fockos
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
βρήκα πως γίνεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

VivazOwner
Νεοφερμένο μέλος

Αρχικα μπραβο σε αυτους που δημιουργησαν αυτο εδω το ομορφο φορουμ και μπραβο τους που καταφερνουν να κρατουν το επιπεδο του υψηλο. Ειμαι καινουριο μελος αλλα σας παρακολουθω εδω και αρκετους μηνες.
Επειδη εχω λοιπον μια αποροια εδω και καιρο θεωρησα σωστο(???) να σας παραθεσω την αποροια μου σε εσας καθως ισως ξερετε να μου απαντησετε. Αν θεωρηθει οτι παραβιαζω καποιον κανονα ας διαγραφει.
Εχω δημιουργησει εδω και καιρο ενα μπλογκ και εχω αρκετες επισκεψεις καθε μερα. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ειναι εφικτο να βγαζω και λεφτα μεσω αυτου. Δεν εννοω να χρεωνω τους επισκεπτες μου, προς θεου. Εννοω αν γινεται μεσω διαφημησεων ή μεσω google adsense να εχω ενα εισοδημα...
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos
Δραστήριο μέλος

Εχω δημιουργησει εδω και καιρο ενα μπλογκ και εχω αρκετες επισκεψεις καθε μερα. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ειναι εφικτο να βγαζω και λεφτα μεσω αυτου
1. ονόμασε το μπλογκ τρωκτικό/σαρωτικό/τρομακτικό/ΧΧΧικό
2.δώσε φωνή στον απλό πολίτη να βγάλει από μέσα του το πρόβλημα
3.πάρε μίζες από αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα για να δυσφημίσεις εχθρούς τους που δημιουργούν τα ίδια προβλήματα
4.βάζε φώτος με αλλοιώμενη κρίσιμη περιοχή που ξεαλλοιώνεται όταν κάνεις κλικ αλλά δεν ήταν και τόσο κρίσιμη
5.βάζε τακτικά φώτος με βυζιά
6.κάνε μέλη τον γουόρσίπερτζίσους , τον ρεμπεσκέ , τον μπόρατ , τον άγγελο , τον άλλο άγγελο , τον φανκλαμπσάντουιτσς και άστους να ανταλλάζουν απόψεις ( ; )
7.κάνε μια εμπεριστατωμένη κριτική του λαζόπουλου , των ραδιοαρβύλα , της τρόικας , του σημίτη και του σύριζα
7.πιάσε το αυγο και κούρευτο σύριζα
fockos
Επιφανές μέλος

Πρέπει να σκεφτείς να κάνεις κάτι πρωτότυπο ... π.χ. το να κάνεις ένα ειδησεογραφικό blog ή ένα να γράφεις σκέψεις ή κάτι σαν ημερολόγιο. είναι κάτι που το κάνουν πολλοί και είναι κάπως βαρετό. Ένα blog που γράφεις βλακιούλες θα έχει επιτυχία... κάτι που δεν κάνουν πολλοί.
Πιστεύω ότι ένα blog στο οποίο θα γράφουν ως συγγραφείς όλα τα τρολ του stekiou θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι δυστυχώς δύσκολο να οργανώσεις τα τρολ του στεκιου είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις μυρμήγκια σε ευθεία γραμμή.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Θελω κι εγω να γραφω στο τρολομπλογκ του στεκιου.
Και τα κερδη μισα μισα.
Μισα εγω, μισα οι υπολοιποι.

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olie
Νεοφερμένο μέλος

Εχω ενα ιστολογιο σχετικα με τη μοδα και το εφτιαξα προσφατως!
Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω για να γινει γνωστο??
Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικα , μπορω να κανω κατι ωστε οι αναρτησεις μου να μη φαινονται μονο ως ημερο,μηνιες και τιτλους? αυτο που θα ηθελα κυριως ειναι να κανω κατι σαν φακελους..ειναι εφικτο κατι τετοιο?
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος

Guest 986132
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.