Beverly Hills 90210

Ο Ντύλαν έπρεπε τελικά να μείνει με την Μπρέντα ή την Κέλι;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 40)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    40
to spin-off είναι καινούρια σειρά... και λέγεται σκετο "90210"

το "BH 90210" είχε 10 σαιζόν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θενξ Ρεζ!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

den δουλεύουν τα spoilers! :worry:

Το καινούργιο Beverly ποια σεζόν θεωρείται ότι είναι;:hmm:

Είχα μια διαφωνία για το πόσες σεζόν έχει κλείσει.:P
1η καλε, τωρα ξεκινησε το Σεπτεμβριο

barbie πες και χωρίς spoilers, δεν πειράζει!

Λοιπον, χωρις spoilers, Συνεχεια ελεγαν οταn μιλουσαν Μπρεντα-Κελυ για τον πατερα του Σαμι(=Γιος Κελυς), χρησημοποιωντας τη λεξη "αυτος" ή "ο πατερας του" κλπ κλπ (3 κ μισο επισοδειο μας ειχαν πρηξει!), κ σε μια συζητηση (εντονη σχετικα, Μπρεν-Κελ, η Μπρεντα της λεει, εγω πιστευω οτι ακομα δεν τον εχεις ξεπερασει κ μπλα μπλα μπλα και ειχατε ζησει πολλα... κ ...παραδεξου το εισαι ακομη ερωτευμενη με τον...ΝΤΥΛΑΝ..!!!!!! Συνεπως αποκαλυφθηκε οτι πατερας Σαμι=Ντυλαν κ επισης ελπιζουμε να εμφανιστει οπου να ναι....Λογικα παντα! Κ επισης ελπιζουμε να τα φτιαξειμε την Μπρεντα, μιας κ η Κελυ εχει βρει νεο γκομενακι!! :clapup:

Το καινούργιο Beverly ποια σεζόν θεωρείται ότι είναι;:hmm:

Είχα μια διαφωνία για το πόσες σεζόν έχει κλείσει.:P

Μου αρέσει που είπες οτι το κατάλαβες κιόλας, χαζούλη! :P

επίσης, πείτε μου πλιζ, τι έγινε χώρισε η μπρέντα με τον στούαρτ? τι έγινε?

Μάλλον χωρίσανε γιατί έχει καιρό να τον δείξει!

Λοιπον, χωρις spoilers, Συνεχεια ελεγαν οταn μιλουσαν Μπρεντα-Κελυ για τον πατερα του Σαμι(=Γιος Κελυς), χρησημοποιωντας τη λεξη "αυτος" ή "ο πατερας του" κλπ κλπ (3 κ μισο επισοδειο μας ειχαν πρηξει!), κ σε μια συζητηση (εντονη σχετικα, Μπρεν-Κελ, η Μπρεντα της λεει, εγω πιστευω οτι ακομα δεν τον εχεις ξεπερασει κ μπλα μπλα μπλα και ειχατε ζησει πολλα... κ ...παραδεξου το εισαι ακομη ερωτευμενη με τον...ΝΤΥΛΑΝ..!!!!!! Συνεπως αποκαλυφθηκε οτι πατερας Σαμι=Ντυλαν κ επισης ελπιζουμε να εμφανιστει οπου να ναι....Λογικα παντα! Κ επισης ελπιζουμε να τα φτιαξειμε την Μπρεντα, μιας κ η Κελυ εχει βρει νεο γκομενακι!! :clapup:

Τέλεια, τέλεια, τέλειαααα!!! :clapup::clapup::clapup:

Εγώ μόνο το πρώτο επεισόδιο έχω δει από τον πρώτο κύκλο! :D

γράφεις
lalala [/spoiler ] και απλά σβήνεις το κενό που άφησα ακριβώς πριν κλείσει η τελευταία αγκύλη.

ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ:D

επίσης, πείτε μου πλιζ, τι έγινε χώρισε η μπρέντα με τον στούαρτ? τι έγινε?
βασικα δεν εχουν χωρισει ...απλα δεν εχουν επικοινωνησει καθολου... νοιμιζω στα σημερινα επισοδ. θα χωρισουνε... Νομιζω...

thank you bill!:P

Thanks στα αφεντικά :p

Κορίτσια SOS! Τι ώρα το δείχνει πλέον το Beverly;

Είδα όλα τα επεισόδια από το νέο Beverly και έχω να πω οτι ο Ήθαν δεν είναι ωραίος, η Ναόμι περπατάει κάπως πολύ παράξενα και κάνει περίεργους μορφασμούς, η ξεχνάω-το-όνομα-της-πρωταγωνίστρια όταν δεν ξέρει και καλά τι να πει ανοιγοκλείνει εκνευριστικά το στόμα της!

Η Κέλι είναι κούκλα, έχει σπάσει βέβαια αλλά είναι πολύ ωραία, η Μπρέντα γιατί έχει ασχημύνει τόσο; Η ιδέα μου είναι ή εγώ είμαι κακιά ή είναι η αλήθεια! :P Έχει χοντρύνει, έχει ασχημύνει και έχει ανοίξει περισσότερο το κενό στα δόντια!

Η αδερφή της Κέλι είναι πολύ ωραία, έπαθα ένα σοκ όταν την είδα με το μαύρο το κορακί :P, αλλά έχει τέλεια μάτια και είναι πολύ ωραίο ζευγάρι με τον γιο του διευθυντή τον μαυρούλη! :D

το δείχνει στις 4... ένα επεισόδιο τη φορά... Σήμερα ήταν αυτό που η Μπρέντα είχε μπλέξει με εκείνη την ομάδα που αντιστεκόταν στα πειράματα στα ζώα, την είχαν συλλάβει και τελικά συνεργάστηκε με το fbi και τη γλύτωσε [στο τέλος το πέτυχα μην θες περισσότερα... :P]

στα του νέου Beverly συμφωνώ μαζί σου (δυστυχώς ναι... και για τη μπρέντα :cry_x: )

το δείχνει στις 4... ένα επεισόδιο τη φορά... Σήμερα ήταν αυτό που η Μπρέντα είχε μπλέξει με εκείνη την ομάδα που αντιστεκόταν στα πειράματα στα ζώα, την είχαν συλλάβει και τελικά συνεργάστηκε με το fbi και τη γλύτωσε [στο τέλος το πέτυχα μην θες περισσότερα... :P]

στα του νέου Beverly συμφωνώ μαζί σου (δυστυχώς ναι... και για τη μπρέντα :cry_x: )

Ναι το είδα και εγώ! Με την ψυχή στο στόμα ήρθα για να το προλάβω! :P

Να 'σαι καλά Resident που συμφωνείς μαζί μου για την Μπρέντα! Μου έσωσες τα μαλλιά! :hehe:

Σκεψου, συμφωνω μεχρι κ γω και για την Μπρεντα!!! :P Ειδικα για τα...κιλακια...!!:/:

για δείτε τα καμάρια μας πώς έγιναν:D:D

br.jpg
brandon.jpg
donna.jpg
kelly..jpg
n845765454_3738230_6640.jpg
n1082981074_30093304_9922.jpg
n1082981074_30093305_192.jpg
n1082981074_30093306_471.jpg
n1082981074_30093318_4548.jpg
n1082981074_30093322_5657.jpg
n1082981074_30093332_8521.jpg

Ο Μπραντον εχει γινει σαν οτωμαγ

Ο Ντίλαν παραμένει νομίζω γοητευτικός. Η Άντρεα ίδια!

O ντειβιντ κατεβασε μανικια κι εγινε ωραιγιος ^^

Η Μπρεντα ειναι μιξοπαρθενα και πολυ δηθεν και το ενα μισο του κεφαλιου της ειναι διαφορετικο απο το αλλο και ειναι και γκρινιαρα!
ΧΑ! Κι ας μη μ'αρεσουν οι ξανθιες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back