neni Εκκολαπτόμενο μέλος Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Η neni έγραψε: #41 15-09-08 17:24 Μπρρ... εγώ δεν κάνω τατουάζ με τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Jenny έγραψε: #42 16-09-08 14:01 Εγώ είχα κάνει ένα μικρό τριαντάφυλλο στο χέρι πριν 4-5 χρόνια περίπου (καλοκαίρι) και δεν έχω ξανακάνει από τότε. Κράτησε καμιά 20αριά μέρες και μετά βγήκε. Από τότε δεν είχα επιθυμία ξανά για να κάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο Φιλιον_Τερας: #43 16-09-08 15:30 να κανω μια ερωτηση με το τατουαζ το δερμα εκει θα αναπνεει η θα "πεθανει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lekanikos Νεοφερμένο μέλος Ο lekanikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Σούδα (Χανιά). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο lekanikos: #44 20-09-08 22:46 Έχω κάνει tatoo μαύρης χένας 4 φορές και δεν έπαθα τπτ!!! Και αυτή την εβδομάδα θα ξανά κάνω! Είναι πολύ ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπρρ... εγώ δεν κάνω τατουάζ με τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny Πολύ δραστήριο μέλος Η Τζένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 960 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Jenny έγραψε: #42 16-09-08 14:01 Εγώ είχα κάνει ένα μικρό τριαντάφυλλο στο χέρι πριν 4-5 χρόνια περίπου (καλοκαίρι) και δεν έχω ξανακάνει από τότε. Κράτησε καμιά 20αριά μέρες και μετά βγήκε. Από τότε δεν είχα επιθυμία ξανά για να κάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο Φιλιον_Τερας: #43 16-09-08 15:30 να κανω μια ερωτηση με το τατουαζ το δερμα εκει θα αναπνεει η θα "πεθανει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lekanikos Νεοφερμένο μέλος Ο lekanikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Σούδα (Χανιά). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο lekanikos: #44 20-09-08 22:46 Έχω κάνει tatoo μαύρης χένας 4 φορές και δεν έπαθα τπτ!!! Και αυτή την εβδομάδα θα ξανά κάνω! Είναι πολύ ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ είχα κάνει ένα μικρό τριαντάφυλλο στο χέρι πριν 4-5 χρόνια περίπου (καλοκαίρι) και δεν έχω ξανακάνει από τότε. Κράτησε καμιά 20αριά μέρες και μετά βγήκε. Από τότε δεν είχα επιθυμία ξανά για να κάνω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:30 Ο Φιλιον_Τερας: #43 16-09-08 15:30 να κανω μια ερωτηση με το τατουαζ το δερμα εκει θα αναπνεει η θα "πεθανει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lekanikos Νεοφερμένο μέλος Ο lekanikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Σούδα (Χανιά). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο lekanikos: #44 20-09-08 22:46 Έχω κάνει tatoo μαύρης χένας 4 φορές και δεν έπαθα τπτ!!! Και αυτή την εβδομάδα θα ξανά κάνω! Είναι πολύ ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να κανω μια ερωτηση με το τατουαζ το δερμα εκει θα αναπνεει η θα "πεθανει" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lekanikos Νεοφερμένο μέλος Ο lekanikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Σούδα (Χανιά). Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Ο lekanikos: #44 20-09-08 22:46 Έχω κάνει tatoo μαύρης χένας 4 φορές και δεν έπαθα τπτ!!! Και αυτή την εβδομάδα θα ξανά κάνω! Είναι πολύ ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω κάνει tatoo μαύρης χένας 4 φορές και δεν έπαθα τπτ!!! Και αυτή την εβδομάδα θα ξανά κάνω! Είναι πολύ ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.