Bandwidth TEST (Μετρήστε την πραγματική σας ταχύτητα στο INTERNET)

Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο;

Και τα 2...Με άλλα λόγια να μην παιδεύομαι τζάμπα ... Φταίει η Forthnet !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάιστα, η απόσταση προφανώς δεν διορθώνεται, για την γραμμή θα μπορούσες να ζητήσεις έναν έλεγχο απο τη Forthnet ή τον ΟΤΕ μπας και καταφέρουν να την καθαρίσουν λίγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάιστα, η απόσταση προφανώς δεν διορθώνεται, για την γραμμή θα μπορούσες να ζητήσεις έναν έλεγχο απο τη Forthnet ή τον ΟΤΕ μπας και καταφέρουν να την καθαρίσουν λίγο.

Το θέμα είναι οτι τρέχω 1 προγραμματάκι "Vista Anti-Lag" λέγεται και φαίνεται να διορθώνει λίγο την κατάσταση στα games κυρίως...Τι να πώ δεν ξέρω...

327258473-1.png

Απλά ήθελα να κάνω μια σύγκριση απ τη σχολή μου :D:P

1000άρι είναι το εσωτερικό δίκτυο;

Πες μου ότι είναι Photoshop trick γιατί αλλιώς θα αρχίσω να ουρλιάζω :p

Ναι :)
ΥΓ. Δεν είναι photoshop :P

Αυτα ειναι τα καλα του ΕΔΕΤ:P 1 gbps ετσι για να παιζεις:D:no1:

Χθες μου ήρθε το modem της HOL, ένα Fritzbox, η ταχύτητα απλά διπλασιάστηκε :P.

SPEED-1.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back