Bullying: Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

Έχετε πέσει ποτέ θύμα bullying;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 32)
  • Ναι, με λεκτική βία.

Ψήφοι: 16 50,0%
  • Ναι, με σωματική βία.

Ψήφοι: 3 9,4%
  • Ναι, και με λεκτική και με σωματική βία.

Ψήφοι: 7 21,9%
  • Όχι.

Ψήφοι: 6 18,8%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    32
Έχουν και...ωραία πρότυπα τα παιδιά να ξεσηκώνουν ιδέες...

Το "κατέβασμα" ταινιών τούς μάρανε και τα πρόστιμα...

Και κάτι τέτοια "κοσμήματα" κυκλοφορούν ελεύθερα...

Έχουν και...ωραία πρότυπα τα παιδιά να ξεσηκώνουν ιδέες...

Το "κατέβασμα" ταινιών τούς μάρανε και τα πρόστιμα...

Και κάτι τέτοια "κοσμήματα" κυκλοφορούν ελεύθερα...

Αυτα ειναι παντου, οποτε επιστρέφω στην Ελλαδα περισσότερο αλλάζει.

Όλοι τα ιδια ρουχα, ολοι την ιδια νοοτροπία (δεν ειναι reference στον γιο πως λέγεται που ολοι τον αναφέρουν συνέχεια), τα ιδια τραγούδια για ...

Θυμαμαι τις προάλλες όταν περπατούσα ηταν κατι νήπια και έβριζαν χειρότερα και απο άτομα της ηλικίας μου.

Και ολα αυτά ειναι απο το σπίτι, οι γονείς δεν έχουν πλέον χρονο να μάθουν στα παιδια τους τι παει να πει παιδεία, τα αφήνουν στο δρόμο και οι δασκαλοι στο σχολείο, που αρκετοί έχουν και ψυχιατρικά νοσήματα, δεν θέλουν να μπλεχτουν γιατι πλέον ο δασκαλος ποτε δεν εχει δίκιο

Αν δεν αλλαξει το σύστημα της παιδείας δεν βλεπω να γίνεται κάτι, όλο και περισσότερο θα χαλάμε

Και το μπουλινγκ θα ειναι η καθημερινότητα για τα ατομα με παιδεία

Τι λέτε για το μπούλινγκ σε χώρο εργασίας;
Όσοι έχουν εργαστεί σε Γερμανία, θα το έχουν βιώσει σίγουρα.
Εγώ τι βίωσα επί 2 χρόνια, αλλά είναι ο τύπος μου τέτοιος, που αδιαφορούσα και αν με εκνεύριζαν τα <<έχωνα άγρια>>.
Έχω όμως μια φίλη, που σκέφτεται να παραιτηθεί, επειδή δεν το αντέχει.
Είδες από πάνω το ποστ τού Τσέστερ ;

Τί ντρίμπλα είναι αυτή που έκανες ;;;
Αυτα ειναι παντου, οποτε επιστρέφω στην Ελλαδα περισσότερο αλλάζει.

Όλοι τα ιδια ρουχα, ολοι την ιδια νοοτροπία (δεν ειναι reference στον γιο πως λέγεται που ολοι τον αναφέρουν συνέχεια), τα ιδια τραγούδια για ...

Θυμαμαι τις προάλλες όταν περπατούσα ηταν κατι νήπια και έβριζαν χειρότερα και απο άτομα της ηλικίας μου.

Και ολα αυτά ειναι απο το σπίτι, οι γονείς δεν έχουν πλέον χρονο να μάθουν στα παιδια τους τι παει να πει παιδεία, τα αφήνουν στο δρόμο και οι δασκαλοι στο σχολείο, που αρκετοί έχουν και ψυχιατρικά νοσήματα, δεν θέλουν να μπλεχτουν γιατι πλέον ο δασκαλος ποτε δεν εχει δίκιο

Αν δεν αλλαξει το σύστημα της παιδείας δεν βλεπω να γίνεται κάτι, όλο και περισσότερο θα χαλάμε

Και το μπουλινγκ θα ειναι η καθημερινότητα για τα ατομα με παιδεία
Έτσι είναι, Ουριήλ μου...

Όλοι βάζουν το λιθαράκι τους και φτάνουμε σε τέτοια σημεία...Που η μαγκιά θεωρείται προσόν και η παιδεία μειονέκτημα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back