maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου φάνηκε ενοχλητικό το ιστορικό που εμφανίζεται πατώντας το πλήκτρο δεξιά στη γραμμή της διεύθυνσης και βγάζει τόσο μεγάλα ορθογώνια για την κάθε σελίδα. Επίσης ενοχλητικό, το ότι ταιριάζει αυτό που γράφεις και σου εμφανίζει και site που απλά περιέχουν τα γράμματα.
Είναι beta έκδοση ακόμη και δεν έχει ακόμα όλα τα add-ons που χρησιμοποιώ και δεν με βοηθάει και τόσο.
Το δούλεψα 4-5 μέρες και μου φάνηκε λίγο δύσκολο να το συνηθίσω, κάτι που δεν γινόταν σε προηγούμενες εκδόσεις.
Πιστεύω είναι θέμα προσαρμογής περισσότερο. Ακόμα με βολεύει η 2 έκδοση, οπότε δεν τρελαίνομαι να βάλω την καινούρια. Θα περιμένω να βγει η full έκδοση, με περισσότερα skins και add-ons.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο σε εμένα αρέσει αυτό;Μου φάνηκε ενοχλητικό το ιστορικό που εμφανίζεται πατώντας το πλήκτρο δεξιά στη γραμμή της διεύθυνσης και βγάζει τόσο μεγάλα ορθογώνια για την κάθε σελίδα. Επίσης ενοχλητικό, το ότι ταιριάζει αυτό που γράφεις και σου εμφανίζει και site που απλά περιέχουν τα γράμματα.

Έχω αφήσει την έκδοση 2 εδώ και καιρό.Τώρα χρησιμοποιώ την beta 5.Κάποια προβληματάκια που είχα συναντήσει σε beta 3 και beta 4 έχουν διορθωθεί και αν και beta είναι πολύ βολικός.Άλλωστε είναι πλέον κοντά στην τελική του μορφή.Είναι beta έκδοση ακόμη και δεν έχει ακόμα όλα τα add-ons που χρησιμοποιώ και δεν με βοηθάει και τόσο.
Το δούλεψα 4-5 μέρες και μου φάνηκε λίγο δύσκολο να το συνηθίσω, κάτι που δεν γινόταν σε προηγούμενες εκδόσεις.
Πιστεύω είναι θέμα προσαρμογής περισσότερο. Ακόμα με βολεύει η 2 έκδοση, οπότε δεν τρελαίνομαι να βάλω την καινούρια. Θα περιμένω να βγει η full έκδοση, με περισσότερα skins και add-ons.
Με τα add-ons δεν έχω πετύχει ασυμβατότητα.Μόνο skins δεν υποστηρίζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

1) Πληκρολογείστε "about:config" στην μπάρα διεύθυνσης χωρίς τα εισαγωγικά.

2) Πηκρολογειστε τα ακόλουθα entries στο Φιλτρο και κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις:
network.http.pipelining πατήστε πάνω και κάντε το true
network.http.pipelining.maxrequests πατήστε πάνω και Βάλτε 30

3) Στο τέλος πατήστε δεξί κλικ οπουδήποτε και διαλέξτε New-> Integer.
Oνομάστε το "nglayout.initialpaint.delay", χωρίς τα εισαγωγικά και βάλτε το στο 0.

Έτσι λοιπόν ο Firefox θα φορτώνει από 2-30 φορές πιο γρήγορα ανάλογα με την ταχύτητα DSL Που έχουμε.
Tutorial by : https://www.gamato.info/smf/index.php?topic=1430.0
Opera :
1) Πληκτρολογήστε στην μπάρα διεύθυνσης : "about:config" χωρίς τα εισαγωγικά
2) Επιλέξτε την καρτέλα Performance
3) Στο πεδίο Max Connections Server, εισάγετε 100, Στο Max Connections Total εισάγετε 999, Στο Network Buffer Size 100. Πατήστε save και κάντε restart την opera.
Έτσι η opera θα φορτώνει πολύ πιο γρήγορα από πριν
Tutorial by Michael92
Anarki
Διάσημο μέλος

lagiator
Νεοφερμένο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

about:tabs δεν υπάρχει στον 9.26 που χρησιμοποιώ, υπάρχει about:config όμως![]()
Καλά που το είπες, είναι το ίδιο με το Firefox, απλά μπερδέυτηκα γιατί έψαχνα πως μπορώ να κάω tweak Και τον IE. Sorryz :no1:
Μπράβο ρε Μιχάλη..δουλεύει![]()
Thanks
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης, Σε κάθε κλίκ μου βγαίνουν frames του Internet Explorer και ρωτάνε αν επιτρέπω ActiveX ή plug-ins.Πώς φεύγουν?Thank u
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Το 'χω ξαναδεί , δεν ξέρω αν δουλεύει.
miv
Επιφανές μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ νομίζω απλά πως αντί να φορτώνει σταδιακά τη σελίδα, την καθυστερεί λίγο μέχρι να φορτώσει ολόκληρη και την πετάει με τη μία δημιουργώντας την ψευδαίσθηση οτι φορτώνει γρηγορότερα...
Καμία σχέση, αυτό είναι μόνο σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που θέτουν με javascript να εμφανίζει τη σελίδα στο Onload. Τώρα όντως πάει πιο γρήογορα, γιατί το ρυθμίζεις να επιτρέπει περισσότερες συνδέσεις ταυτόχρονα και να μην καθυστερεί να συνδεθεί. Βέβαια έτσι καταναλώνει παραπάνω πόρους από το σύστημα, αλλά σιγά...
Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Πολύ επιστημονικά το είπες.Εγώ νομίζω απλά πως αντί να φορτώνει σταδιακά τη σελίδα, την καθυστερεί λίγο μέχρι να φορτώσει ολόκληρη και την πετάει με τη μία δημιουργώντας την ψευδαίσθηση οτι φορτώνει γρηγορότερα...

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσοχή Ξερόοοολαςάσχετη εντοπίστηκε ^^![]()

virginia
Εκκολαπτόμενο μέλος

KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenagg
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D|m|tr|
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον internet explorer. Ενώ όλα τα λαμπάκια του modem καθώς και της κάρτας δικτύου του υπολογιστή μου είναι αναμένα εγώ κατά ένα περίεργο λόγο δεν μπορώ να μπω στο internet .Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίνει και παράλληλα τι εγώ μπορώ να κάνω ??

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.