Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:36 Ο Eruyomo έγραψε: #61 18-09-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Επίσης παρακαλούνται κάποιοι γραφικοί κύριοι να σταματήσουν να ποστάρουν ταχύτητες πανεπιστημίων . Click για ανάπτυξη... Απο το σπίτι το κανα, αλήθεια! Συγχρονίζω στα 21Μbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. greggr Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Ο greggr έγραψε: #62 18-09-08 12:38 [URL=https://www.speedtest.net][/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #63 18-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Απο το σπίτι το κανα, αλήθεια! Συγχρονίζω στα 21Μbps Click για ανάπτυξη... Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο Valandil έγραψε: #64 18-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: με 24άρα... Νόμιζα ότι είναι πολύ καλά αλλά βλέπω άλλα αποτελέσματα εδώ μέσα κι έχω second thoughts . Καλά ρε σεις Michael92, Valandil πού σκατά μένετε, δίπλα στο DSLam; Επίσης παρακαλούνται κάποιοι γραφικοί κύριοι να σταματήσουν να ποστάρουν ταχύτητες πανεπιστημίων . Click για ανάπτυξη... Με 8άρα είμαι και συγχρονίζω ακριβώς στα 8.Είμαι περίπου ~1km από το DSLAM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #65 18-09-08 15:59 Ειναι καμια 50αρια μετρα μακρια.Ρε συ,αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο κολλητος μου,στα Γιαννιτσα πιανει 24 γιατι εκει ο ΟΤΕ ειναι κοντα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η artemaki έγραψε: #66 18-09-08 15:59 εμενα θα μου πειτε αν ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Eruyomo έγραψε: #67 18-09-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Επίσης παρακαλούνται κάποιοι γραφικοί κύριοι να σταματήσουν να ποστάρουν ταχύτητες πανεπιστημίων . Click για ανάπτυξη... Απο το σπίτι το κανα, αλήθεια! Συγχρονίζω στα 21Μbps Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greggr Νεοφερμένο μέλος Ο Γρηγόρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Ο greggr έγραψε: #62 18-09-08 12:38 [URL=https://www.speedtest.net][/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #63 18-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Απο το σπίτι το κανα, αλήθεια! Συγχρονίζω στα 21Μbps Click για ανάπτυξη... Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο Valandil έγραψε: #64 18-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: με 24άρα... Νόμιζα ότι είναι πολύ καλά αλλά βλέπω άλλα αποτελέσματα εδώ μέσα κι έχω second thoughts . Καλά ρε σεις Michael92, Valandil πού σκατά μένετε, δίπλα στο DSLam; Επίσης παρακαλούνται κάποιοι γραφικοί κύριοι να σταματήσουν να ποστάρουν ταχύτητες πανεπιστημίων . Click για ανάπτυξη... Με 8άρα είμαι και συγχρονίζω ακριβώς στα 8.Είμαι περίπου ~1km από το DSLAM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #65 18-09-08 15:59 Ειναι καμια 50αρια μετρα μακρια.Ρε συ,αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο κολλητος μου,στα Γιαννιτσα πιανει 24 γιατι εκει ο ΟΤΕ ειναι κοντα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η artemaki έγραψε: #66 18-09-08 15:59 εμενα θα μου πειτε αν ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Eruyomo έγραψε: #67 18-09-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[URL=https://www.speedtest.net][/URL] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #63 18-09-08 15:53 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Απο το σπίτι το κανα, αλήθεια! Συγχρονίζω στα 21Μbps Click για ανάπτυξη... Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο Valandil έγραψε: #64 18-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: με 24άρα... Νόμιζα ότι είναι πολύ καλά αλλά βλέπω άλλα αποτελέσματα εδώ μέσα κι έχω second thoughts . Καλά ρε σεις Michael92, Valandil πού σκατά μένετε, δίπλα στο DSLam; Επίσης παρακαλούνται κάποιοι γραφικοί κύριοι να σταματήσουν να ποστάρουν ταχύτητες πανεπιστημίων . Click για ανάπτυξη... Με 8άρα είμαι και συγχρονίζω ακριβώς στα 8.Είμαι περίπου ~1km από το DSLAM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #65 18-09-08 15:59 Ειναι καμια 50αρια μετρα μακρια.Ρε συ,αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο κολλητος μου,στα Γιαννιτσα πιανει 24 γιατι εκει ο ΟΤΕ ειναι κοντα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η artemaki έγραψε: #66 18-09-08 15:59 εμενα θα μου πειτε αν ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Eruyomo έγραψε: #67 18-09-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Απο το σπίτι το κανα, αλήθεια! Συγχρονίζω στα 21Μbps Click για ανάπτυξη... Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:57 Ο Valandil έγραψε: #64 18-09-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: με 24άρα... Νόμιζα ότι είναι πολύ καλά αλλά βλέπω άλλα αποτελέσματα εδώ μέσα κι έχω second thoughts . Καλά ρε σεις Michael92, Valandil πού σκατά μένετε, δίπλα στο DSLam; Επίσης παρακαλούνται κάποιοι γραφικοί κύριοι να σταματήσουν να ποστάρουν ταχύτητες πανεπιστημίων . Click για ανάπτυξη... Με 8άρα είμαι και συγχρονίζω ακριβώς στα 8.Είμαι περίπου ~1km από το DSLAM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #65 18-09-08 15:59 Ειναι καμια 50αρια μετρα μακρια.Ρε συ,αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο κολλητος μου,στα Γιαννιτσα πιανει 24 γιατι εκει ο ΟΤΕ ειναι κοντα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η artemaki έγραψε: #66 18-09-08 15:59 εμενα θα μου πειτε αν ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Eruyomo έγραψε: #67 18-09-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: με 24άρα... Νόμιζα ότι είναι πολύ καλά αλλά βλέπω άλλα αποτελέσματα εδώ μέσα κι έχω second thoughts . Καλά ρε σεις Michael92, Valandil πού σκατά μένετε, δίπλα στο DSLam; Επίσης παρακαλούνται κάποιοι γραφικοί κύριοι να σταματήσουν να ποστάρουν ταχύτητες πανεπιστημίων . Click για ανάπτυξη... Με 8άρα είμαι και συγχρονίζω ακριβώς στα 8.Είμαι περίπου ~1km από το DSLAM. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο PIL έγραψε: #65 18-09-08 15:59 Ειναι καμια 50αρια μετρα μακρια.Ρε συ,αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο κολλητος μου,στα Γιαννιτσα πιανει 24 γιατι εκει ο ΟΤΕ ειναι κοντα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η artemaki έγραψε: #66 18-09-08 15:59 εμενα θα μου πειτε αν ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Eruyomo έγραψε: #67 18-09-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι καμια 50αρια μετρα μακρια.Ρε συ,αυτο δεν ειναι τιποτα.Ο κολλητος μου,στα Γιαννιτσα πιανει 24 γιατι εκει ο ΟΤΕ ειναι κοντα σε ολους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:59 Η artemaki έγραψε: #66 18-09-08 15:59 εμενα θα μου πειτε αν ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Eruyomo έγραψε: #67 18-09-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα θα μου πειτε αν ειναι καλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Eruyomo έγραψε: #67 18-09-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Πώς ρε, αγκαλιά το 'χεις το DSLam :!:; Click για ανάπτυξη... Περίπου. Στα 50 μέτρα είμαι :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο Orestes έγραψε: #68 21-09-08 19:48 Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με 24άρα forthnet δυστυχώς....Χρησιμοποιώ και wireless βέβαια και Vista παρέα...Μένω κ Τρίπολη οπότε καταλαβαίνετε...Όταν είναι στις καλές του πιάνει μέχρι και 6k αλλά δύσκολα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο Anarki έγραψε: #69 21-09-08 19:50 Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:50 Η artemaki έγραψε: #70 21-09-08 19:50 πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πειτε μου αν ειναι καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Ο Orestes έγραψε: #71 21-09-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια, κατέβαζες τίποτα την ώρα που έκανες το test; Click για ανάπτυξη... Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό...Να φανταστείς μπαίνω στο wow και τρώω instant dc... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Ο Anarki έγραψε: #72 21-09-08 19:53 Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Απολύτως τίποτα...Έχω φάει 1 χρόνο φτιάχνοντάς το προσωρινά αλλά τπτ σταθερό... Click για ανάπτυξη... Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η artemaki έγραψε: #73 21-09-08 19:53 αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αααα δν το ειπες σε μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:57 Ο Orestes έγραψε: #74 21-09-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Αφού δεν ξέρεις να μας πεις τι σύνδεση έχεις, πως να σου πούμε αν είναι καλό; Μάλλον 1mbps έχεις βέβαια οπότε είσαι μια χαρά. Έχεις δοκιμάσει με καλώδιο αντί για ασύρματο; Click για ανάπτυξη... Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Ο Anarki έγραψε: #75 21-09-08 20:04 Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από artemaki: αααα δν το ειπες σε μενα? Click για ανάπτυξη... Σε σένα το είπα. Αρχική Δημοσίευση από Orestes: Το ρούτερ είναι σε άλλο δωμάτιο...Δεν γίνεται να τραβάω καλώδια σε όλο το σπίτι για να το ενώσω με το pc μ...Τι να πώ είναι η γραμμή μου χάλια προφανώς...Κανονικά η ταχύτητα κυμαίνεται γύρω στα 3-4 mbps(που και πάλι λίγα είναι για 24άρα) αλλά σήμερα το έχει πιάσει κρίση και έπεσε...Περιττό να πώ ότι έχω δοκιμάσει όλα τα channels,έχω διώξει encryption,έχω πειράξει τη registry,flushdns κ όλα τα σχετικά..Μέχρι και network card άλλαξα αλλά τίποτα..Αν δεν είναι πρόβλημα του ISP θα αρχίσω να υποψιάζομαι τα vista.. Click για ανάπτυξη... Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki Διάσημο μέλος Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.252 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Η artemaki έγραψε: #76 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Click για ανάπτυξη... αααα ενταξει τοτε!νομιζα οτι το ειπες στν ορεστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:09 Ο Orestes έγραψε: #77 21-09-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Σε σένα το είπα. Το router σε τι ταχύτητα συγχρονίζει; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς συγχρονίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Ο Anarki έγραψε: #78 21-09-08 20:15 Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα router.PNG 37,1 KB · Εμφανίσεις: 131 Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes Δραστήριο μέλος Ο Ορέστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 680 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orestes έγραψε: #79 21-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Κάπου στο μενού του router σου γράφει τα στατιστικά της γραμμής, λογικά θα έχουν ίδια ονόματα με αυτά στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Στο downstream τι γράφει; Click για ανάπτυξη... 2485 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο Anarki έγραψε: #80 21-09-08 20:20 Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oops έχεις θηριώδες attenuation στο downstream, δεν είναι περίεργο που στις καλές της πιάνει 3-4mbps η σύνδεσή σου. Είσαι μακριά απο το κέντρο ή είναι απλά χάλια η γραμμή για κάποιο λόγο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.