφθείτε. Θα ξεκινήσω εγώ με την αγαπημένη μου, όσοι με ξέρετε σας έχω πρήξει με αυτή. Αναμένω να δω και άλλους να λέτε για το arcane Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:05 Ο Micro έγραψε: #2 04-04-25 20:05 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Έψαχνα τις τελευταίες μέρες να βρω θρεντ με αυτή την υπερσειραρα το arcane. Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το είδε και η μόνη που έχει σχόλια να κάνει. Παρακαλώ πολύ οι υπόλοιποι να αποκαλυφθείτε. Θα ξεκινήσω εγώ με την αγαπημένη μου, όσοι με ξέρετε σας έχω πρήξει με αυτή. Αναμένω να δω και άλλους να λέτε για το arcane Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:14 Η BeatrixKiddo: #3 04-04-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι Click για ανάπτυξη... Οριακα σε κάποια συγκινεισαι από τη ποιότητα και λες πω ρε φίλε δεν μπορεί ένα τραγούδι να είναι τόσο γαμάτο.... Ειδικά αυτό που δίνει μια αναπαράσταση της σχέσης τζινξ Έκο, που σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν μαζί γιατί ταιριάζουν ενώ σε αυτό ξεκίνησαν ο ένας αχώριστος από τον άλλον και τώρα ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα λέει στο τραγούδι ένα κομμάτι... You're the best thing to ever happen to me But also the worst thing to ever happen to me On that day when I met you, maybe I would rather That it never happened to me (To me) The worst of all blessings The best of all cursеs I should stray away from you But as the saying goes "Bettеr than alone, is to be in bad company Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που έχει περιέργεια στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς αν παίχτηκε κάτι μεταξύ τους ..... Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:20 Η Friday_k έγραψε: #4 04-04-25 20:20 Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:24 Η BeatrixKiddo: #5 04-04-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:26 Η Friday_k έγραψε: #6 04-04-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Click για ανάπτυξη... Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:27 Η BeatrixKiddo: #7 04-04-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger BatGuin Kate1914 Scandal charmander Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έψαχνα τις τελευταίες μέρες να βρω θρεντ με αυτή την υπερσειραρα το arcane. Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το είδε και η μόνη που έχει σχόλια να κάνει. Παρακαλώ πολύ οι υπόλοιποι να αποκαλυφθείτε. Θα ξεκινήσω εγώ με την αγαπημένη μου, όσοι με ξέρετε σας έχω πρήξει με αυτή. Αναμένω να δω και άλλους να λέτε για το arcane
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:05 Ο Micro έγραψε: #2 04-04-25 20:05 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Έψαχνα τις τελευταίες μέρες να βρω θρεντ με αυτή την υπερσειραρα το arcane. Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το είδε και η μόνη που έχει σχόλια να κάνει. Παρακαλώ πολύ οι υπόλοιποι να αποκαλυφθείτε. Θα ξεκινήσω εγώ με την αγαπημένη μου, όσοι με ξέρετε σας έχω πρήξει με αυτή. Αναμένω να δω και άλλους να λέτε για το arcane Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:14 Η BeatrixKiddo: #3 04-04-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι Click για ανάπτυξη... Οριακα σε κάποια συγκινεισαι από τη ποιότητα και λες πω ρε φίλε δεν μπορεί ένα τραγούδι να είναι τόσο γαμάτο.... Ειδικά αυτό που δίνει μια αναπαράσταση της σχέσης τζινξ Έκο, που σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν μαζί γιατί ταιριάζουν ενώ σε αυτό ξεκίνησαν ο ένας αχώριστος από τον άλλον και τώρα ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα λέει στο τραγούδι ένα κομμάτι... You're the best thing to ever happen to me But also the worst thing to ever happen to me On that day when I met you, maybe I would rather That it never happened to me (To me) The worst of all blessings The best of all cursеs I should stray away from you But as the saying goes "Bettеr than alone, is to be in bad company Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που έχει περιέργεια στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς αν παίχτηκε κάτι μεταξύ τους ..... Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:20 Η Friday_k έγραψε: #4 04-04-25 20:20 Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:24 Η BeatrixKiddo: #5 04-04-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:26 Η Friday_k έγραψε: #6 04-04-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Click για ανάπτυξη... Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:27 Η BeatrixKiddo: #7 04-04-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger BatGuin Kate1914 Scandal charmander Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Έψαχνα τις τελευταίες μέρες να βρω θρεντ με αυτή την υπερσειραρα το arcane. Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που το είδε και η μόνη που έχει σχόλια να κάνει. Παρακαλώ πολύ οι υπόλοιποι να αποκαλυφθείτε. Θα ξεκινήσω εγώ με την αγαπημένη μου, όσοι με ξέρετε σας έχω πρήξει με αυτή. Αναμένω να δω και άλλους να λέτε για το arcane Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:14 Η BeatrixKiddo: #3 04-04-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι Click για ανάπτυξη... Οριακα σε κάποια συγκινεισαι από τη ποιότητα και λες πω ρε φίλε δεν μπορεί ένα τραγούδι να είναι τόσο γαμάτο.... Ειδικά αυτό που δίνει μια αναπαράσταση της σχέσης τζινξ Έκο, που σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν μαζί γιατί ταιριάζουν ενώ σε αυτό ξεκίνησαν ο ένας αχώριστος από τον άλλον και τώρα ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα λέει στο τραγούδι ένα κομμάτι... You're the best thing to ever happen to me But also the worst thing to ever happen to me On that day when I met you, maybe I would rather That it never happened to me (To me) The worst of all blessings The best of all cursеs I should stray away from you But as the saying goes "Bettеr than alone, is to be in bad company Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που έχει περιέργεια στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς αν παίχτηκε κάτι μεταξύ τους ..... Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:20 Η Friday_k έγραψε: #4 04-04-25 20:20 Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:24 Η BeatrixKiddo: #5 04-04-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:26 Η Friday_k έγραψε: #6 04-04-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Click για ανάπτυξη... Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:27 Η BeatrixKiddo: #7 04-04-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger BatGuin Kate1914 Scandal charmander Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Πολυ ωραια σειρα , με μουσικαρες που ακουω ακομα ακουω . Δεν εχει ουτε 1 κακο τραγουδι Click για ανάπτυξη... Οριακα σε κάποια συγκινεισαι από τη ποιότητα και λες πω ρε φίλε δεν μπορεί ένα τραγούδι να είναι τόσο γαμάτο.... Ειδικά αυτό που δίνει μια αναπαράσταση της σχέσης τζινξ Έκο, που σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήταν μαζί γιατί ταιριάζουν ενώ σε αυτό ξεκίνησαν ο ένας αχώριστος από τον άλλον και τώρα ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα λέει στο τραγούδι ένα κομμάτι... You're the best thing to ever happen to me But also the worst thing to ever happen to me On that day when I met you, maybe I would rather That it never happened to me (To me) The worst of all blessings The best of all cursеs I should stray away from you But as the saying goes "Bettеr than alone, is to be in bad company Δεν μπορεί να είμαι η μόνη που έχει περιέργεια στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς αν παίχτηκε κάτι μεταξύ τους .....
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:20 Η Friday_k έγραψε: #4 04-04-25 20:20 Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:24 Η BeatrixKiddo: #5 04-04-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:26 Η Friday_k έγραψε: #6 04-04-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Click για ανάπτυξη... Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:27 Η BeatrixKiddo: #7 04-04-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger BatGuin Kate1914 Scandal charmander Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:24 Η BeatrixKiddo: #5 04-04-25 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:26 Η Friday_k έγραψε: #6 04-04-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Click για ανάπτυξη... Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:27 Η BeatrixKiddo: #7 04-04-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger BatGuin Kate1914 Scandal charmander Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης;
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:26 Η Friday_k έγραψε: #6 04-04-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Click για ανάπτυξη... Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:27 Η BeatrixKiddo: #7 04-04-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger BatGuin Kate1914 Scandal charmander Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Είδες όλη τη πρώτη σεζόν και μετά βαρέθηκες η στα μισα της πρώτης; Click για ανάπτυξη... Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:27 Η BeatrixKiddo: #7 04-04-25 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger BatGuin Kate1914 Scandal charmander Memetchi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Στα μέσα της πρωτη μισης έμεινα Click για ανάπτυξη... Κάνει μια μικρή κοιλιά εκεί αλλά μετά αν δεις τις ανατροπές στη δεύτερη ίσως να αναθεωρουσες
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.935 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:32 Ο Micro έγραψε: #8 04-04-25 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Θα προτιμούσα να βγει μια πολύ ωραία ταινία league of legends, παρά η σειρά. Την ξεκίνησα αλλά μετά την βαρέθηκα και την άφησα. Στην αρχή ήταν ωραία, μετά δεν είχε τόσο ενδιαφέρον. Click για ανάπτυξη... δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 4 Απριλίου 2025 στις 20:33 Η BeatrixKiddo: #9 04-04-25 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα
Αρχική Δημοσίευση από Micro: δεν γινεται να συμπυκνωθει τόσο lore σε μια ταινια , θα ηταν σιγουρα ελλιπής Απο την 1η σεζον η αγαπημενη μου σκηνη Click για ανάπτυξη... Ανατριχιλα