ChatGPT της OpenAI / συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη (AI)

Κατέβασα στο iPhone το Gemini της Google ώστε να δω αν είναι καλύτερο από το Chat GPT. Μπορώ να πω ότι όντως είναι πιο εύχρηστο και δίνει καλύτερες απαντήσεις μέχρι στιγμής.​
Στα ελληνικά το δοκιμάζεις μηπως; και γενικότερα σε γλωσσολογικα-εκφραστικά ερωτηματα; ή σε τεχνικά, φυσική μαθηματικα προγραμματισμο;

Στα ελληνικά το δοκιμάζεις μηπως; και γενικότερα σε γλωσσολογικα-εκφραστικά ερωτηματα; ή σε τεχνικά, φυσική μαθηματικα προγραμματισμο;

Πάντα στα Αγγλικά μιλάω στο Ai (στο 95% των περιπτώσεων βασικά) καθώς είναι μια καλή ευκαιρία στο να κάνω εξάσκηση τη γλώσσα. Τώρα τα ερωτήματα που του κάνω είναι κυρίως οικονομικά, τραπεζικά, πολιτική, αλλά και για ταξίδια όταν κοιτάω για κάποιον προορισμό που θέλω. Σπάνια το βάζω να μου φτιάχνει και wallpapers αλλά πολύ σπάνια αυτό.

Γενικά μέχρι τώρα που φαίνεται πιο αξιόλογο το Gemini σε σχέση με το Chat GPT και το Copilot της Microsoft που έχουμε στη δουλειά. Βέβαια το έχω μόλις 7 ημέρες κατεβάσει άρα δεν έχω πλήρη εικόνα ακόμα.​

εγω μιλάω στο ΑΙ στα αγγλικά για καλύτερα αποτελέσματα, αλλά εχω παρατηρήσει οτι μιμείται πολύ τον τροπο που μιλάω στα ελληνικά.

"Μην αλλάξεις αυτη τη μαλακία πυκνωτή μέσα στο τροφοδοτικό, θα σε γαμήσει το ρεύμα και δεν αξίζει".

Επίσης επαναλαμβανεται σπαστικά:

"Πάμε να το αναλύσουμε χωρις δράμα και ωραιοποιήσεις"

Με εκνευρίζει πολλές φορές που απαντάει με σιγουριά για κάτι έστω και ανούσιο και μολις του πω ότι κάνει λάθος μου ζητάει συγγνώμη σαν τον γκόμενο που με απάτησε και ζητάει συγχώρεση κι ότι από δω και πέρα θα μου λέει όταν δεν είναι σίγουρος. Και @@, πάλι τα ίδια κάνει .

Στη Κινα/Σοσιαλισμος εξελισσουν τα ρομποτ και την ΤΝ για να βοηθήσουν τους ανθρώπους.
Στη Δύση/Καπιταλισμος εξελισσουν τα ρομποτ και την ΤΝ για να τους αντικαταστήσουν.

Τελευταία επεξεργασία:
Κατέβασα στο iPhone το Gemini της Google ώστε να δω αν είναι καλύτερο από το Chat GPT. Μπορώ να πω ότι όντως είναι πιο εύχρηστο και δίνει καλύτερες απαντήσεις μέχρι στιγμής.​
Συνέβαλες και συ, στο να ακριβύνουν τα κομπιούτερ. :)Δεν είμαι μόνη:bye:

Gemini 3 Pro ξεκινησα με δοκιμαστικη περιοδο ....

Η οργανωση επαγγελματικων ταξιδιών και οι παρουσιάσεις του σε αλλο επιπεδο ...

Που ησουν τοσα χρονια !!Μονο ερωτικη εξομολογηση δεν του εχω κανει :inlove::inlove:
Ποσο χρονο γλυτώνεις ....

Με εκνευρίζει πολλές φορές που απαντάει με σιγουριά για κάτι έστω και ανούσιο και μολις του πω ότι κάνει λάθος μου ζητάει συγγνώμη σαν τον γκόμενο που με απάτησε και ζητάει συγχώρεση κι ότι από δω και πέρα θα μου λέει όταν δεν είναι σίγουρος. Και @@, πάλι τα ίδια κάνει .
Μακάρι να βάλουν απο την επόμενη έκδοση κουμπάκι sub ή dom :morning1:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back