fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

03-09-20

21:56
αυτοί μπήκανε για την δημοσιότητα .... η πληρωμή τους είναι περίπου 1000 ευρώ το μήνα.Αυτο παίχτηκε στα αλήθεια ;
ρε παιδιά αυτοι πρεπει να πληρώνονται με τη μερα , οχι οτι μπορει να να κοστολογηθει ολο αυτο με κάποιο χ πόσο αλλα πραγματικά αν τους δίνουν τα ιδια με το μάστερ σεφ απορώ.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

03-09-20

23:50
το σημερινό επεισόδιο θα σου αρέσειΜετά απ' αυτό το θρεντ μην τολμήσετε και με ξανακοροϊδέψετε για τους τρόπους διασκέδασής μου (aka κλαμπ και κλαρινομάγαζα), you are way worse than me μ' αυτά που ασχολείστε.![]()
Stefanosxios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Stefanosxios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 121 μηνύματα.

03-09-20

23:59
Η μόνη νορμάλ εκεί μέσ είναι η δικηγόρος, οι υπόλοιποι είναι η επιτομή της παρακμής της ελληνικής κοινότητας
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

04-09-20

00:01
Η μόνη νορμάλ εκεί μέσ είναι η δικηγόρος, οι υπόλοιποι είναι η επιτομή της παρακμής της ελληνικής κοινότητας
για αυτό και δεν την θέλουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτός ο Νικόλας ο gay όλα ρατσιστικά τα βλέπει.Calm down a bit.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

04-09-20

00:32
Δεν αντέχεται τόση γκρίνια και λογοδιάρια ρε μαν δεν έχει να κάνει με την ίδια ντε και καλά.για αυτό και δεν την θέλουν.

fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

04-09-20

01:27
Δε νομιζω παιδιά αυτή να αγορεύει στο δικαστήριο .... Κατω του μετρίου
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

04-09-20

02:17
Υποψήφιοι: Άννα Μαρία - Jay - Δήμαρχος.
Πιστεύω θα φύγει ο Δήμαρχος.
Πάντως ο Jay πράγματι είναι άφαντος στο σπίτι.
Δεν μου άρεσε ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο μαλλιάς στην Άννα Μαρία στο σημερινό επεισόδιο, ξεπέρασε τα όρια.
Όσο για την Άννα Μαρία, θέλω να ελπίζω ότι όλη αυτή η έκθεση δεν θα βλάψει τη δουλειά της όταν συνεχίσει τη ζωή της μετά το Big Brother...
Πιστεύω θα φύγει ο Δήμαρχος.
Πάντως ο Jay πράγματι είναι άφαντος στο σπίτι.
Δεν μου άρεσε ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε ο μαλλιάς στην Άννα Μαρία στο σημερινό επεισόδιο, ξεπέρασε τα όρια.
Όσο για την Άννα Μαρία, θέλω να ελπίζω ότι όλη αυτή η έκθεση δεν θα βλάψει τη δουλειά της όταν συνεχίσει τη ζωή της μετά το Big Brother...
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-09-20

03:12
το σημερινό επεισόδιο θα σου αρέσει
Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή σ' αυτά που βλέπω, ανάμεσα στο καλό τρας που εκτιμώ και το κακό τρας που δεν πρόκειται ποτέ μου να δω.
Καλό τρας: Αννιτα Πανια, Shopping star, παλιές εκπομπές τύπου "αγρότης μόνος ψάχνει", οικογενειακές ιστορίες.
Κακό τρας: Master Chef, Big Brother, Jersey Shore, Keeping up with the Kardashians και όλα τα παρεμφερή ριαλιτι. Δε γελάω καν, οπότε γιατί να κάψω εγκεφαλικά κύτταρα;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

04-09-20

08:03
Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι το ενδιαφέρον μπορεί να έχει το να παρακολουθείς αδιάλειπτα τι λένε και κάνουν 10 άγνωστοι μαζεμένοι σε ένα σπίτι. Και πόσο μάλλον τέτοιες προσωπικότητες που δεν έχουν κάτι να προσφέρουν πέρα από θέαμα. No offence παιδιά, κι εγώ έχω ανάγκη να δω τρασιλα απλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με τραβάει στο bb.Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή σ' αυτά που βλέπω, ανάμεσα στο καλό τρας που εκτιμώ και το κακό τρας που δεν πρόκειται ποτέ μου να δω.
Καλό τρας: Αννιτα Πανια, Shopping star, παλιές εκπομπές τύπου "αγρότης μόνος ψάχνει", οικογενειακές ιστορίες.
Κακό τρας: Master Chef, Big Brother, Jersey Shore, Keeping up with the Kardashians και όλα τα παρεμφερή ριαλιτι. Δε γελάω καν, οπότε γιατί να κάψω εγκεφαλικά κύτταρα;
Μιας και έκανες λίστα με "ποιοτικό" τρας, εγώ θα συμπεριελαμβανα παλαιότερα το shopping star (τώρα το έχω βαρεθεί πάρα πολύ), τις οντισιόν του gntm (τονίζω μόνο τις οντισιόν) και τώρα πια το booth με την Μουτιδου που έχει και μια πλάκα.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-09-20

11:12
Γιατί αυτή η ξεφτίλα τι σας λέει;
www.alphatv.gr
Βρε ουστ!!!
΄Οσο πάει και χειροτερεύει!
Μόνο netflix!

THE BACHELOR
Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Μόνον μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.
Μόνο netflix!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

04-09-20

12:18
Αυτό αγαπητή Λενω νομίζω πως υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Για κάποιο λόγο έχει επιτυχίαΓιατί αυτή η ξεφτίλα τι σας λέει;
Βρε ουστ!!!![]()
THE BACHELOR
Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Μόνον μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.www.alphatv.gr
Μόνο netflix!

Guest 699855
Επισκέπτης

04-09-20

12:43
Αυτό αγαπητή Λενω νομίζω πως υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Για κάποιο λόγο έχει επιτυχία![]()
Γιατί ποιος είπε αγαπητή ότι στην τηλεόραση του εξωτερικού επικρατεί η ποιοτική διασκέδαση;
Να μην σου πω ότι είναι ακόμα χειρότερα!
Τώρα για την επιτυχία αυτού που έφερα σαν παράδειγμα τι να πω;
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο κομμάτι του project, τους κινεί το ενδιαφέρον.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

04-09-20

12:49
Online αυνανισμός παίκτη του Big brother.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

04-09-20

13:37
Πες μας τι τρας θα επέλεγες εσύ να δεις!Γιατί ποιος είπε αγαπητή ότι στην τηλεόραση του εξωτερικού επικρατεί η ποιοτική διασκέδαση;
Να μην σου πω ότι είναι ακόμα χειρότερα!
Τώρα για την επιτυχία αυτού που έφερα σαν παράδειγμα τι να πω;
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο κομμάτι του project, τους κινεί το ενδιαφέρον.

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 347 μηνύματα.

04-09-20

13:38
Υποτίμηση της ανθρώπινης νοημοσύνης.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

04-09-20

14:12
Tα ριάλιτυ που αποφασίζει ο κόσμος ποιος θα μείνεις και ποιος θα φύγει είναι τα κακά ριάλιτυ. Ένα από αυτά είναι το big brother.Καλό τρας: Αννιτα Πανια, Shopping star, παλιές εκπομπές τύπου "αγρότης μόνος ψάχνει", οικογενειακές ιστορίες.
Το master chef είναι πολύ καλή παραγωγή με πολύ καλές λήψεις και καλές επιλογές χαρακτήρων. Δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια κατσαρολα με τo big brother που μισή ώρα εχτές δεν ήξεραν τι να δείξουν και έδειχναν πάρτυ στο γκαζόν.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-09-20

14:30
Tα ριάλιτυ που αποφασίζει ο κόσμος ποιος θα μείνεις και ποιος θα φύγει είναι τα κακά ριάλιτυ. Ένα από αυτά είναι το big brother.
Το master chef είναι πολύ καλή παραγωγή με πολύ καλές λήψεις και καλές επιλογές χαρακτήρων. Δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια κατσαρολα με τo big brother που μισή ώρα εχτές δεν ήξεραν τι να δείξουν και έδειχναν πάρτυ στο γκαζόν.
Εγώ πάντως μια φορά που είπα να δω Master chef, περίμενα κάτι σαν την 1η σεζόν (με τον Πετρετζίκη) και είδα μισή ώρα ξεκατινιάσματα. Ε, εκεί ξενερώνεις και το εντάσσεις στο κακό τρας.
Guest 699855
Επισκέπτης

04-09-20

14:56
Πες μας τι τρας θα επέλεγες εσύ να δεις!![]()
Μεταξύ ποιων εκπομπών εννοείς;
Για πες τίτλους.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

04-09-20

16:26
Αυτό που με ξεπερνά πάντως είναι πως το thread βρίσκεται στην κατηγορία "τέχνες" 

akikos
Επιφανές μέλος

04-09-20

16:31
Και με το Πετρετζίκη είχε ξεκατίνιασματα. Αν ήταν μόνο μαγειρική δεν θα είχε τόσο τηλεθέαση.Εγώ πάντως μια φορά που είπα να δω Master chef, περίμενα κάτι σαν την 1η σεζόν (με τον Πετρετζίκη) και είδα μισή ώρα ξεκατινιάσματα. Ε, εκεί ξενερώνεις και το εντάσσεις στο κακό τρας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Memetchi
- User2350
- charmander
- harry akritas
- Scandal
- American Economist
- Anastasius4B
- fockos
- jj!
- Athens2002
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- New member
- SweetGirl
- edweimaste
- Κλημεντίνη
- Unseen skygge
- hirasawayui
- orchidea
- gwgw_5
- VforVendetta
- Meow
- betonieras
- Αλκης Κ.
- T C
- Joji
- chris2799
- tslef8
- Αντικειμενικός
- Angelo27
- Dimitris9
- Έμμα
- Vold
- fretoe
- JohnGreek
- giannhs2001
- Snoopy Doo
- kogba
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- Jocaste
- grtt
- McManus
- CiNeFiL
- JoeDon
- Viedo
- Stefanosxios
- Ryuzaki
- Μαυρίκιος
- Mhtrogoal
- Griff
- Βλα
- fmarulezkd
- Glorious12
- Maraki4you
- den antexw allh apotyxia
- uni77
- kiyoshi
- johnsala
- jimis2001
- Psychologist
- athinouli
- iminspain
- Serotonin
- azula
- ag97
- Πα.Κ
- Θανασης Α.
- Konstantinos_m
- fay01
- Unboxholics
- Στεφανος56
- kauphy
- Johnny15
- prinCess.
- semi
- Pipitsa
- MarilynSt
- Rene2004
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.