ChatGPT της OpenAI

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.263 μηνύματα.
IMG_2964.jpeg

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.514 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.263 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.514 μηνύματα.
ξεκινα να γραφεις θα φυγει
οχι δεν καταλαβες, ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ o4-mini-high και κυριως o3!
τα βγαλανε ολα, τα καταργησανε, κρατησαν μονο αυτα τα δύο 5αρια, το 5 και 5-thinking
το καλό που τους θελω να ειναι εξισου καλα και καλυτερα απο το τοπ o3
πολλοι χρηστες reddit παραπονιουνται ηδη
και το limit ελπιζω να ειναι value for money
ChatGPT Free tier accounts can send up to 10 messages every 5 hours. After reaching this limit, chats will automatically use the mini version of the model until your limit resets. Free tier users also have access to one GPT-5 Thinking message per day.
ChatGPT Plus plans can send up to 80 messages every 3 hours. After reaching this limit, chats will also switch to the mini version of the model until the limit resets.
If you’re on Plus or Team, you can also manually select the GPT-5-Thinking model from the model picker with a usage limit of up to 200 messages per week. Once you reach the weekly limit, you’ll see a pop-up notification, and GPT-5-Thinking will no longer be selectable from the menu.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

οχι δεν καταλαβες, ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ o4-mini-high και κυριως o3!
ναι εμενα το πρωι μου το εβγαλε αυτο και μολις ξεκινησα να γραφω και ανοιξα chat μπηκε κανονικα στο προηγούμενο interface.
Δεν στο βγαζει;

Επισης τι κανεις με το ο3 ρε τσέστερ; λιγο overkill δεν είναι; :P

chester20080

Επιφανές μέλος

ναι εμενα το πρωι μου το εβγαλε αυτο και μολις ξεκινησα να γραφω και ανοιξα chat μπηκε κανονικα στο προηγούμενο interface.
Δεν στο βγαζει;

Επισης τι κανεις με το ο3 ρε τσέστερ; λιγο overkill δεν είναι; :P
για... κανε ενα refresh χαχαχα
ρε συ εχουν φυγει ολα τα προηγουμενα μοντελα
καταργησαν 4o, 4.5, 4.1, o4-mini, o4-mini-high, o3, o3-mini
ολα τα διωξανε, αφησανε μονο αυτα τα δύο στην 5η εκδοση!
οσο refresh και να κανω μονο αυτα τα δύο μου βγαζει μονο
plus συνδρομη απο υπολογιστη

στην πλειοψηφια χρησιμοποιουσα o3 με εναλλαγες για τα πιο απλα σε o4-mini-high, 4.1 πιο σπανια, για τα πολυ απλα σε καθημερινες ερωτησεις
o3 το λατρευα

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

για... κανε ενα refresh χαχαχα
ρε συ εχουν φυγει ολα τα προηγουμενα μοντελα
καταργησαν 4o, 4.5, 4.1, o4-mini, o4-mini-high, o3, o3-mini
ολα τα διωξανε, αφησανε μονο αυτα τα δύο στην 5η εκδοση!
οσο refresh και να κανω μονο αυτα τα δύο μου βγαζει μονο
plus συνδρομη απο υπολογιστη

στην πλειοψηφια χρησιμοποιουσα o3 με εναλλαγες για τα πιο απλα σε o4-mini-high, 4.1 πιο σπανια, για τα πολυ απλα σε καθημερινες ερωτησεις
o3 το λατρευα
τι διαολο ρε συ; δουλευω ποση ωρα με το 4 ετοιμαζω ολόκληρο presentation φοβαμαι να κανω refresh :P

chester20080

Επιφανές μέλος

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.867 μηνύματα.
Όταν λένε PhD level, εννοούν PhD level σε στυλ αστροφυσικής ή κοινωνικών επιστημών ;
ΦΥΣΙΚΑ και δεν υπονοώ κάτι, απλώς ρωτάω απο περιέργεια, να ξέρουμε τι PhD expertise θα έχουμε διαθέσιμο ρε παιδάκι μου :whistle:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.827 μηνύματα.
Τι αλλαγή είναι αυτή; :hmm:
Εννοούμε ότι το 5 είναι το μέγιστο καλύτερο (ή έστω ένα level πιο κάτω λόγω δωρεάν) και είναι και free με το κλασικό όριο, σωστά;

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Όταν λένε PhD level, εννοούν PhD level σε στυλ αστροφυσικής ή κοινωνικών επιστημών ;
ΦΥΣΙΚΑ και δεν υπονοώ κάτι, απλώς ρωτάω απο περιέργεια, να ξέρουμε τι PhD expertise θα έχουμε διαθέσιμο ρε παιδάκι μου :whistle:
θα σου πω εγώ, phd απο τα temu βασικά :beee:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.867 μηνύματα.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.827 μηνύματα.
Κι εμένα μόνο το 5 μου βγάζει πλέον κι αυτή την γυαλιστερή πολύχρωμη οθόνη.
@amarelia μήπως είσαι σε paid / premium plan;

Εγώ στο free είμαι.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Κι εμένα μόνο το 5 μου βγάζει πλέον κι αυτή την γυαλιστερή πολύχρωμη οθόνη.
@amarelia μήπως είσαι σε paid / premium plan;

Εγώ στο free είμαι.
είμαι στο paid Teams account που εχουμε στη δουλειά, στο τζαμπέ που βλέπω μου βγαζει οντως μονο το 5

chester20080

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια