Λοιπόν την είδα κι εγώ την πρεμιέρα.
Φωτάκο σε αυτά τα τηλεπαιχνίδια πάει ο καθένας για να δείχνει τον εαυτό του κι όχι για να γίνει πρότυπο. Αν δεν βάζανε διαφορετικούς ανθρώπους με ιδιαιτερότητες εκεί είναι που θα ήταν τέρμα βαρετό. Μην μας πεις κιόλας ότι η παχουλή στο παιχνίδι προωθεί την παχυσαρκία!
Ο Θέμης εντάξει έχει και περίεργο παρελθόν με τα βίντεο του στο youtube (το ότι φοράει μακιγιάζ είναι δική του υπόθεση), ο άλλος είναι πάρα πολύ αξιοπρεπής και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Αν μπήκε να βρει άντρα ο Θέμης, μια χαρά δηλώσανε και οι άλλες μισές κοπέλες ότι ψάχνονται στο παιχνίδι.
Ο κρητικός για να λέει σε μια συνέντευξη 40 δευτερολέπτων ότι δεν γουστάρει τους gay, πιθανότατα θα είναι ομοφοβικός, ωστόσο πιο πιθανό είναι να του ζητήσανε να το πει για να κάνουν την αντίθεση με τους δύο gay του παιχνιδιού. Είναι ωραίο παιδί, ωστόσο δεν ξέρω αν διαθέτει αρκετό λέγειν για ένα τηλεπαιχνίδι.
Ο μεσήλικας δεν μου άρεσε που είπε στον άλλον ότι λέει μπαρούφες με το καλημέρα.
Από τους άντρες βρίσκω πολύ σέξι τους διδύμους και τον Γρηγόρη.
Η παχουλούλα πολύ συμπαθής.
Ο Jay μια χαρά τα είπε.
Τον μαλλιά στην αρχή δεν τον συμπάθησα, αλλά μετά μου φάνηκε καλή ψυχή.
Η δικηγορέσα μου φάνηκε ψιλο κατίνα, πιστεύω θα πρωτοστατεί στα ξεμαλλιάσματα!
Είναι θετικό που το big brother 20 χρόνια μετά δείχνει και ομοφυλόφιλους, πράγμα που παλιά δεν θα το τολμούσαν. Ουσιαστικά το εγχείρημα είναι ότι βάλανε τελείως διαφορετικούς ανθρώπους σε ένα σπίτι, που πιθανότατα ο ένας δεν θα γύρναγε ποτέ να κάνει παρέα με τον άλλον.
Sorry για τους χαρακτηρισμούς αλλά δεν ξέρω τα ονόματά τους