Απλά είναι παράξενο το γεγονός ότι δυο μέρες πριν έμπαινα στο internet ενώ τώρα δεν μπαίνω .Τι μπορεί να έχει συμβεί ???
Exposed_Bone σε ευχαριστώ για τη βοήθεια και θα το κοιτάξω αυτό που μου λες .Αν τελικά όμως δεν είναι θέμα firewall ,το επόμενο βήμα μου ποιο πρέπει να είναι ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Υ.γ.: Τώρα πως μπαίνεις στο Internet;
KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και δε γίνεται μόνο την πρώτη φορά που τον ανοίγω, αλλά ανά διαστήματα μου πετάει κάτι τέτοια παράθυρα όπως αυτό που σας είπα και κάτι άλλα, π.χ. για πόκερ...
Τι είναι αυτά? Πως μπορώ να τα ξεφορτωθώ? Και γιατί βγαίνουν? Please, γρήγορη απάντηση

nikostheater
Νεοφερμένο μέλος

Κατεβασε και κανε scan με καποιο antispyware οπως το adaware η το spybot search and destroy.Κανε και έναν έλεγχο με κάποιο antivirus.
KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καιρό ήθελα να ρωτήσω, τι είναι spyware?
Guest 990498
Επισκέπτης

https://en.wikipedia.org/wiki/SpywareΚαιρό ήθελα να ρωτήσω, τι είναι spyware?

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Eσύ και όλος ο κόσμοςΈχω πρόβλημα με τον ΙΕ7
πέτα το και βάλε όπερα να στρώσεις

KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eσύ και όλος ο κόσμος
πέτα το και βάλε όπερα να στρώσεις![]()
Opera έχω. Απλά οι γονείς μου σαν... αρχάριοι χρησιμοποιούν IE και μου έκαναν παράπονα...
Isiliel
Επιφανές μέλος

γράψτε στην address bar: opera:config και θα βρεθείτε στον "preferences manager" της Opera, με πολλές επιλογές τροποποιήσεων.
Guest 990498
Επισκέπτης

Oλοκληρώθηκε η φάση beta
Διαθέσιμη για κατέβασμα η κανονική έκδοση του Google Chrome
![]()
Ο νέος browser που φιλοδοξεί να εκθρονίσει τον Internet Exporer από το Διαδίκτυο είναι από την Παρασκευή διαθέσιμος ως τελικό προϊόν -το ταμπελάκι «beta» αφαιρέθηκε από το Google Chrome μόλις 100 ημέρες μετά την έναρξη της φάσης δοκιμών.Έπειτα από 15 ενδιάμεσες δοκιμαστικές εκδόσεις, η κανονική έκδοση του λογισμικού ενσωματώνει μια πληθώρα βελτιώσεων, από τις οποίες οι κυριότερες αφορούν τη σταθερότητα της αναπαραγωγής βίντεο και τη διαχείριση των σελιδοδεικτών.
«Αφαιρέσαμε την ετικέτα beta καθώς οι στόχοι μας για τη σταθερότητα και τις επιδόσεις έχουν επιτευχθεί» γράφουν στο εταιρικό blog της Google ο διευθυντής Μηχανικής Λίνους Ούπσον και ο αντιπρόεδρος Aνάπτυξης Προϊόντων Σούνταρ Πίτσαϊ.
Ο Πίτσαϊ δήλωσε στο CNet ότι η νέα έκδοση είναι 1,4 έως 1,5 φορές ταχύτερη από την πρώτη έκδοση beta που κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου.
Η Google συνεχίζει βέβαια τη βελτίωση του προγράμματος, με πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη έκδοσης για το Linux και το Mac OS.
Περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει μέχρι στιγμής το Chrome. Αν δεν έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης, θα πρέπει να κατεβάσουν τη νέα έκδοση από τη Google.
Μέχρι στιγμής, πάντως, το Chrome έχει κερδίσει λιγότερο από το 1% της αγοράς και απέχει πολύ από το να απειλήσει την κυριαρχία του Internet Explorer της Microsoft τον οποίο χρησιμοποιεί γύρω στο 70% των χρηστών παγκοσμίως. Ο Mozilla Firefox έχει περίπου το 20% και το Safari της Apple λιγότερο από 10%, σύμφωνα με εκτιμήσεις που επικαλείται το AFP.
Το εντυπωσιακό με το Chrome είναι ότι βγαίνει από τη φάση των δοκιμών μόλις 100 ημέρες μετά το ντεμπούτο του -άλλα προϊόντα της Google μένουν στο στάδιο beta για πολύ περισσότερο. Το Gmail, για παράδειγμα, παραμένει σε δοκιμαστική έκδοση σχεδόν πέντε χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση και ενώ χρησιμοποιείται ήδη από δεκάδες εκατομμύρια χρήστες.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
Από In.gr!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν σου παίζει κανένα flash ή μόνο κάποια συγκεκριμένα;
Guest 990498
Επισκέπτης

Είσαι ακόμη στη beta ή έκανες το upgrade;Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με κάποια videos...και γενικά με το flash.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Κατά τ'άλλα πάντως είμαι ευχαριστημένος.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.