ChatGPT της OpenAI

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.342 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.549 μηνύματα.
Τι εννοείς στιβαρό;

Σηκώνει το βάρος της συνείδησης σου με αυτά που το ρωτάς; :shifty:
απαντάει πολύ πιο στοχευμένα και to the point χωρίς σάλτσες και γύρω γύρω, πιο δομημένα και αφότου κάνει καλύτερο reasoning

tip: στο 5 μοντέλο αν του γράψεις take your time to think, think hard ή κατι παρομοιο, αλλάζει από μόνο του μοντέλο και χρησιμοποιεί το 5 thinking (ή κάποιο ενδιάμεσο, πάντως όχι το απλό 5), ενώ ως prompt πιάνεται στο 5 και όχι στο 5 thinking

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.874 μηνύματα.
Το ρώτησα κάτι σήμερα και η απάντηση ξεκινάει ως εξής:
Φίλε, δυστυχώς δεν υπάρχουν έντυπα (γραφικά) benchmarks με συγκεκριμένες μετρήσεις FPS [...]
Άρχισε και τις φιλοφρονήσεις τώρα. Δεν μας φτάνανε τα "Καταπληκτική σούπερ ντούπερ ερώτηση!". :heat:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.780 μηνύματα.
. Δεν μας φτάνανε τα "Καταπληκτική σούπερ ντούπερ ερώτηση!". :heat:
Εμένα το 5 μου απανταει πιο αποτομα , μου λειπει αυτο το " τελεια η ερωτηση σου , δείχνει οτι εχεις καταλαβει εις βαθος το χ .. " :(

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.549 μηνύματα.
Εμένα το 5 μου απανταει πιο αποτομα , μου λειπει αυτο το " τελεια η ερωτηση σου , δείχνει οτι εχεις καταλαβει εις βαθος το χ .. " :(
αυτο υποτιθεται ειναι ενα απο τα καλα, μία από τις βελτιωσεις :bot:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.342 μηνύματα.
παίζει να το κάναν επειδή πολλοί γλυκάθηκαν και το πιάναν γκόμενα :worry:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.894 μηνύματα.
Μην απογοητεύεσαι, είμαι σίγουρος πως το 6 που θα είναι ακόμα πιο έξυπνο θα σου λέει :

"Τι ιδεάρα πέταξες πάλι ρε καυλιάρη ; Φυσικά και θα σε βοηθήσω να την πραγματοποιήσεις. Δωσμου 5 να απαντήσω σε κάτι εκατομμύρια κατώτερης μορφής όντα, και θα φροντίσω αμέσως μετά την ικανοποίηση του δικού σου αιτήματος, τετραψήφιε IQ άνδρα 😏".

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.874 μηνύματα.
Το ρώτησα κάτι σήμερα και η απάντηση ξεκινάει ως εξής:
Φίλε, δυστυχώς δεν υπάρχουν έντυπα (γραφικά) benchmarks με συγκεκριμένες μετρήσεις FPS [...]
Άρχισε και τις φιλοφρονήσεις τώρα. Δεν μας φτάνανε τα "Καταπληκτική σούπερ ντούπερ ερώτηση!". :heat:
Ένα γερό χτύπημα by Scandal με το sword-of-woke. :heat: :prettyplz:
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-08-09 204001.png

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.780 μηνύματα.
Μην απογοητεύεσαι, είμαι σίγουρος πως το 6 που θα είναι ακόμα πιο έξυπνο θα σου λέει :

"Τι ιδεάρα πέταξες πάλι ρε καυλιάρη ; Φυσικά και θα σε βοηθήσω να την πραγματοποιήσεις. Δωσμου 5 να απαντήσω σε κάτι εκατομμύρια κατώτερης μορφής όντα, και θα φροντίσω αμέσως μετά την ικανοποίηση του δικού σου αιτήματος, τετραψήφιε IQ άνδρα 😏".
Ηδη με κριπαρει που 2-3 φορες εχει πεταξει την πόλη μου στην συζητηση , χωρις να την εχω αναφερει , ενω υποτιθεται δεν εχει προσβαση σε τοποθεσιες κτλ . Αν αρχισει να απανταει και ετσι θα πεταξω το λαπτοπ στη θαλασσα και θα εξαφανιστω :popeanim:
Ένα γερό χτύπημα by Scandal με το sword-of-woke. :heat: :prettyplz:
View attachment 151303
rtx 5070 βλεπω και εμας μας πληρωνει σε ξηροκαρπια :mastigio

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Συνεχίζω κι εγώ λίγο emotional abuse

IMG_3173.jpeg

:prettyplz:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.333 μηνύματα.
Απαπα δεν μου αρέσει το 5, νιωθω ότι κάτι έχει αλλάξει στη σχέση μας

Scandal

Διαχειριστής

rtx 5070 βλεπω και εμας μας πληρωνει σε ξηροκαρπια :mastigio
Μια διορθωσούλα, η 5070 ti είναι το ελάχιστο που ψάχνω, κανονικά για 5080 κοιτάω. :crazy:

Συνεχίζω κι εγώ λίγο emotional abuse

View attachment 151304
:prettyplz:
Πλακα πλακα μπορεί να γίνει εξαιρετικό εργαλείο για τοξικους ανθρώπους. Να ξεσπανε στην ai να γλυτώνουν οι υπόλοιποι. :beer:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Πλακα πλακα μπορεί να γίνει εξαιρετικό εργαλείο για τοξικους ανθρώπους. Να ξεσπανε στην ai να γλυτώνουν οι υπόλοιποι. :beer:
θα μας το κλείσεις και το chatgpt της open AI το βλέπω εγώ

:popeanim:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.894 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Μόνο εγώ πιστεύω πως το καινούριο φαινόταν πιο συγκροτημένο ;
Επίσης γιατί θεωρούν ωραίο να έχουμε καμιά 10αρια μοντέλα να έχουμε να επιλέγουμε ;
Ειναι μεγάλη κουβέντα. Κι εγω πιο πανω εγραψα πως το 5 μου αρεσει καλυτερα είναι πιο robust με λιγότερα hallucinations, πιο to the point και accurate. Οχι του στιλ του λες επίτηδες εδώ κανεις λάθος, και να σου λεει ωω σορρυ υπερφανταστικε μεγαλειοτατε έχεις απόλυτο δίκιο χίλια συγνώμη και να παει με τα νερά σου ενώ να έχεις άδικο ξέρω γω. Οχι καμια σχεση.

Και το να έχεις μονο δύο μοντέλα ειναι το βέλτιστο.βεβαια εχει να κάνει με τα limits, αν τα αυξήσουν θα ειναι κομπλέ. Ενώ πριν αμα εναλασσοσουν μεταξύ πχ o3 και o4 mini high ουσιαστικα το limit δεν υπήρχε

Κάτι διάβασα πως το 5 εχει σαν κύριο σκοπό να ειναι λιγότερο κοστοβορο για την εταιρεία, δεν είχαν στοχο να είναι milestone προς το artificial general intelligence. Βεβαια είναι καλύτερο και συνδυάζει modalities και μοντελα αυτόματα αναλόγως το prompt, ειδικά το thinking μοντέλο.

Ξέρεις το o3 vs 5 σκέτο ποιο ειναι καλυτερο; Σιγουρα το thinking ειναι καλύτερο απο το o3, αλλά για το σκέτο 5 δεν ξερω

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

δεν είχαν στοχο να είναι milestone προς το artificial general intelligence. Βεβαια είναι καλύτερο και συνδυάζει modalities και μοντελα αυτόματα αναλόγως το prompt, ειδικά το thinking μοντέλο.
Milestone στο AGI ήταν οι transformers. Τα καινούρια μοντέλα της open AI και άλλων εταιρειών αφορούν κυρίως στις εφαρμογές, fine tuning, data curation και βελτιώσεις στο engineering. Δεν αποτελούν αρχιτεκτονικά milestones παρα μόνο iterations των transformers

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ειναι μεγάλη κουβέντα. Κι εγω πιο πανω εγραψα πως το 5 μου αρεσει καλυτερα είναι πιο robust με λιγότερα hallucinations, πιο to the point και accurate. Οχι του στιλ του λες επίτηδες εδώ κανεις λάθος, και να σου λεει ωω σορρυ υπερφανταστικε μεγαλειοτατε έχεις απόλυτο δίκιο χίλια συγνώμη και να παει με τα νερά σου ενώ να έχεις άδικο ξέρω γω. Οχι καμια σχεση.
Απο την μια δεν ξέρω εαν θέλω να πιστέψω που παίζει αρκετοί να χαλάστηκαν για αυτό, απο την άλλη βλέπουμε κάθε μέρα τόσο περίεργες ειδήσεις και λεω όλα πιθανά είναι.
Και το να έχεις μονο δύο μοντέλα ειναι το βέλτιστο.βεβαια εχει να κάνει με τα limits, αν τα αυξήσουν θα ειναι κομπλέ. Ενώ πριν αμα εναλασσοσουν μεταξύ πχ o3 και o4 mini high ουσιαστικα το limit δεν υπήρχε
Δύο οκει, τρώγεται αλλά όχι 5-6 που είχαν πριν. Είναι και πρακτικό αλλά και ψυχολογικό το θέμα :bleh:.
Κάτι διάβασα πως το 5 εχει σαν κύριο σκοπό να ειναι λιγότερο κοστοβορο για την εταιρεία, δεν είχαν στοχο να είναι milestone προς το artificial general intelligence. Βεβαια είναι καλύτερο και συνδυάζει modalities και μοντελα αυτόματα αναλόγως το prompt, ειδικά το thinking μοντέλο.
Απο ο,τι έχω καταλάβει βάσει όσων λέει ο Altman έχουν πολυυυ καλύτερα μοντέλα, απλώς δεν είναι στην παρούσα φάση εφικτή η διάθεση τους σε μεγάλη κλίμακα.
Ξέρεις το o3 vs 5 σκέτο ποιο ειναι καλυτερο; Σιγουρα το thinking ειναι καλύτερο απο το o3, αλλά για το σκέτο 5 δεν ξερω
Σωστά.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.333 μηνύματα.
Βρε παιδιά εμένα το 5 εκεί που λέγαμε για ένα θέμα του απαντούσα ένα «ναι» σε κάτι που μου πρότεινε και μετά άρχισε να λέει άσχετα πράγματα. Χθες άρχισε να μου λέει στα καλά καθούμενα για τις τιμές της ντομάτας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια