Δεν πήρα τπτ
Αν δεν βρηκες κατι που να ηταν οντως προσφορα και αν δεντο χρειαζοσουν,πολυ καλα εκανες.Αυτη την μανια...δεν την καταλαβαινω.
Αλλα να πω και κατι αλλο.Παραπανω ειπωθηκε οτι η μαυρη παρασκευη στην ελλαδα ειναι σε πολυ χαμηλο επιπεδο.Μπορει,αν μιλησουμε για πραγματικες προσφορες.Ομως ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο πολιτισμου.Αυτες οι αηδιαστικες εικονες να σπρωχνονται και να ποδοπατιουνται και να ξεμαλυαζονται,συγνωμην αλλα ειναι πραγματικα αηδιαστικη.Και εξευτελισικη θα λγα.ΟΚ για υλη μιλαμε.Υλικα ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΚ να θες να παρεις κατι που εχεις αναγκη,ακομα και οχι τοσο αναγκη,σε καλυτερη τιμη.Αλλα αν ειναι να ξεμαλλιαζομαστε και να γινομαστε κατσαριδες,προτιμω αυτου του ''χαμηλου'' επιπεδου μαυρη παρασκευη.Διοτι πραγματικα μαυρη γινεται αλλου.Δεν ξερω αν ειδατε τις εικονες.
Εγω σημερα χαλαρα γυρναγα απο ενα σεμιναριο,ημουν λουτρακι 2παρα τεταρτο,.πηγαινα για σουβλακια διοτι δενειχα φτιαξει φαγητο και επεσε το ματι μου σε μια βιτρινα απο ενα καταστημα που οντως εχει καλα πραγματα και χαμηλες τιμες,σε σχεση με λουτρακι,και ειχε απιθανες παντελονες καμπανα με 12 ευρω,Οντως ειχε ριξει τις τιμες,διοτι τις ειχα δει και την προηγουμενη βδομαδα,και απιθανες καζακες με 10 ευρω.Πηρα 4 κομματια.
Και το φχαριστηθηκα.Επεσε το ματι μου,ετυχε,το ειδα το πηρα.
Τωρα το να στηνομαστε απο τις 4 τα ξημερωματα,αλλα εστω καποιος το ακνει,αλλα οτανα νοιγουν τα καταστηματα να γινεται της μουρλης,οπως γινεται στο εξωτερικο,σορυ,προτιμω αυτο που γινεται εδω.