Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

29-01-25

11:42
Και εγω πανω κατω ιδιο με το chatgpt το βλεπω , λιγο που το εχω δουλεψει σε κωδικα.Απλα ειναι πιο οικονομικο. Παντως ειναι καλο που υπαρχει ανταγωνισμος.Είσαστε σίγουροι για τον ενθουσιασμό; Δεν βλέπω κάτι πρωτοποριακο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ετσι ακριβως.Με προλαβες.Ο ανταγωνισμός θα αναγκάσει την OpenAI να μην επαναπαυθεί ως μονοπώλιο , κάτι που λογικά θα οφελήσει εν τέλει εμάς τους χρήστες
το ματιασαμε
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

29-01-25

14:12
Τωρα που το εχω χρησιμοποιησει περισσοτερο , παιρνω πισω το απανταει πιο γρηγορα . Ειναι αργο και συνεχεια πεφτει οπως του παραγοντα πανω .εγω που το δοκιμασα το ιδιο πραγμα μου φαινεται . Απανταει ισως πιο γρηγορα
Ωστοσο οι απαντησεις του ειναι πιο στοχευμενες και ουσιαστικες απο το Chat gpt και δεν ξεφευγει
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

29-01-25

14:27
και συνεχεια πεφτει οπως του παραγοντα
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

29-01-25

14:57
το hype δεν αφορούσαν στην λειτουργία του μόνο αλλά και σε αυτό που κατάφερε να κάνει στην αμερική που νόμιζε πως έφτιαχνε το μονοπώλιο στο ΑΙ.
Επίσης το deepseek είναι open source και δωρεάν σε όλους τους χρήστες είναι προφανές πως θα υπάρχει overload στο compute
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-01-25

15:01
Κακο ειναι αμαρελια, δεν μπορω να το δουλεψω καθολου, παλι επεσε να φανταστεις. Ασε που κατι ασκησεις που του εβαλα να λυσει πανω στις ασυρματες ζευξεις τις εκανε λαθος(εχω τις σωστες απαντησεις), ενω το τσατ τις ελυσε σωστα και με καλη εξηγηση Εξακολουθει να εχει το μονοπωλιο δυστυχως η αμερικη, μεχρι να βγει ενα οντως λειτουργικο AI.το hype δεν αφορούσαν στην λειτουργία του μόνο αλλά και σε αυτό που κατάφερε να κάνει στην αμερική που νόμιζε πως έφτιαχνε το μονοπώλιο στο ΑΙ.
Ναι αλλα ομως δεν μπορω να το δουλεψω. Τι να το κανω το opensource.Επίσης το deepseek είναι open source και δωρεάν σε όλους τους χρήστες είναι προφανές πως θα υπάρχει overload στο compute
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

29-01-25

15:04
Ε αν του έβαλες να κάνει ασύρματες ζεύξεις λογικό να τα παράτησε, το ίδιο θα έκανα κι εγώΑσε που κατι ασκησεις που του εβαλα να λυσει πανω στις ασυρματες ζευξεις
πωπω χριστέ μου Vietnam flashbacks
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-01-25

16:25
To chatgpt τα ελυσε ομωςΕ αν του έβαλες να κάνει ασύρματες ζεύξεις λογικό να τα παράτησε, το ίδιο θα έκανα κι εγώ
πωπω χριστέ μου Vietnam flashbacks

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

29-01-25

16:29
με ποιο μοντελο το o1 ή το 4ο;To chatgpt τα ελυσε ομωςΝα το χεσω το κινεζικο
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-01-25

16:32
4ομε ποιο μοντελο το o1 ή το 4ο;
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

29-01-25

17:08
υπαρχουν χρηματοδοτησεις στην ερευνα πλεον στην Ευρωπη...;; Ειμαι ετοιμος να τα παρατησω ολα, να μαθω Κινεζικα και να παω στη Κινα για ερευνα.
Χρησιμοποιησα εχτες το deepseek και μπορω να πω οτι το καλο ειναι (ειναι και δωρεαν χωρις περιορισμους) οτι βρισκει πιο πολλα πραγματα απο το chatGPT...
Χρησιμοποιησα εχτες το deepseek και μπορω να πω οτι το καλο ειναι (ειναι και δωρεαν χωρις περιορισμους) οτι βρισκει πιο πολλα πραγματα απο το chatGPT...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-01-25

17:11
τι χρηση εκανες ρε ουριηλ? Γιατι εδω Εμεις μιλαμε για σοβαρη χρηση σαν εργαλειο, και οχι σαν μηχανη αναζητησης πληροφοριων.Χρησιμοποιησα εχτες το deepseek και μπορω να πω οτι το καλο ειναι (ειναι και δωρεαν χωρις περιορισμους) οτι βρισκει πιο πολλα πραγματα απο το chatGPT...
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

29-01-25

17:12
Στατιστικη αναλυση και για να βρει συνέδρια για έρευνες (που επεσε ακριβώς μέσα σε αντίθεση με το chatgpt που δεν μπορουσε να μου βρει)τι χρηση εκανες ρε ουριηλ? Γιατι εδω Εμεις μιλαμε για σοβαρη χρηση σαν εργαλειο, και οχι σαν μηχανη αναζητησης πληροφοριων.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.

29-01-25

17:13
εμενα ολη μερα σημερα ειναι ετσι :
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-01-25

17:15
Και εμενα. Και οταν δουλευει λουζει ασκησεις πολλες φορες.
Μαλακιες δλδ. Ζορισε το λιγο και θα δεις.Στατιστικη αναλυση και για να βρει συνέδρια για έρευνες (που επεσε ακριβώς μέσα σε αντίθεση με το chatgpt που δεν μπορουσε να μου βρει)
A350
Νεοφερμένο μέλος
Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

29-01-25

18:21
Από τότε που έγινε δημοφιλές, δέχεται συνεχώς κυβερνοεπιθέσεις. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό...
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

30-01-25

13:12
Το δοκίμασα και εγώ το Deepseek σε απλές ερωτήσεις, χωρίς να το φορτώσω με επιπλέον εικόνες, αρχεία κλπ. αλλά σε κάθε νέα συνομιλία μετά από 2-3 ερωτήσεις μου γράφει πως ο server είναι απασχολημένος. Δεν έχει ακόμη τη σταθερότητα του ChatGPT. Θέλει χρόνο.
chester20080
Επιφανές μέλος

01-02-25

02:43
τα ταααννν o3 μοντέλο παρακαλω!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

01-02-25

04:18
Το deepseek πολύ χάλια, ίσως επειδή είναι ακόμα αρχή.Το openai πολύ καλύτερο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 158 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- chester20080
- taketrance
- Paragontas7000
- fockos
- Joji
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- A350
- danonito_kyr
- touvlo
- globglogabgalab
- Μήτσος10
- Libertus
- rafaela11
- Debugging_Demon
- Reader
- Εριφύλη
- J.Cameron
- Jim4ever
- louminis
- iew
- American Economist
- Unboxholics
- Wonderkid
- Αλκίμαχος
- Αντικειμενικός
- Ωρορα
- bibliofagos
- fourkaki
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- giannhs2001
- Giorgosvr
- Fernando_A
- AggelikiGr
- GeorgePap2003
- ghоul
- phleidhs
- jj!
- Adamkonstantinidhs
- physicscrazy
- Leo komm
- gademis
- Kate1914
- Esperos1
- Ariana2018
- Γατέχων
- cris cris
- Alessandra Eliza
- χημεια4λαιφ
- Dark_kronos
- Indiana Jones
- hirasawayui
- Jim175
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- marww
- Giii
- tsiobieman
- arko
- kalhkardia
- Chiyo
- Ilma
- ΘανάσοςG4
- DSTs
- Viedo
- Chris2756
- denksero
- charitos
- Maraki4you
- ggl
- ag97
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.